Şimdi Ara

Orjinal Teon server da oynayan turkler buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa ben cok sıkıldım bu yan serverlardan en ıyısı paraya kıyıp teon da oynamak :D
  • Orada nelerle karsilacagini bir bilsen
    Yeri geliyor nerdeyse aglicak gibi oluyon,Him bazi zamanlarda o alinana zevk anlatilmaz:9
    Kendimde deli deli güldügüm olur:9
  • teon u bilmem ama ben bi zamanlar elitede oynamıstım bi türk clanimiz vardı cokda super sarardı yardımlasma coktu herkez birbirine yardım ederdi cok hosuma giderdi
    o gunder beri o zevk i alacak bi server bulamadım
  • @Mc-Mesut
    Yakın zamanda teonda konuştuğum bir türk arkadaş seninde bahsettiğin bu elite server galiba 3x mş ordan kalabalık(40 kadar) bir türk grubun teona geçmeyi planladığını söyledi.
    Eğer bu gerçekleşirse officialde cidden eğlence had safhada olur ümit ediyorum.
  • acark
    elite serveri donador oldu artık oyunu bilen deil de kredi kartı güçlü olan kazanıo yani ben öyle seylere çok gıcık oluyorum bide cok yunanlı var onların beni kesmedi cok gücüme gidio ama suan oynadıgım serverda oyle bişe olmuo basa bas nerdeyse
    bide söyle bi durum var
    adamlar gelio 1 tane vuruo normal playerlara varmı boyle bişey ya adamın beni tek vurusta öldürmesi yüzünden elite serverini bıraktım inanamassın ama gercek söylüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc-Mesut

teon u bilmem ama ben bi zamanlar elitede oynamıstım bi türk clanimiz vardı cokda super sarardı yardımlasma coktu herkez birbirine yardım ederdi cok hosuma giderdi
    o gunder beri o zevk i alacak bi server bulamadım

xxTürkiyemxx miydi neydi o klan elıtenın donateye bogulmadıgı zamanlar vardı o klan bende uyesıydım sora clanı coluk cocuga bıraktı klan sahıbı bende cıktım sora netmanıa ya gırdım aden sahıbıydı clan .....

Hatta o clandan bır kac kısıyı gordugum yerde pk lamaya yemın etmıstım ama adamları goremedım daha ...

Ama elıte cok super serverdı..

• ewt cumhur abi o server donator seninde dedigin gibi oynanmaz bi duruma geldi parayı bastıran kesiiio milleti
    oyunu maddiyata dönüştürdüller boyle olmasaydı oynanırdı ama seninde dedigin gibi
    cok süper serverDI
    bide yunanlilarin hic sevmiom bunuda demeden gecmim onlar beni kesince kafayı yiyodum cok sinirleniodum
  • VALLAH BEN YA BU AKSAMA YADA YARINNN TEONDAYIM CAY ICMEYE GELICEM ARTIK ACARK
  • quote:

ewt cumhur abi o server donator seninde dedigin gibi oynanmaz bi duruma geldi parayı bastıran kesiiio milleti
    oyunu maddiyata dönüştürdüller boyle olmasaydı oynanırdı ama seninde dedigin gibi
    cok süper serverDI
    bide yunanlilarin hic sevmiom bunuda demeden gecmim onlar beni kesince kafayı yiyodum cok sinirleniodum

Lineage2 yi diğer tüm oyunlardan ayıran tegane önemli neden bu işte.
    Oyunun sahip olduğu gothic ahava ve realitesi tabii ki grafikleri...
    Adam yüksek lvl gelip çaaat diye seni kesiyor.sebep yada uyarı yada başka bişey yok!
    Ve ben yüksek sesle ingilizce "ismimi bir yere not et bir gün bunu ödiyeceksin,az önce bir düşman kazandın" deyip kara kaplı defterime adamın nicki not ediyorum.
    Tıpkı private serverlarda olduğu gibi orjinalde de parayı bastırıp farmerlardan aldığı adenalarla üstü başını düzen çok fazla adam var.O vikit orjinal serverın private serverdaki donate kavramından pek bir farkı kalmıyor.

• oyunu asıl oynamayı bilenlere haksızlık
    bu realite felan bilmem ben
    oyun olcaksa adam gibi olsun parası olan kazanmasın
  • l2 orjinal serverlarında bot kullanılıyor bota karsıı degılım gm lerde buna goz yumuyor neden dersenız l2 de % 40 % 50 bot kulanımı var bunların cogunlugu buff lar olusturuyor eger bottlara ban attarlarsa l2 player sayısı oyle bır duserkıı adamlar dukkanı kapasın gıtsınler daha ıyı bu kesın bırsey bot kullanımı ıtem satısı buttun onlıne oyunlarda vardır wow bıle bot kulanımı %60 larda l2 daha fazla vede orda ıtem alma fıyatları daha ucuz cok daha ucuz

vallah acark ve arkadaslarını dun dınledım epey ıyı organıze ollmus bır ekıp cok ısterdım teonda oynamalarını
  • he bu donatorlar weapon armor yetmio bide buffer alıolar taaruz arkadasın dedigi gibi
    hadi silahlarını alıosun buffer a ne gerek var
    hemde bufferler bi buf atıo dier playerlara yapılan bi haksızlık da o
    cov un süresi 59 dakika gelde boyle bi adamı yatır bos gibi mubarek
    ne anladın o isten
    bence cok saçma bir sistem
  • quote:

oyunu asıl oynamayı bilenlere haksızlık
    bu realite felan bilmem ben
    oyun olcaksa adam gibi olsun parası olan kazanmasın

Olum bu hayatın yegane kuralı daıma parası olan kzanır yapıcak bısey yok...
  • ama suan benim oynadıgım serverda 1 kurus para vermeden kralım nerdeyse herseyim var
    illa para olması sart deilki
  • quote:

he bu donatorlar weapon armor yetmio bide buffer alıolar taaruz arkadasın dedigi gibi
    hadi silahlarını alıosun buffer a ne gerek var
    hemde bufferler bi buf atıo dier playerlara yapılan bi haksızlık da o
    cov un süresi 59 dakika gelde boyle bi adamı yatır bos gibi mubarek
    ne anladın o isten
    bence cok saçma bir sistem

İşte o vakit sağlam ekip çıkartıyorsun.Yani party kurgusu mükemmel herkes aktif oldumu hiç bişey yapamaz.
    yani buffer buffını zamanında nuker nuke unu zamanında attımı deadly party oluyosun.
    Ama sağlam full aktif party çıkarmak zaman ve sağlam adam gerektiriyor işte.Millet iki ayda sıkılıp gidiyo orjinalden.Ben 2 senedir mücadele ediyorum.
    Maalesef...
  • tmm mucadelen güzel ama weapon armor ozel buflar 59 dk adamı sen 1 part olsan zor kesersin
    bide ustu ful 20 jewls 10 olsa tmm gelde yatır simdi bu adamı
  • quote:

tmm mucadelen güzel ama weapon armor ozel buflar 59 dk adamı sen 1 part olsan zor kesersin
    bide ustu ful 20 jewls 10 olsa tmm gelde yatır simdi bu adamı

Ok o zaman şöyle söyliim,
    3 hawkeye , I warcryer COV'lu,prophet,bd,sws,kedici(kedinin verdiği crit buff önemli okçu için) ile o elemanla kedinin fareyle oynadığı gibi oynarsınız.Bide bishop ekler sayıyı 9 yaparsan tadından yinmez bu party.
    Olayı 3 hawkeye götürücek.
    Mage birini aşağı etmeyi başarsa bile diğerleri fazla sürmez bir kaç saniyeye alırlar bu elemanı.
    Atıyorum magein yanındada support gladyatör yada daggerci olsada senin partydeki prophet ektif olduğu zaman kaçmaz anında rootlar
    prophetin rootunu seviyorum
    okçulardan biri ölse bile bishop resler zaten öküz gibi heal veriyor.

• arkadaslar gelcek arkadas varsa bana pm atısınnn bende teonda yenı basladım lvl 19% 66,98 20 olunca class gorevimi yapiyim diyorum dun geceden beri oynuyorum cookkkk cookkk amama cokkkk fazlaa oyuncu var serverda ınnanamadı yanii koskoca haritada kasmak icin en kotu yerde bille adamlarla kavga ediyorsunuz en ufakkk pc de kasma yokkk en ufakk lag yokkk oyundaaa sıgara ıcıne varsa sıgrayı bıraksın gelsın burda oynasın ben oyle yapttım sıgara ıcmıyorum sıgara parasını l2 verıyorum hem boylece kendımı zehırlememıs oluyorum
  • Taaruz hani çaya gelcektin :P
  • ayıp ediyorsun bu acc ile usa serverina gelebiliyormuyum bilmiyorumkiii
    vallah dun alldim acc ne pc nede ben nede l2 kapanmadıı para verdim 1 sn bile basa gecirmem
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.