3 arkadaş orjinale geçmeyi düşünüyoruz.Normal paketllerimizi fln. ayarladık fakat aylık nekadar ödiyeceğiz tam olarak Blizz in sitesindeki fiyatlar biraz uçuk geldi ama ne dersiniz? (13 € mi kesin olarak)
12.99 Euro
12.99 euro 28 liraya falan geliyor.Ben Adresimi United Kingdom yaptım , 8.99 gbp veriyorum.Buda 22 liraya falan denk geliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Ikrimex Quasar
3 arkadaş orjinale geçmeyi düşünüyoruz.Normal paketllerimizi fln. ayarladık fakat aylık nekadar ödiyeceğiz tam olarak Blizz in sitesindeki fiyatlar biraz uçuk geldi ama ne dersiniz? (13 � mi kesin olarak)
en dandik internete bile 30 lira verirken sorgulamıyosun şunun 13 euro olması mı koyuyo yani :)
quote:
Orjinalden alıntı: ToughGui
quote:
Orjinalden alıntı: Ikrimex Quasar
3 arkadaş orjinale geçmeyi düşünüyoruz.Normal paketllerimizi fln. ayarladık fakat aylık nekadar ödiyeceğiz tam olarak Blizz in sitesindeki fiyatlar biraz uçuk geldi ama ne dersiniz? (13 � mi kesin olarak)
en dandik internete bile 30 lira verirken sorgulamıyosun şunun 13 euro olması mı koyuyo yani :)
katılıyorum
gamecard alırsan da 2 aylık oluyor ve 50tl civarinda Gittigidiyorda oyunmarketim.com da felan satılıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme