Şimdi Ara

Orta Kapı Önü koltuk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
7.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biletimi büyük htimal orta kapının bi önündeki koltuğa alıcam, sebebi ada arkada biri olunca sorun oluyor koltuğu yatırmada . ama o koltuklar da normal olarak diğerleri gibi geriye yatıyormu aynı oranda. otobüs setra 416. yardımlarınızı bekliyorum :D

• Hatıladıgım kadarıyla digerlerinden % 20 oraninda daha az yatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkatomant

Hatıladıgım kadarıyla digerlerinden % 20 oraninda daha az yatıyor.

:D olmaz en az diğerleri kadar yatması lazım
  • adamın hesapladığına bak daha az yattığını biliyorum bende.
  • quote:

Ben sahsen o konuda mutevazilik yapip 12 saati dimdik giden malozlardan tekiyim =)
    Arkadaki rahat etsin diye ...
  • quote:

quote:

Ben sahsen o konuda mutevazilik yapip 12 saati dimdik giden malozlardan tekiyim =)
    Arkadaki rahat etsin diye ...

baktım o koltuk kapılmış, sinirlendim 9 numarayı aldım başka bi firmadan otobüs tipinde nm54 yazıyor inş iyidir. @bkatomant ben de senin gibiydim taki dizini koltuğuma yaslayan malozlar yüzünden artık bende gidere gider diyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellisch -- 17 Eylül 2011; 20:20:42 >
  • r€ß€llisch nereye gideceksin bu arada. Insallah istanbuldan bursaya gitmiyorsundur. Kufur ederim =)
  • quote:

r€ß€llisch nereye gideceksin bu arada. Insallah istanbuldan bursaya gitmiyorsundur. Kufur ederim =)

samsun ist :))
  • en kötü koltukları almak üzresin çünkü o koltuklarda 177 gibi adamlar sığmıyor yada bana öyle geldi felekat bir yolculugum olmustu
  • Ben de her zaman 3 veya 4 nolu koltuğu almaya çalışırım. Dolu derler ise o zaman Orta kapının arkasındaki önünde koltuk bulunmayan, dolap gibi bir şey bulunan koltuğu alırım. Önüm açık olsun da, hangi koltuk olduğu önemli değil. Ve bindiğim otobüs %99 oranında Mercedes Travego 17 SHD olur.

Bahsettiğim koltuk resimde yuvarlak içine alınmış 32 numaralı koltuk.

Orta Kapı Önü koltuk?

• boy kaç senin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

boy kaç senin?

1,71 m.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

boy kaç senin?

1,71 m.

bir sorun yok o zaman bence rahat rahat takıl yani kocaman alan
  • quote:

quote:

quote:

boy kaç senin?

1,71 m.

Muavin de genelde oraya oturur. Tabi koltuk satılmamışsa. Ve muavin kafa dengi biri ise keke, kolaya, nescafeye doyarsınız. Çünkü bana öyle olmuştu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

boy kaç senin?

1,71 m.

Muavin de genelde oraya oturur. Tabi koltuk satılmamışsa. Ve muavin kafa dengi biri ise keke, kolaya, nescafeye doyarsınız. Çünkü bana öyle olmuştu.

muavinler biraz piskopat oluyor yaa adam pc alacak bana soruyyor. yok kaçak getirtçekmiş yok zaten internet var otobüste bir sürü kız ayarlıcam falan. Ama nasıl kullancağını bilmiyor. Facebook dedim küfür mü ediyosun gibi bi bakış attı bana iki saat açıkladım yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

boy kaç senin?

1,71 m.

muavinler biraz piskopat oluyor yaa adam pc alacak bana soruyyor. yok kaçak getirtçekmiş yok zaten internet var otobüste bir sürü kız ayarlıcam falan. Ama nasıl kullancağını bilmiyor. Facebook dedim küfür mü ediyosun gibi bi bakış attı bana iki saat açıkladım yani

Ben böyle birine Konya'dan İstanbul'a dönerken Özkaymak Turizmde denk geldim. Adam beni keke kolaya doyurmuştu. Mesela otobüs bir yerde durdu. Muavin şöyle demişti.

-Sayın yolcularımız. otobüsten ayrılmayın. hemen hareket edeceğiz.

Sonra da kulağıma şöyle fısıldadı.

-Yalan yalan. 5 dakika duracağız burada. İnip sigara içebilirsin.

Teşekkür edip sıgara kullanmadığımı söylemiştim.

Otobüs sabahın 04:00 ünde Hendek'e geldi. İsmailoğlu tesislerinde mola verdi. Muavin yine kulağıma fısıldadı.

-Ben tesisin arka tarafında bira içeceğim. Gel. sana da ısmarlıyım.

Ben de alkol kullanmadığımı belirttim. Sonunda muavin dayanamadı. Patladı.

-Ya sen de nasıl adamsın arkadaşım. Sigara kullanmıyorsun. Bira içmiyorsun. Böyle yaşanır mı ya.

...........................

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

boy kaç senin?

1,71 m.

Ben böyle birine Konya'dan İstanbul'a dönerken Özkaymak Turizmde denk geldim. Adam beni keke kolaya doyurmuştu. Mesela otobüs bir yerde durdu. Muavin şöyle demişti.

-Sayın yolcularımız. otobüsten ayrılmayın. hemen hareket edeceğiz.

Sonra da kulağıma şöyle fısıldadı.

-Yalan yalan. 5 dakika duracağız burada. İnip sigara içebilirsin.

Teşekkür edip sıgara kullanmadığımı söylemiştim.

Otobüs sabahın 04:00 ünde Hendek'e geldi. İsmailoğlu tesislerinde mola verdi. Muavin yine kulağıma fısıldadı.

-Ben tesisin arka tarafında bira içeceğim. Gel. sana da ısmarlıyım.

Ben de alkol kullanmadığımı belirttim. Sonunda muavin dayanamadı. Patladı.

-Ya sen de nasıl adamsın arkadaşım. Sigara kullanmıyorsun. Bira içmiyorsun. Böyle yaşanır mı ya.

...........................

sesli güldüm

• :D
  • havalar soğuk olduğunda mercedes travego da ön tarafa oturmayın ayaklarınız donar ben bile sakarya ya gidene kadar dondum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.