Şimdi Ara

Orjinal Oyun Alıcam. Hangi oyunu tavsiye edersiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• iyi düşünmeler
  • ea dan olan bir oyun al
  • CM 10
  • Kesinlikle CM 10, bir de Trine'ı almanı RİCA EDERİM.

Çünkü, bu iki oyunda türkçe, özellikle Trine Oyungezer editörlerinin istekleri üzerine türkçeleştirildi.

Bunları, herkesin görmesi için söyledim.

Orjinal olarak, görüyorum ki pek orj. kullanan biri değilsin. Ya düşük bütçeli çok kaliteli oyunları almanı ya da multiplayer'ı uzun süre seni götürecek oyunlara yönelmeni öneririm.
  • Pes 2010 Fm 10 Cm 10 Fifa 2010
  • Nba 2k10
  • crysis ve crysis warhead al. cevat yerli cebinden para harcayıp türkçeye çevirdi oyunu. diğer oyun şirketleri türkçe altyazı bile koymuyorlar. diğerlerini salla gitsin.
  • quote:

Kesinlikle CM 10, bir de Trine'ı almanı RİCA EDERİM.

Çünkü, bu iki oyunda türkçe, özellikle Trine Oyungezer editörlerinin istekleri üzerine türkçeleştirildi.

Bunları, herkesin görmesi için söyledim.

quote:

crysis ve crysis warhead al. cevat yerli cebinden para harcayıp türkçeye çevirdi oyunu. diğer oyun şirketleri türkçe altyazı bile koymuyorlar. diğerlerini salla gitsin.

• bft 2 al online oyna arma 2 al yanlız ne tarz oyun istedigine baglı tabi
  • Kardeşim..Eğer çok fazla bütçen yoksa veya Orjinal oyunu ayda yılda bir alabielcek biri isen benim gibi...Orjinal olmasından yararlanabileceğin bir oyun almalısın.

Umarım dediğim anlatabilmişimdir...Yani bir oyun o yollarla edinipde orjinal almanın bir farkı yoksa bi işe yaramz düşük bütçel
    ler için..

Bu yüzdennn....Mart a kadar bekle Ve Battlefield Bad Company 2 al.Neden dersen..Oyunu korsan şekilde oynama şansın çok düşük.Çünkü DICE oyunu rütbe sistemi yani rank dediğimiz şeyle yönlendiriyo ve bu sayede Korsaan ile bişey yapamıyorsun..

Hadi yoğlammam bu kadar

• Bence gtaIV alırsan hata yapmamış olursun yani multiplayer olarak filan zevk verir ve de call of duty modern warfare 2'yi beklemeni tavsiye ederim , belki başta biraz pahalı olur ama yine de alabilirsin.Bunların dışında menajerlik oyunlarını seviyorsan CM 2010 tavsiye ederim çünkü adamlar gerçekten emek verdi Türk oyuncuları adına.
  • Aral Game den al da strateji oyunu düşün derim.
  • PES 2010 un orjinalini almanın bir avantajı varmı. Bilenler yardımcı olabilirmi. Kopya DVD aynı işi görür mü. Ayrıca kopyası çıktı mı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzon99

PES 2010 un orjinalini almanın bir avantajı varmı. Bilenler yardımcı olabilirmi. Kopya DVD aynı işi görür mü. Ayrıca kopyası çıktı mı acaba.

Kopyası 2-3 gün önce çıktı internette görüyorum , orjinalinde multiplayer özelliği mevcutken korsanda olmaz tek fark da bu olur diye düşünüyorum.
  • Teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Orijinalden alıntı: trabzon99

PES 2010 un orjinalini almanın bir avantajı varmı. Bilenler yardımcı olabilirmi. Kopya DVD aynı işi görür mü. Ayrıca kopyası çıktı mı acaba.

Kopyası 2-3 gün önce çıktı internette görüyorum , orjinalinde multiplayer özelliği mevcutken korsanda olmaz tek fark da bu olur diye düşünüyorum.
  • Crysis yada Mw 2.
  • CM 10 diyenler olmuş ama sakın alma,sırf Türkçe diye vereceğin 25 TL'ye inan yazık olur.Türkçe destek felan hikaye sırf Türkçe diye gidip o kadar berbat bir oyuna para vermek israf.

Call of Duty : Modern Warfare 2 şuan Steam'de 60$'a ön sipariş halinde satılıyor veya eğer oynamadı isen Left 4 Dead'in devamı olan Left 4 Dead 2 gelmekte,şiddetle tavsiye ederim.
  • team fortress 2-cs source-cod mw 2 yada gta 4
  • bence online tutulan bi oyun al bft 2 cod 4 online cok zevkli sürekli oynarasın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.