Bildirim
Orta Çağ Gerçekçi Oyun Arıyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yokmudur bi tavsiyeniz -
quote:
Orijinalden alıntı: enes_236468
Arkadaşlar ben başlıkta belirttiğim gibi orta çağ oyunu arıyorum mount blade olmasın oynadım onu kale kuşatması olsun böyle meşaleler falan ordumuzu yönetelim köyleri yakalım meşalelerle casusluk falan yapalım varmıdır böyle güzel bir oyun çok sıkılıyorum yalnızım bütün gün
King Arthur serisi en iyisi.... Robin Hood da olabilir ama pc ye varmi bilmiyorum ama arastiriyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet0752
quote:
Arkadaşlar ben başlıkta belirttiğim gibi orta çağ oyunu arıyorum mount blade olmasın oynadım onu kale kuşatması olsun böyle meşaleler falan ordumuzu yönetelim köyleri yakalım meşalelerle casusluk falan yapalım varmıdır böyle güzel bir oyun çok sıkılıyorum yalnızım bütün gün
King Arthur serisi en iyisi.... Robin Hood da olabilir ama pc ye varmi bilmiyorum ama arastiriyorum..
Bakıyorum simdi king arthura tavsiye için saol
-
Aynı tariften bende arıyorum veya benzer "fantastik" öğeleri olmayan ortaçağ oyunları...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XGSpirit -- 3 Aralık 2013; 18:42:06 > -
chivalry -
Total war 2 -
quote:
Yokmudur bi tavsiyeniz
Dragon ages I oynamadıysan kesinlikle oynanması gereken bir oyun :) -
mount&blade -
assasins creed 3 olabilir hikayesi çok etkileyici orta çağ ise zamanda yolculuk yapıp geçmişe felan dönüyosun orda büyüyosun ordun olyo isyan çıkartıyon bana göre savaş ve yaşam simülasyonu karışımı gbi bişe
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X