Şimdi Ara

Orjinal teypler için anfi çıkışı sağlayan zımbırtı işe yarar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Megane 2 orjinal kaset+6'lı cd çalarım var. Orjinal cihaza anfi + bass + komponent bağlıcam ama anfi çıkışı yok.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-anfi-cikisi-olmayan-typlere-anfi-kiti-kapinda-ode-sok-fiyat-61385047/detay

İlandaki gibi bir cihaz işimi görür mü, yoksa bu çok kalitesiz kalır mı?

Birde bu çeviricilerin mono olduğuna dair birşey duydum. Eğer öyle ise kesinlikle bulaşmayayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Selamlar,

Megane 2 orjinal kaset+6'lı cd çalarım var. Orjinal cihaza anfi + bass + komponent bağlıcam ama anfi çıkışı yok.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-anfi-cikisi-olmayan-typlere-anfi-kiti-kapinda-ode-sok-fiyat-61385047/detay

İlandaki gibi bir cihaz işimi görür mü, yoksa bu çok kalitesiz kalır mı?

Birde bu çeviricilerin mono olduğuna dair birşey duydum. Eğer öyle ise kesinlikle bulaşmayayım.

slm.
    bu ürünler iyi kötü iş görüyor fakat
    asla kendinden ön çıkışlı cihazların yerini tutmaz.
    hele birde 3-4v çıkışlı cihazlarla ses kalitesi bakımından arada dağlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit
    slm.

Peki ya dostum bu zımbırtı stereo mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seizure -- 29 Aralık 2011; 0:36:50 >
  • quote:

quote:

slm.

Peki ya dostum bu zımbırtı stereo mudur?

evet stereo ve mono kullanma sansın var.
  • Stereo ve net ses alabileceksem bu zımbırtıyı hemen alayım dostum.

Bundan çıkan sesi minik canavarım olan pioneer gmx-904 ile güçlendirip kaliteli 2 bass ve komponent alıp dengelemeyi düşünüyorum.

Elimdeki gmx-904

İnşallah sorun yaratmaz.
  • quote:

Stereo ve net ses alabileceksem bu zımbırtıyı hemen alayım dostum.

Bundan çıkan sesi minik canavarım olan pioneer gmx-904 ile güçlendirip kaliteli 2 bass ve komponent alıp dengelemeyi düşünüyorum.

Elimdeki gmx-904

İnşallah sorun yaratmaz.

iyi kötü iş görür. parazit felan yapmıyor. fakat çıkış voltajları düşük olduğu için amfiler tam gücünde çalışamıyor.
    bu arada gmx-904 ile kaliteli 2 adet bass ve 1 takım kompenantı nasıl süreceksin. ?
    bu gün piyasadaki en alt seri 30 cm baslar bile 250 watt rms istiyor. o amfi köprüde en fazla 220watt veriyor.
    değil 2 bass tek bası bile adam akıllı sürmez o amfi.

• quote:

iyi kötü iş görür. parazit felan yapmıyor. fakat çıkış voltajları düşük olduğu için amfiler tam gücünde çalışamıyor.
    bu arada gmx-904 ile kaliteli 2 adet bass ve 1 takım kompenantı nasıl süreceksin. ?
    bu gün piyasadaki en alt seri 30 cm baslar bile 250 watt rms istiyor. o amfi köprüde en fazla 220watt veriyor.
    değil 2 bass tek bası bile adam akıllı sürmez o amfi.

İlk mesajda gösterdiğim deck çeviricinin bi benzerinden tanesi 15 liraya 2 tane aldım. Kurduğum düz mantıkla bu şekilde istediğim sesi alabileceğimi düşünüyorum.

GM-X904 denediğim birçok cihazlar arasında en sağlamı olduğu için ona çok güveniyorum. RMS değerlerine bakıpta deneme hiç yapmadım. Ne bulduysam ona bağlayıp denemiştim. Dediğiniz gibi 2 bass'ı ve komponenti beslemekte sorun yaşarsam elimdeki satmayı düşündüğüm GM-X404'ü de devreye sokarım diye düşünüyorum.

904'ü bass anfisi yapsam, 404'ü komponente bağlasam olur heralde yani galiba sanırsam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Renault un ürününden aldığın sesle istersen Pioneer'ın JBL'in en iyi amfisine bağla yinede pek kaliteli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanDemir

Renault un ürününden aldığın sesle istersen Pioneer'ın JBL'in en iyi amfisine bağla yinede pek kaliteli olmaz

Direksiyondan kumanda ve konsoldaki ekrandan feragat etmek istemediğim için ve bunlarla uyumlu cihazlar şuan için bütçemi çok fazla zorladığından ne yazık ki renault ürünleriyle bir süre idare etmek zorundayım
  • Ben bu zımbırtıdan Dobloma taktım orjinal teybe ve çok memnunum..Böylece teypten aldığım çıkışla anfi+2 oval+1400w woofer+6 adet arabanın kendi hoparlörünü besledim.Öneririm ;)
    Ha o kadar ses sistemi yapıpta neden teyp almadım?İnan 200tl'ye pioneer alsam bununla aynı kalitede olacaktı,çıkışları ve kaliteleri aşağı yukarı aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysgt

Ben bu zımbırtıdan Dobloma taktım orjinal teybe ve çok memnunum..Böylece teypten aldığım çıkışla anfi+2 oval+1400w woofer+6 adet arabanın kendi hoparlörünü besledim.Öneririm ;)
    Ha o kadar ses sistemi yapıpta neden teyp almadım?İnan 200tl'ye pioneer alsam bununla aynı kalitede olacaktı,çıkışları ve kaliteleri aşağı yukarı aynı.

slm.
    eğer 200 liralık pioneer'de orjinal ön çıkış yani amfi çıkışı varsa
    elindeki sistem coşar. denemesi bedava. bence bir dene sonra tekrar buraya yaz.
  • pioneerlarda anfi çıkışı kesin oluyo zaten.benim teyp zaten blaupunkt pioneerla cok bi fark olmuyor arkadasımda var,hatta ses daha tok ve net diyebilirim.yani teyp yerine o parayla anfiyi yüksek tutmak daha mantıklı diye dusunuyorum.maddi sıkıntı yoksa teypde alınabilir,usb artısı falan olur ;)
    arkadaşin sordugu deck çeviricisinde herhangi bi ses kaybı olmaz,ama bendeki cep telefonu gibi minik bi kutuydu,bu kablo heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysgt

pioneerlarda anfi çıkışı kesin oluyo zaten.benim teyp zaten blaupunkt pioneerla cok bi fark olmuyor arkadasımda var,hatta ses daha tok ve net diyebilirim.yani teyp yerine o parayla anfiyi yüksek tutmak daha mantıklı diye dusunuyorum.maddi sıkıntı yoksa teypde alınabilir,usb artısı falan olur ;)
    arkadaşin sordugu deck çeviricisinde herhangi bi ses kaybı olmaz,ama bendeki cep telefonu gibi minik bi kutuydu,bu kablo heralde

ben odamda Pıoneer-8350SD nin teyp çıkışla (4*40+75w sw) 4kolon besliyorum 8 ohm luk ses çok iyi bas olsun tizler olsun yani amfiye gerek kalmıyo tabi ilerde düşünebilirim belki zemin sağlam olmadan bişey olmaz
  • Ses sisteminin ses kalitesini en zayıf halka belirler. Sizde bu teybinizin ses çıkışı olacak.

Amplinin gücünü dert etmeyin. RMS ölçümü yaparken kimi 12 volt besleme ile düşük distorsiyon seviyesinde test yapıyor. O zaman watt değerleri düşük çıkıyor (Bkz. eski audison'lar). Kimi 14.4 voltla besleyip daha yüksek distorsiyon seviyesinde test yapıyor, değerler yüksek çıkıyor (Bkz. JBL ampliler). O yüzden RMS değerlerinin pek bir anlamı yoktur. Sadece yol gösterir. Yazan gücün iki katını ne olsa bağlamayın şeklinde... Elinizdeki amfi iş görür bir amfi; ama iki woofer da bağlamanıza gerek yoktur. İki woofer parasına tek woofer alın, daha kaliteli olsun. Her zaman daha iyidir.

Ses kalitesinden ödün vermemek için her zaman minimum hoparlör kullanımıyla iş çözülmeye çalışılmalıdır. O yüzden ne kadar az hoparlör/woofer, o kadar iyi...

O ampli ile uyumlu çalışacak bir woofer bulursanız gelecekte çok memnun kalırsınız. Ancak çok yüksek sesler elde etmek istiyorsanız o ampli ile yola çıkmayın.

• Mehaba benim 2013 doblom var anfi kablosunu aracin icinde kaputun icine geciremuyorum yardimci olabilirmisiniz lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.