Şimdi Ara

orta bütçeli oyun+modelleme+render pc si için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı forumlar başlıkta belirttiğim gibi orta bütçeli pc topluyorum cryengine,unity oyun motorları ,render işlemleri,modelleme ve oyun işimi görecektir
    sistem şu şekilde;
    Anakart: msi h110m pro-vd 1151pin
    cpu: i5 6500 yada i5 6400 (stokta ne kaldıysa artık ucuz yollu )
    ram : Kingston Hyper-x Fury 8 gb 2400/2133 MHz (bunuda fiyatına göre seçicem artık 2-3 ay sonra ram takviyesi yaparım herhalde bütçeme gore)
    hdd : wd blue 1tb sata3 7200 rpm 64mb
    psu: Akasa viper 600watt 80+
    işlemci fan : Akasa k32
    VGA: Asus gtx960 dc2oc-4gd5 4gb black serisi
    kasa:Zalman zm-t2 veya sistem sığarsa hava akımı musait olursa aynı fiyatlarda kübik kasa (kübik istiyorum aslında ama hava akımı olurmu olmazmı bilmiyorum yardım edin)
    ssd yide sonradan ekleyeceğim İnşallah :) bu sistem dengelimi özellikle power bakımından şimdiden teşekkürler

• anakartı ITX alırsan daha iyi olur.. başka egzantrik bi kasa falan alırsan diye başka bi sorun yok gibi..
  • Sagolun hocam itx zor gibi gozukuyor gereksiz pahalilik var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

anakartı ITX alırsan daha iyi olur.. başka egzantrik bi kasa falan alırsan diye başka bi sorun yok gibi..

Hocam birsey soracagim acaba msi board yerine asus un dr4 h110m-k kullansam olurmu daha uygun fiyata buldum bide akasa yerine thermaltake yada corsair power kullanacagim sikinti olmaz umarim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.