Şimdi Ara

Orjinal olmayan PS4 kolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar piyasada çok yaygınlaştı malum doların durumu ile birlikte orjinalinden çok taklit ürünleri doldu piyasada. PS4 kolu almak istiyordum epey zamandır, FIFA, Rocket League, NBA2k gibi oyunları oynamam için.

Sorum bu taklit, genelde v2 olan kolların PC’de kablolu ve kablosuz kullanımında yazılımsal bir sıkıntı olup olmadığı. Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim, bu tip bi kol almak istiyorum, bağlantıda normal bir XBox controllerı olarak tanıtıp rahatça kullanabiliyor muyuz?

Ufak bi sorum da piyasada orjinal PS3 kolu bulup bulamayacağım, eğer orjinal ps3 kolu bulursam 200tl altına düşünmeden onu alırım. Şu anda ki PS3 kolum 8 yıl sapasağlam kullanmamın sonunda hakkın rahmetine kavuşmuş vaziyette.

Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orijinal olsa da olmasa da PS kollarını PC üzerinde ara programlar ile çalıştırabilirsiniz. PC'de oynayacaksanız Xbox kollarından almanız daha iyi olur. PC'de çalıştırmak için illaki ara programlar kullanmanız gerekli PS kollarında, bu da çok stabil sonuç vermiyor bazen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.