Şimdi Ara

'ORTA SAHA BEY' DİYECEKSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aman aman kaliteli oyuncular değiller ancak bu ikisine göre dünya yıldızı orta sahamız oldu Ndiaye ve Fernando ile.

Bir de, gördüğüm çok mantıklı bir yorumu buraya alıntı olarak yazmak istiyorum:
    "Ndiaye ve Fernando ikilisi, Selçuk ve Tolga'nın 1 yıldır yapamadığı katkıyı 15 dakikada yaptı."

NOKTA.

• Selçuk, Ciğerci namı diğer the cancers
    takım çağ atladı ndiaye ve fernandonun girişiyle
  • Tolga konusunu aklıma geldi. Yine erken başladı gsliler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tudor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar ovguden sonra mac sonucuna bakayim dedim 2-1 yenilmisler. Cidden tuhaf bir kitle bu.

• Başınıza ne geldiyse bilmem ne BEY diyeceksinizden geldi yapmayın artık dostlar
  • akıllanmayacak bu tayfa ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Bu kadar ovguden sonra mac sonucuna bakayim dedim 2-1 yenilmisler. Cidden tuhaf bir kitle bu.

Ndiaye ve fernando antremana bile cikmadilar neredeyse. Sadece takimi oynatacak td lazim. Iki eksik kaldi bir sol bek 1 defans.

• Selçuk iyi bir futbolcu, aslında sabride problemli değildi, sadece başlarında hamza hamzaoğlu gibi bir teknik adam olmamasının sıkıntısını yaşıyorlardı, tudor bu iki oyuncudan yeterli.verim alamadı, transfer dönemi.bitmeden bence hamza hamzaoğlu bey ve sabri sarıoğlu bey takıma getirilmelidir,

Bence üst akıl olarak igor tudor'un üstüne hamza hamzaoğlu gelse dahada iyi olabilir,

Düşünsenize kulüp başkanı Dursun özbek

Üst akıl Hamza hamzaoğlu bey

Teknik direktör igor tudor bey

Sabri sarıoğlu bey de geri çağırılmış

100 puan barajını devirir ligde bu ekip,

Dursun özbek bey gibi bir deha nasıl bunu yapmıyor bazen şaşıyorum, acaba bundan daha üst bir fikiri falan mı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 5 Ağustos 2017; 23:24:14 >
  • gecem1903 G kullanıcısına yanıt
    bas git kendi çöplüğüne sene sonu görüşürüz
  • Bi durun olum yok sinyor mancini, İtalyan karizması prandelli, yok rikrik bey, yok seksi leydi mistafa dinizli la bi durun bi sezon başlasın.

• Hay tipini sıfatını

Şunları görünce elim ayağım titriyor. Bacakları kopsa da bıraksalar şu kulübün yakasını.

• Herkes coşmuş kimseyi yücelttiğimiz falan yok sadece Selçuk - Tolga'dan Ndiaye - Fernando'ya geçince zaten orta sahanın kat kat daha iyi olacağı belliydi. Oldu, ben de şakacı bir dille orta saha bey dedim ne büyütmüşsünüz sezon başlamadan kimseyi yüceltmiyorum ama siz çekiniyorsanız bu bıt bıtlarınız o yüzdense onu bilemem

• Geçen sezonun aynısı. Sezon başı Ciğerciye buralarda ne methiyeler düzülüyordu. Eren Lewandowski olmuştu.
  • Geçen sene ilk 3 hafta Tolga Ciğerci > Atiba konuları geldi aklıma nedense. 1 hazırlık maçıyla coştunuz sakin olun.

• beyler bi durun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Tolga konusunu aklıma geldi. Yine erken başladı gsliler.

rvp len şampiyonuz len terraneo dayı len euroleague gelin len
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.