Orjinal müzik cd sini başka bir cd ye kopyalamak istiyorum ama olmuyor, cda olarak kopyalıyo Ne yapmam lazım
[Deleted by Admins]
eğer çektiğin cd çalışmıorsa önce mp3 e çevir daha sonra audio cd olarak çek. ama çalışıorsa arkadaşında dedii gibi ikiside aynı şey takmana gerek yoq
dogru diyorsun ama 40 kb olarak kopyalıyor. Normal müzik cd sini sanki kısayol gibi kopyalıyor. oda çalışmıyor.
[Deleted by Admins]
nero ile rip le mp3 e sonra o mp3 leri audio cd seçerek yine nero da çek oldu bitti tek program nero :)
Anladıgım kadarıyla audio cdden bahsediyorsun kardesiğm. Cdden bilg. sayara parca kopyalamak ve o parcaların cdsiz calmasını istiyorsun işte sana harika bi program Windows Media Player. Cdyi tak mpi ac ve cdden kopyala secenegini tıkla gerisini o halleder. Ok?
nerodan direkt olarak kopyalanmıyor yani . ozaman arkadaşların dediği gibi önce mp3 yapcan track to mp3 diye arat bulursun. sorada easy cd creatorda audio cd oluştur de o zaman olur bence
evet kardeşm ben denedim window media player dan oluyo ama cd korsan ise tavsiye etmem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme