Şimdi Ara

Orjinal W8'i Geri Getirmek Mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinal Windows 8 yüklü bilgisayarımda çözülemeyen bir virüs bulunduğu için çalıştığım şirket, bir yazılımcı firmaya 80$'a format attırdı. Aslında ben de çok rahat atabilirdim ama ters bir şey olursa bana giren çıkan olmasın diye göz yumdum, bilgisayarım Lenovo G510 ve recovery tuşu var. Firma elemanı usb ile lisanssız kurulum yaptı sonra saçma sapan key programlarıyla lisanslamaya çalışmış ama tabiki olmadı.

Sorum şu lisanssız bir bilgisayar recovery tuşu kullanılarak orjinal haline döndürülebilir mi? Orjinal ürün geri gelir mi? Bunun için tüm haftasonumu ayırmaya değer mi? (dosya taşı program kur vs.)

• Recovery işlemiyle windows pc'yi ilk aldığın hale geri döner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sseerrddaarr

Orjinal Windows 8 yüklü bilgisayarımda çözülemeyen bir virüs bulunduğu için çalıştığım şirket, bir yazılımcı firmaya 80$'a format attırdı. Aslında ben de çok rahat atabilirdim ama ters bir şey olursa bana giren çıkan olmasın diye göz yumdum, bilgisayarım Lenovo G510 ve recovery tuşu var. Firma elemanı usb ile lisanssız kurulum yaptı sonra saçma sapan key programlarıyla lisanslamaya çalışmış ama tabiki olmadı.

Sorum şu lisanssız bir bilgisayar recovery tuşu kullanılarak orjinal haline döndürülebilir mi? Orjinal ürün geri gelir mi? Bunun için tüm haftasonumu ayırmaya değer mi? (dosya taşı program kur vs.)

Orjinal haline geri gelir de, dua et o akıllı recovery bölümünü silmiş olmasın format atarken. Eğer silinmişse yetkili servis 20-25 yetele karşılığında o bölümü yüklüyor pcye. Arkadaşımın başına gelmişti çünkü, ordan biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 80$ mı verdiniz bir format işlemi için? verilen paraya acıdım şimdi üstelik orjinal yazılım bile kurmamış

Ekleme: Biosa gömülü keyinizi "Windows 8 Product Key Viewer" ile öğrenin yazın bir kenara. Daha sonra keyiniz hangi sürüme uygunsa onu indirin kurun hepsi bu kadar.
    Yalnız dikkat etmeniz gereken yer var oda sürümleri karıştırmamak.

1-Single Language
    2-Single Language With Bing
    3-Pro
    4-Core

Bunlardan hangisi olduğuna dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuntepe2 -- 26 Temmuz 2015; 1:04:44 >
  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    Hocam verilen parayı ve gelen adamın yetersizliğini görünce ben de şaşırdım insanların parası bol sanırım.

Şimdi ben Windows (Bios Oem Key) i görüntüledim ve kağıda not aldım. Fakat eski W8 sürümümü nereden öğrenebilirim ya da recovery tuşu ile bu işlemi direk indirme yapmadan gerçekleştirebilir miyim bir fikriniz var mı?
  • sseerrddaarr kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal recovery bölümünü format atmaya gelen eleman silmiştir, bu yüzden ona uğraşmayın. Elinizdeki keyin hangi sürüme ait olduğunu bilemezsiniz ama sanırım laptop olduğu için "single language" sürümüne aittir o key. Çünkü genelde bu sürüm kullanılıyor. İnternette windowsu indirmek için "windows media creation tool" ile indirin iso dosyasını usb belleğe "win 7 usb dvd download tool" ile atın. Ve usb ile boot edip kurun
  • Yardımlarınız için teşekkürler öncelikle neticeye varmadan yazmak istemedim.

Şuan orjinal 8.1'den yazıyorum.

Recover olayı olmadı, usb'den format attım w8 olarak, şifre vs sormadı bir şeyleri yanlış yaptım sanırım daha sonra mavi ekran geldi sürekli reset attı bu sefer sistemi yenile dedim, usb ile bir format daha attı ve orjinale 8.1 olarak döndü bu işten ben de bir şey anlamadım ama bir şekilde bios'ta kalıyormuş :) (Dosyalar gitti tabiki)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.