Şimdi Ara

Orjinal NIKE Spor Ayakkabılar - Kullanılmamıştır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinal NIKE Spor Ayakkabı - Kullanılmamıştır. Jordan seri. Unisex. 50 lira. - Forum dışına satılmıştır.!!!

Koyu Lacivert /siyah renk olan çift ise Lunarlon serisidir. 50 lira. Satılmıştır. !!!

Her iki çift de 42.5 numara fakat dar kalıblıdır. Iade kabul etmiyorum, fotoğraflarda net bilgi vermeye çalıştım.

Kargo alıcıya ait olup, rakam sondur. Lütfen pazarlık, indirim, takas teklif etmeyiniz.

Sahte, taklit ayakkabılar ile karıştırmayınız. NIKE USA mağazasından satın alınmıştır.

Ev adresimde görmek isteyen h.içi akşam 18:00 den sonra görebilirler.

Orjinal NIKE Spor Ayakkabılar - Kullanılmamıştır. Orjinal NIKE Spor Ayakkabılar - Kullanılmamıştır. Orjinal NIKE Spor Ayakkabılar - Kullanılmamıştır. Orjinal NIKE Spor Ayakkabılar - Kullanılmamıştır. Orjinal NIKE Spor Ayakkabılar - Kullanılmamıştır. Orjinal NIKE Spor Ayakkabılar - Kullanılmamıştır.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     Orjinal NIKE Spor Ayakkabılar - Kullanılmamıştır. Orjinal NIKE Spor Ayakkabılar - Kullanılmamıştır. Orjinal NIKE Spor Ayakkabılar - Kullanılmamıştır. Orjinal NIKE Spor Ayakkabılar - Kullanılmamıştır. Orjinal NIKE Spor Ayakkabılar - Kullanılmamıştır. Orjinal NIKE Spor Ayakkabılar - Kullanılmamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vals -- 10 Ocak 2016; 1:47:03 >

• ayakkabıların 2 side çok güzel 44 numara olsa 2 sinide alırdım fiyat bedava

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat çok çok iyi..malesef benim ayak numarama olmaz..olsa bende kaçırmazdım bu ürünleri..hayırlı satışlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morthy -- 28 Aralık 2015; 11:13:31 >
  • Değerli yorumlar için teşekkür ederim.
    Jordan seri olan ayakkabı forum dışına satılmıştır.
  • bizim burdan alınan nike kalıplarıyla aynı kalıba mı sahipler?
  • Evet kalıplar hemen hemen aynı fakat Nike ın deri olmayan ayakkabılarında genelde kalıpları dar oluyor sanırım sarkma kolay deforme olmasın diye.
  • Hocam mesaj attım cevap atmadınız hala ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakma geç cevap oldu ama PM gönderdim.
  • 2 çift ayakkabı da satılmıştır. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.