Şimdi Ara

Orjinal Ses Sorunu Cok Garip.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar meslek hayatimda gormedigim bir problemle karsi karsiyayim
    Sorun bu bir kafede butun bilgisayarlara xpsp3 yuklendi Driverlarin hepsi Kendi resmi sitelerinden guncel olarak indirildi hepsine gereken programlar yuklendikten sora akinsoft ve deep freeze 6 kuruldu

simdi olay bu
    kafede birden butun ses gidiyor ses gidiyor derken saatin oradaki ses ayari simgesi kayboluyor denetim masasinda Ses simgesinde donanim olarak gormuyor fakat aygit yoneticisinde ses taninmis ve hic bir sorun yok gibi gozukuyor

Edit.Bilgisayarlarda DEEP FREEZE oldugu icin pc yeniden basladiginda ses geliyor bazen tekrar oluyor...

Sorun ne olabilir ihtimaller nelerdir yada basiniza onceden boyle birsey geldimi?
    Lutfen yardim bekliyorum.

Donanim:
    Asus p5vd2 VM
    7300 Nvidia ekran karti
    250w bazilarinda 300w power
    1gb ddr2 667mhz ram
    vs

Yazilim Xp sp3
    Msn 2009
    akinsoft 7
    yahoo
    volsoft filtre programi
    netframework 2.0
    winpcap
    firebird
    office2003
    vs

EDIT:
    Format Olayi Sorun olmamasi icin 8x ile cekilen kaliteli dvdlerden kuruldu geri kalan programlar Ag uzerinden yapildi
    ayrica 4 Farkli Xp sp3 entegreli dvd kullandim Driverlar icin Asusun resmi sitesini ekran karti icin nvidianin resmi sitesinden guncel olan suruculeri indirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizmuzik -- 24 Nisan 2009; 2:17:24 >

• şimdi ses çıkmıyormu bilgisayardan?
    yoksa derdin saatin yanındaki ses simgesinin kaybolması mı
    2.si ise denetim masasında ses simgesi nasıl donanım olarak görmez? yani inaktif mi ?
    oradan ses efekti ve ses ayarlarına cift tıkla
    görev cubugunda ses ayarı simgesi yerleştiri tıkla
  • bu arada imzandaki sistem kac lira?
  • Hayir ses gidiyor denetim masasindaki ses te hersey inaktif durumda sanki ses karti yuklenmemis veya ses karti yok gibi

bilgisayarciyim alis fiyatina aldim
    toplamda 2.000 liraya geldi
  • kafade birden bütün ses gidiyor derken?
    yani bütün bilgisayarlarda mı aynı sorun var
    eğer öyleyse ve birtanesini düzelteyim deyip formattan sonra yine aynı sorun olduysa
    ağdan bulaşan vir virüs belirtisi kesin
    yapmanız gereken tüm ağ kablolarını cıkarıp hepsine formattan sonra
    temiz olduguna emin oldugunuz kaynaklardan driver vs.. yüklemek
    Dikkat adslnize de reset atın sonra kabloları takın

eğer boyle bir durum yoksa aklıma birşey gelimiyor
  • kotu haber verecegim bilsisco arkadasima
    kafede birden sesler gidiyor bilgisayarlara format cekilmeden once hepsi kapatilip formata baslandi ana bilgisayara avast pro lisansli kurdum update yaptim ve surekli aktif dier bilgisayarlara kurmadim cunku sadece ana bilgisayardan dosyalari aldim virus olayi oldugunu sanmiyorum
    bilgisayarlarda hemen bu sorun olmadi format olayindan 3 gun sora oldu bu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.