Şimdi Ara

Orjinal Teon server da oynayan turkler buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lineage II Teon serverinda oynuyorum daha yeni basladim saniyorum ki bu server da oynayan turkler var ama ben daha kimseyi bulamadim.

Orjinal server Teon da oynayan arkadaşlar bu konuya cevap atabilrimi oyundaki acc isminizi yazarsaniz pm araciligiyla oyunda bulusalim

tmm serverdaki yabanci arkadaslar cok iyi kimseden bi kötülük görmedim ama "akşam ki maç nasildi ama" diyebilecek bi adam olsa süper olur.

Lineage 2 Orjinal oynayacak arkadaşlar Teon serverına girsin.

Bu arkadaşlara pm atsin...

Arog
    Ergon
    Saruhan
    hayvan
    tosunpasa
    asuman
    sopar
    canavar
    el3oshi

Ayrica Türk Clanlarinin web sitesinede burdan ulasabilirsiniz...

http://ridersofstorm.blogcu.com/ (Orjinal serverda oynayan türk arkadaşlarin clani clanda full türk var) ve bunun disinda clanlarda var.

___________________________________________________________________________________________________________________________
    taaruz :

arkadaslar gelcek arkadas varsa bana pm atısınnn bende teonda yenı basladım lvl 19% 66,98 20 olunca class gorevimi yapiyim diyorum dun geceden beri oynuyorum cookkkk cookkk amama cokkkk fazlaa oyuncu var serverda ınnanamadı yanii koskoca haritada kasmak icin en kotu yerde bille adamlarla kavga ediyorsunuz en ufakkk pc de kasma yokkk en ufakk lag yokkk oyundaaa sıgara ıcıne varsa sıgrayı bıraksın gelsın burda oynasın ben oyle yapttım sıgara ıcmıyorum sıgara parasını l2 verıyorum hem boylece kendımı zehırlememıs oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redredreds -- 12 Kasım 2008; 18:52:41 >

• Merhaba
    Önce hoş geldin.
    Bu forumda yanılmıyorsam hemen herkes private server'da oynuyor.
    Yani orjinalde oynayan(halihazırda) ve bu forumu takip eden sanırım tek ben varım.
    Şansına aynı serverdayız.Bende teon'dayım.
    Akşam muhtemel pm atabileceğin charlarımı sana yaziim : "Tosunpasa "Asuman "Leopar "Sopar "Canavar "El3oshi

Bunların dışında da bi dolu charım var ama çoğunlukla bunlarla online oluyorum.
    Oyunda çok fazla türk yok ama bir grup varız işte.
    Benim dışımda "Saruhan var hatırladığım bu forumu takip eden.
    Çok gelen giden oluyor eğer öyle geçici geldiysen daha başlamadan bırak derim.
    Çünkü private server'a benzemez.Oldukça uzun ve meşakkatli bir sürec high lvl olup pvp yapabilecek konuma gelmek.
    Riders of Storm Clan var mesela onlarında klan lideri "hayvan diye birisi olması lazım.
    Neyse biraz levellanıp giranda adende dolaşınca birilerini görürsün zaten.

Bu arada klas ne oynamayı planlıyorsun?

Not : Yabancılara kastım yok ama sen sen ol kimseye güvenme!Çok iki yüzlü içten pazarlıklı olanlar var.

• Benim 32 level blade dancer im var aslinda acc kizarkadasimin ikimiz kasiyoruz su an...

Lineage 2 piyasadaki en kaliteli mmorpg Zaten mmorpg dedigin zor olur seviyeli olur bi serverda item para alip yürüyünce zaten zevk vvermez

Ben cok kararliyim teonu da cok beyendim giranda adimatacak yer yok derken abartmis olmuyorum gercekten birinin storesine tiklamadan bi yerden biyere gitmek problem.

1 haftada 32 oldum ben türk arkadaslardan beni kasmasini beklemiyorum amacim oyunda turklerle takilmak nihayetinde olacagida bu su anki klan da clan hall var ordan buf falan aliyoruz 80 lvl li rus arkadaslar var saolsun yardim ediyolar ama ben 1 tane turk bulsam hepsinden iyi neden ; Çünkü dil problemi var ingilizce yarim yamalak anlasirken Adamlar kendi aralarinda rusca konusunca kaliyorum öğle.. hani derlerya küfürmü ediyolar lan acaba.

Benim oyundaki acc in adı Glorya Oyuna yeni baslayan arkadaşlarda pm atabilirler frende ekler yardimlaşırız.

pm me Glorya

Oyunda görüşürüz inşallah şimdi giriyorum...

• Hmmm...

Oyunun ileri safhalarında Bladedancer ile sadece kenarda durur dansedersin başkada bişey(yani PvP anlamında) yapamazsın biliyorsun değil mi?

Bence başka bir class düşünmeye başla derim.Zaten lvl 62 ye kadar npc buff alabildiğin için kasmak pek fazla sorun olmuyor.
  • Belki adam dance vermekten hoslaniyordur
    Ben tum buflari verildikten sonra Cov2u verip zevkin doruk noktasina cikmasindan hoslaniyorum....
  • Bu gercekten kotu oldu :S peki ne acmaliyim... Orjinal serverda fighter lar daha saglam dediler bende o yüzden acmistim
  • sana orjinalden acmani tavsiye edebilecegim carlardan orc titan olabilir yada okcular dana herhangibiri zevke bagli yada galadyet olabilir hell knig olabilir ben cok sevıyorum magelerdende necro bu benım tercıhım :D
    bendee oynıcamdaaa orjinlde attila ustayi bekliyorum :D nerde acaba :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • serverda mana sorunu yoksa
    overlord ac bende cok saglam chardır
    yada okculardan dartk elf okcu ac.
  • Dark Avenger saglam olur petine de buff alabılecegın goz onunde bulundurulursa bu char cok tehlıkelı gercekten saglam char tavsıye ederım ama bıras zor kasılır cunku defans turu bırr fıghter...
  • Arkadaşlar yanlış yönlendirme olmasın.Siz private serverda yarım saatte lvl 80 oluyorsunuz(biraz daha kısa biraz daha uzun).
    Bizim orjinalde lvl 80 olmak için aylarımızı gömmemiz lazım.
    Siz private serverda NPCden buff song alıyorsunuz hatta bazıları saatler sürüyor.
    Bizde illaki arkanda bir buffçı olması lazım.Bu sebeple kıyaslamalar pek doğru olmuyor belirteyim

redred e söyliyebileceğim,dün gece sana pm atmaya çalıştım ama sanırım denk gelmedik aynı zamanda onlien değildik herhalde.
    İleriye dönük tamamen ne tarz oynamayı sevdiğine bağlı.
    Yakın dövüş mü? Uzak dövüş mü?
    Ben aksiyona dışarıdan müdahele eder milletin aklını alırım diyorsan mage veya okçu kasabilirsin.
    Yok ben aksiyonun adrenalinin içinde olmalıyım diyorsan o zaman close range bir warriorki bu aşamada tyrant gladiator veya dagger bu üç klastan birisi sana uyar sanıyorum.
    Bazıları healer oynamayı sever mesela.Bu tamamen sana kalmış.
    Aslında bladedancer animasyonlarıyla benim en sevdiğim ama arada kalmış klaslardan birisidir.

• tesekkurler az once sana pm atmayi denedim yardimlarin icin cok tesekkur ederim.

Gladiator kasmak istiyorum kendime kiz arkadaşım icin de mage veya okcu accaz.

Benim kizin bi chardan beklentisi sudur ;

Sevmedigi birini gorunce indirmek
    Birebirde her zaman basarili olmak ölmekden nefret eder vs de.

o yuzden buffer healer helper tarzi bi clas olmamali.

vs de üstünlük yelpazesi en genis necromancer görünüyo..

fakat bizimki dark elf female characterlerden hoslaniyo.

Su an aklimizda dark elf Spel Howler war.

Sence nasil sh vs ve pvp icin birebir veya savaşlarda

Kasma zorlugu hic onemli degil önemli olan uzun zahmetler sonucunda elde ettigin avantajlar
  • acark sen attilayi taniyormusun aynı serverda oynuyorsunuz buyuk bır ıhtımalee ona ulasmaya calısıyorum msn gırmıyor acıl ulasmam lazım :(
  • @taaruz
    wallaa atiyi bende goremiyorum bir haftadır.

@redredreds
    Hmmm
    Sana tavsiyem bana sorucak olursan orc tyrant(grandkhavatari) olur! Yani buff ve totemlerle oyunun en hızlı charı!Gladyatör daha 2 hit yapmadan sen ona 8 hit yapmış olursun bile
    Elbetteki herşey oyuncunun oyununa bakar o ayrı.

Yengeye Mage olarak ya darkelf spell howler yada elf spellsinger.Bu ikisiyle çok hızlı ve kolay lvl alır.
    Bir sonraki gracia 2,3 update de pvp için magelere nerf gelicek ama genede mageler en hızlı lvl kasan ve deli damage yapan charlar.Necrolar eskiden kralmış çok nerflemişler.O yüzden pek tavsiye etmiyorum.
    Ama necroyu iyi oynayanı olunca kukla gibi oynar milletle.sınırda bir char.bir skili var canı ne kadar az kalırsa damage o kadar artıyo yaptığı büyüde sanırım curse dead linkti.Gel gelelim mob yanına girdimi öldüğünün resmidir

• tesekkur ederim acark oyunda bi karsilasamadik ama ridersofstorm clanina girdim. Senin yardimlarinla turk arkadaşları buldum.

Class secimi icinde gladiator su an 22 lvl ama orc fighter acacagim... Oyunu bilen herkez tavsiye ettigine gore onlarda is var :)

Kizarkadasimada sh acacagiz belki dark elf okcu da olabilir ama buyuk ihtimal sh...

Bundan sonra oyunda sorabilecegim sorular var :) Bazi seyler duydum clandaki arkadaslardan kafam karisik bide sana danismam lazim.

İnshallah karsilasiriz bi gun atilla da 2 gundur yok oyunda...

Clana girdimya o yeterr
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc-Mesut

serverda mana sorunu yoksa

Olm adam Teon dio
  • quote:

Orjinalden alıntı: redredreds

tesekkur ederim acark oyunda bi karsilasamadik ama ridersofstorm clanina girdim. Senin yardimlarinla turk arkadaşları buldum.

Class secimi icinde gladiator su an 22 lvl ama orc fighter acacagim... Oyunu bilen herkez tavsiye ettigine gore onlarda is var :)

Kizarkadasimada sh acacagiz belki dark elf okcu da olabilir ama buyuk ihtimal sh...

Bundan sonra oyunda sorabilecegim sorular var :) Bazi seyler duydum clandaki arkadaslardan kafam karisik bide sana danismam lazim.

İnshallah karsilasiriz bi gun atilla da 2 gundur yok oyunda...

Clana girdimya o yeterr

Eger pc varsa beraber oynucaksiniz Bence birbirine bagli charlar acin mesala
    Destroyer+Warcyer 2si birlikte hayvan gibi lvl alir

1SPEW+EvaSaint

• MORFEUS usta bence cok dogru dedın :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

quote:

Orjinalden alıntı: Mc-Mesut

serverda mana sorunu yoksa

Olm adam Teon dio

ben nerden bilim teon serverini sende hemen yapıstır lafı
    ben pvp charı soyledim zaten
    ayriyetten su teon serverini cok merak ettim

• @Mesut
    Pvp yi seviyorum demişsin imzanda
    O zaman orjinal Teon tam sana göre
  • tmm da acark arkadasım bu server paralı oldugu icin bana tesr gelio
    o yüzden o servere giremiom bilmem anlaatabildimmi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.