Bildirim
Orjinal oyun sorunu!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Oyun anahtarı (CD-Key) değiştirmeniz, sizin oyununuzun lisanslı olduğunu göstermeye yeterli.
Oyunu hangi cd 'den kurduğunuzun bir önemi yok. Zaten kırılmış olanı da orijinalinin aynısı. -
Girersin -
neyse madem orjinal aldık orjinalini kurayım dedim ve kurdum şimdi sorun şu ki 4. cd yi takmadan oyuna giremeiyom yani hep takılı olması gerekkiyor az önce ingiliz serverinde oynadım adamları çok kek ya her neyse cd siz nasıl çalışacak bu oyun orjinal cd nin çizilmesinden korkuyorum arkadaşlar ya -
quote:
Orjinalden alıntı: yüzeyseladam
neyse madem orjinal aldık orjinalini kurayım dedim ve kurdum şimdi sorun şu ki 4. cd yi takmadan oyuna giremeiyom yani hep takılı olması gerekkiyor az önce ingiliz serverinde oynadım adamları çok kek ya her neyse cd siz nasıl çalışacak bu oyun orjinal cd nin çizilmesinden korkuyorum arkadaşlar ya
Yeni cdrom alacaksın o cdyi hiç cdromdan çıkarmayacaksın ve cd çiziksiz tertemiz kalacak -
quote:
Orjinalden alıntı: Inflictum
quote:
Orjinalden alıntı: yüzeyseladam
neyse madem orjinal aldık orjinalini kurayım dedim ve kurdum şimdi sorun şu ki 4. cd yi takmadan oyuna giremeiyom yani hep takılı olması gerekkiyor az önce ingiliz serverinde oynadım adamları çok kek ya her neyse cd siz nasıl çalışacak bu oyun orjinal cd nin çizilmesinden korkuyorum arkadaşlar ya
Yeni cdrom alacaksın o cdyi hiç cdromdan çıkarmayacaksın ve cd çiziksiz tertemiz kalacak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X