Elite de boyle bi durum söz konusu bile deil adam donator sa oly de hiç bi clas fayda etmeez adam noob olsun sade vurmasını bilsin gene yener ben buna inaniom ve bişe daha eliteyi pvp bakımından savunan arklarda hep normal playerlarla pvp yaptıkları icin soyluolar ama donatorlarla pvp yapmak onemli
bak hayla elite falan diyorsun elite dediğin server nedir ya retail ile private serverları karıştırmayın işte. ee nedir diyıorsun ee spellsingeri bile kesiyor sen neyden bahsediyorsun? priv.serverdaki hadiseleri bu teon başlığı adı altında yansıtmayın bence. buda benim son söz. good game guys
sen ne karısıon ya sanamı sorcaz nerde ne konuscamızı ?? konu acıldı bizde cvpladık bunun icin baska bi topic mi acsaydık
:)
ayriyetten elite yi hiç sevmiyorum o yüzden eliteye karsıyım
Biraz hort gibi olacak ama.Orjinal server hakkında bilgi alabileceğim kimse var mı?
slm beyler suan teon da oynayan warsa pm atsın lftn (LordOfTheWater) pm atın online'ım orjınal serwerda!!!
arkadasım teona gircem onun icin yardımını bekliom msn adresim yalnizyasamzor__@hotmail.com yardımcı olursan sevinirim
carımı verdım bırısıne ıslerden dolayı oynıyamıyorum verdım derken parayla saaaatttıımm yanı :D yoksa yardım ederdım sana
BeyLer konuyu çok kısa tutucam üzerinden geçmiş oLmasına rağmen ßeLki yardımcı oLan ßiriLeri oLur diye yazmak istedim. Şu an asker oLduğum için pazar günü 10.00 -17.00 arası internette oLuyorum. Kafamdaki ßirkaç soruya yardımcı oLacak ßirisini arıyorum. OrjinaL server a geçmek istiyorum taßi akLımdaki soruLar cevapLandıktan sonra. Umarım yardımcı oLacak ßiriLEri çıkar. Pm de ataßiLirsiniz. Çok sevinirim. Şimdiden teşekkürLer...
Sor ne sorcan dinliyorum.
Euro serverindayım. Zwitter
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme