Şimdi Ara

Orjinal Teon server da oynayan turkler buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her yere gidersinde niye gidicen onu anlamadım?
    Bende teon dayım
  • aaaaa senın adın alp mi ? bende teondyim vallah 2 kisi basladik ama clan falan hemen girdik :D 2 arkadas daha gelecek buyuk bir ihtimalle clan deli saglam olcak buyuk bır ıhtımalle
  • Evet O benim işte!
    Alp.
    Hakkımda ne konuşuluyo merak ettim şimdi
  • hic ne konuscaklar donanim haberdennn biridaha var dedimm alp dir o dediler okadar bizim burda kimse kimsenin arkasindan konusmaz :D alp bey :D gelsene sende bizim clana guzel olur istersen geleni geri cevirmeyiz :D birde oyundaki nick TAARUZZ 2 Z VAR OK sende ver pm attayim sana
  • Sen başlığı okumadın galiba?
    benim nickler yukarıda up up up
    Akşam senle bi raid yapalım.
  • su oyunu offical serverda oynamak için can atıyorum ya.private serverlarda oynamak ilk başlarda güsel geliyordu ama artık baydı bir çok aktiveten ve oyunun zevk veren detaylarından mahrum kalarak tadına varamıyorum.paladin merakım var paladinle oynarsam expte zorlanırmıyım ne dersiniz.ustalardan cvp bekliyorum.2. bir konu ise ödeme konusu nasıl halledebilirim.guildwars için plaync hesabi acmistim her ay ordan mı alışveriş yapıcam.ödemeyi en basit nasıl halledebilirim.cvpleriniz için şimdiden tşkler...
  • Sanırsam bıras zorlanırsın gercı tek kasmıcaksın ama yınede bıras zorlanırsın cunku 30x serverlarda bıle buff oldugu halde paladın gıbı charları kasmak zor oluyor offıcaldede mutlaka zor olucaktır die dusunuyorum ama paladın deger bır char .....
  • eger kesin geleceksenn @ bachelor kesin gelceksen yanii yoksa bizi yormaa :D gel ne istersen acc item buff para haledicezz sadece sen lvl kasicaksin bir kucuk clanimiz var goruntude kucuk ama cok buyucegızz devamlı arkadaslar gelıyor dun aksama 3 kısı geldı buttun itemler mevcut zaten sen lvl 76 olana kadar s gradelerın bır haftada hazlarlar :D
    ve paladine ihtiyacimiz var bizimde :D acc almak paypaldan yada plaync ayni sekilde aliniyor gulidin oynadiysan bunada ayni sekilde alirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc-Mesut

acark
    elite serveri donador oldu artık oyunu bilen deil de kredi kartı güçlü olan kazanıo yani ben öyle seylere çok gıcık oluyorum bide cok yunanlı var onların beni kesmedi cok gücüme gidio ama suan oynadıgım serverda oyle bişe olmuo basa bas nerdeyse
    bide söyle bi durum var
    adamlar gelio 1 tane vuruo normal playerlara varmı boyle bişey ya adamın beni tek vurusta öldürmesi yüzünden elite serverini bıraktım inanamassın ama gercek söylüyorum

benim de basima geldi ... adamda +10 set boss ring .. ustu basi +20 e.light ... elindekini ne siz sorun ne ben soylim :D +26 var adam da ama artik oyle bise yapamiyo gelsin l2 alter de istedigi kadar donate yapsin gelsin kapisalim o adamla zaten ismini aldim onun bigun ilgilencem

• quote:

Orjinalden alıntı: acark

quote:

tmm mucadelen güzel ama weapon armor ozel buflar 59 dk adamı sen 1 part olsan zor kesersin
    bide ustu ful 20 jewls 10 olsa tmm gelde yatır simdi bu adamı

Ok o zaman şöyle söyliim,
    3 hawkeye , I warcryer COV'lu,prophet,bd,sws,kedici(kedinin verdiği crit buff önemli okçu için) ile o elemanla kedinin fareyle oynadığı gibi oynarsınız.Bide bishop ekler sayıyı 9 yaparsan tadından yinmez bu party.
    Olayı 3 hawkeye götürücek.
    Mage birini aşağı etmeyi başarsa bile diğerleri fazla sürmez bir kaç saniyeye alırlar bu elemanı.
    Atıyorum magein yanındada support gladyatör yada daggerci olsada senin partydeki prophet ektif olduğu zaman kaçmaz anında rootlar
    prophetin rootunu seviyorum
    okçulardan biri ölse bile bishop resler zaten öküz gibi heal veriyor.

sen elite yi low rate ler le karistirdin biraz malesef bir adamin bi kerede 15 kisi yi (hepside cok noob deil yani) katlettigine sahit oldum o ani unutamiyorum.. glad archer fln yalan walla atam en az 6 k atiyo keske gorsende anlasan

• acark elıtede o dedıklerın yemes AIO buffer mıdır ne halttın onlardan var adamlarda townda duruo her boktan atıolar kendılerıne adamlar +20 armor jewel setle ve SA lı +25 +26 silahlarla gezıolar ne yapsanda o adamları yatıramassın!!!!!!!!
  • Orjinal server topicinde +20 26li laflar geciyor
    hadi +16 anladik o varda:(oburleri tuhafima geliyor bu baslik altinda
  • @ taaruz paşam elbetteki gelmeyi istiyorum kotalı bağlantım olduğundan clienti indirmekte biraz sorun yasıyorum kotayı asmam lasm sanirim bendeki versiyon interlude olduğundan update eteceksimdi güncel oyunu.guildwars icin üyelik aldım ama guild sadece 1 kere para alıyo bi daha almıyo.uyelik yenileme islemlerini nasıl halledebilirim lineage de ona göre kart islemlerini halledicem detaylı bi sekilde anladım lasm bana.her ay plaync den mi almam lasm üyeliği bitince tekrar o sekilde mi yoksa otomatik ödeme talimati gibi bişey oluyormu bir kere alınca?
  • tamama sen gelceksen boyle forumda olmazz ben sana msn adresimi veriyim seni attila ile tanistiriyim gerisi kolay ilk ay 45 dolar gibi bir para aliyor acilis icin ondan sonra her ay 25 dolar veriyorsu ero uzerinden satiliyor ama dolara cevirince bu civarda oluyor galiba vallah ben 3 gunum bugun lvl 40 oldum 1 ayda lvl 65 gecerim belkide daha fazla
  • Hoşgeldiniz derim
    bende alp abinin tayfasından :d
    SahinK diğer char CimCime;
  • ben anlam veremedigim tek konuu ayrımcılık olması zaten az kısıyız bırde saga solla dagılıncee olmuyor tabıkı herkezın kararına saygılıyız :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: sting61

quote:

Orjinalden alıntı: acark

quote:

tmm mucadelen güzel ama weapon armor ozel buflar 59 dk adamı sen 1 part olsan zor kesersin
    bide ustu ful 20 jewls 10 olsa tmm gelde yatır simdi bu adamı

Ok o zaman şöyle söyliim,
    3 hawkeye , I warcryer COV'lu,prophet,bd,sws,kedici(kedinin verdiği crit buff önemli okçu için) ile o elemanla kedinin fareyle oynadığı gibi oynarsınız.Bide bishop ekler sayıyı 9 yaparsan tadından yinmez bu party.
    Olayı 3 hawkeye götürücek.
    Mage birini aşağı etmeyi başarsa bile diğerleri fazla sürmez bir kaç saniyeye alırlar bu elemanı.
    Atıyorum magein yanındada support gladyatör yada daggerci olsada senin partydeki prophet ektif olduğu zaman kaçmaz anında rootlar
    prophetin rootunu seviyorum
    okçulardan biri ölse bile bishop resler zaten öküz gibi heal veriyor.

sen elite yi low rate ler le karistirdin biraz malesef bir adamin bi kerede 15 kisi yi (hepside cok noob deil yani) katlettigine sahit oldum o ani unutamiyorum.. glad archer fln yalan walla atam en az 6 k atiyo keske gorsende anlasan

Veysel inde dedigi adamı ve onun gibi bi kac kisi daha var oyunda normal playerlar hic bise yapamıo onlara cok sacmalık bence
    AIO buffer ı var adamın ve itemleri hiç affetmio

• orjinal serverla diğer private serverları sakın karıştırmayın
    orjinal serverda lianviks veya mirael değilse 6 kişiyi tek başına kimse alamaz.
    alp abinin dediği partide tam bir optimum parti.
    bide archerlar full bj ise retailde o partinin onune belki cancel stickli parti cıkabilir ama snipe modeda zannetmiyorum.ggg.
    onu geçtim
    neronas diye biri var +16 drac var elinde
    o bile kesiliyor hatta olympiadda gulersiniz elven eldera kesiliyor.
    ee leri aşşağıladığımdan degil çok guzel classlar. sizin serverda ee oynayan var mı siz onu bi soyleyin.
    retailde ee he kesiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmanemen -- 10 Kasım 2008; 0:47:24 >
  • saka yapıon herhalde ee anca köşeyi döner daha critigin tadına bakmadı herhalde
    elitedede bise yapamaz karşısındaki adam pro olursa tabi
    he bide ee donator sa iş deişir tabi
    bi kere unutmam adam titan bende elf okcu
    adam beni arcana mageyle kesti resmen aşalayıcı cok onurum kırıldı
  • Söylediklerinde haklı olabilirsin.Bilemem.O serverdaki şartları bilmediğim için ben işin teorisinden yola çıkarak cevap verebiliyorum.
    Mesela o server o adamın local networkünde yer alıyordur hiç latency yaşamadığı için çok avantajlı olabilir.
    Bunun gibi çeşitli etkenler var.
    Benim dediğim şu ki her güzelin bir bozarı vardır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.