SC2 | Alien Swarm | HL2:DM | TF2 | L4D2 | BF:BC2 Bu oyunları aktif olarak oynamaktayım. Orjinal oyun arıyorum şöyle parasına değecek. Yardımcı olur musunuz?
Cod: Modern Warfare 2
quote:
Orijinalden alıntı: dodgé
Dediğine göre bu oyun yüksek ping istiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: l3bron
quote:
quote:
BF:BC2 arkadaşım aldı ping sorunu yaşadı.Dediğine göre bu oyun yüksek ping istiyor.Sorun bu olunca oyundan istediğini zevki alamadı ve bıraktı parasıda boşa gitmiş oldu.Sana tavsiyem çok oynama fırsatı bulmasamda hl2'yi denemeni tavsiye ederim.
ping düşük olursa servera bilgi daha kısa sürede gönderilir , serverdan bilgi daha kısa sürede alınır ping yüksek olursa servera bilgi gönderilmez/geç gider buda oyunda aksamalara neden olur sen ölürsün ama bu sana 3-4 saniye gecikme ile gelir , ,
yüksek ping kötü bişey
quote:
Orijinalden alıntı: l3bron
quote:
GülmeTam bilmediğim için yanlış konuşmuş olabilirim.Ben arki'nin yalancısıyım yada o yanlış anlatmış bana.
quote:
Orijinalden alıntı: ally_snare
Cod: Modern Warfare 2
BC2 dururken bunu almak istemiyorum pek açıkçası. Başka öneri?
Diablo 2.
Diablo çok kötü görünüyor grafik olarak o yüzden d3ü beklicem.
BF
Shatter Horizon dene derim hem multiplayer hemde değişik bir tür uzay boşluğunda yer çekimi olmayan uzay istasyonlarında kapışıyorsun :)
quote:
Orijinalden alıntı: Invisible Pink Unicorn
D3 en erken 2 sene sonra çıkar. Sırf grafik yüzünden oynamamazlık etme bence.
quote:
Orijinalden alıntı: ßa®an
quote:
Orijinalden alıntı: Invisible Pink Unicorn
D3 en erken 2 sene sonra çıkar. Sırf grafik yüzünden oynamamazlık etme bence.
Hocam o gelene kadar torchlight 2 oynarız Cidden o kadar parayı d2ye bayılmam yani :) @zero: Shattered Horizon oynadım free weekendde beğenmedim :)
Diablo 2 bütün parasını hak eden bir oyun. Kendi türünde hiçbir oyun baş edemez. Torchlight 2 de farklı olmayacaktır. Tabi tercih senin. Konuyu biraz saptırdım kusura bakma.
quote:
Orijinalden alıntı: ßa®an
Diablo 2 bütün parasını hak eden bir oyun. Kendi türünde hiçbir oyun baş edemez. Torchlight 2 de farklı olmayacaktır. Tabi tercih senin. Konuyu biraz saptırdım kusura bakma.
Önemli değil. Diablo 2yi indirip bakayım bir o zaman :)
Mount Blade Warband Killing Floor DIRT 2
quote:
Orijinalden alıntı: madpower
Mount Blade Warband Killing Floor DIRT 2
M&B Warband açıkçası pek hoşuma gitmedi + korsan olarak kendi serverlarında oynanıyor(Nasıl bir şeyse bu) KF düşünüyorum açıkçası indirdim, l4d2 var ama gene de para verilebilir. yarış oyunları sevmem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme