Şimdi Ara

Orjinal oyunlar hakkında sorularım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • M&B:Warband ile orjinal oyun alımına yeşil ışık yaktım.Şuanda alıcaklar listemde Empire Total War, Left 4 Dead 2 ve Crysis adlı oyunlar bulunmakta fakat aklıma takılan iki küçük soru var.Yanıtlarsanız sevinirim

1-Bu oyunu keyi ile birlikte kaç bilgisayara yükleyebiliriz
    2- Format attıktan sonra oyunu yükledikten sonra oyun steam hesabımızda mı kalıyor yoksa tekrar keyi kullanarak yüklemek zorundamıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subuo -- 14 Temmuz 2010; 17:16:59 >

• dostum eğer oyunu steamdan aldıysan bir kereye mahsus keyini girer ve yüklersin.
    sonradan format atsanda oyun steamda görünür fakat kurulu değildir.diler dvd den tekrar kurarsın dilersen(elinde dvd si yoksa)steam dan tekrar indirirsin.
    ama benim tavsiyem steam a yüklediğin oyunların backup unu alman. bu şekilde formattan sonra keyle felan uğraşmadan bu backuplara çift tıklayarak oyununu kısa sürede geri yükleyebilirsin.
    başka sistemlere kurma meselesi oyununa göre değişir. ama multi oyunlarda genellikle birden çok makinaya yükleyebilir fakat aynı anda sadece 1 makinada oynayabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.