Şimdi Ara

Orta Seviye Öğrenci İçin Bilgisayar Mühendisliği Nerde Okunabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öyle odtüde bilekmtte itüde koçta vs oluyacak kadar zeki değilim

Max alabileceğime inandığım puan 390 civarı sizce bu puan dolayında bilgisayar öğhendisliğini okuyabileceğimiz en iyi okul hangisi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dokuz eylül e iyi diyorlardı

• Hocam yakın ouanlarda iyte de var ona da iyi diyorlar ama sosyal imkan azmış vs valla kafam karıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: AMR79

Hocam yakın ouanlarda iyte de var ona da iyi diyorlar ama sosyal imkan azmış vs valla kafam karıştı

İyte yi google a yazda resimlerine bir bak dağın başında ıssız biryerde valla. Ben hiç beğenmedim açıkcası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theonur07

quote:

Hocam yakın ouanlarda iyte de var ona da iyi diyorlar ama sosyal imkan azmış vs valla kafam karıştı

İyte yi google a yazda resimlerine bir bak dağın başında ıssız biryerde valla. Ben hiç beğenmedim açıkcası.

Aynen hocam baktım bi taraf deniz bi taraf dağ tabi amacım okumaya gitmek gittiğim yere ama sosyal ortamda olsun istiyorum mesela anadolu üniversitesi bilgisayar nasıldır sizce ?

• Up

• O puan ile hem sosyal imkanı hem de iyi bir ünide okuma fırsatını yakalayamazsın. İkisinden birinden ödün vermek zorundasın. Eğer ki 30binin altında olursan lysde, gidebileceğin en mantıklı yer iyte olur. Başka da adam akıllı üni yok zaten o sıralamalarda. Bu arada Ege diyenlere veya diyecek olanlara da arka organım ile gülüyorum. En basitinden açın bakın, üninin 2010daki bilgisayar müh. sıralamasına, bir de şimdikine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theonur07

quote:

Aynen hocam baktım bi taraf deniz bi taraf dağ tabi amacım okumaya gitmek gittiğim yere ama sosyal ortamda olsun istiyorum mesela anadolu üniversitesi bilgisayar nasıldır sizce ?

Hiçbir fikrim yok hocam şimdi yanlış yönlendirmeyeyim. Google a anadolu üniversitesi bilgisayar mühendisliği nasıl falan yazın yada sonuna donanımhaber ekleyin güzel kaynaklar çıkar mutlaka.

• ege, dokuz eylül, gte ve ankara da istanbulda devlet üniversitelrinde falan okunabilir pek fark etmez zaten bilgisayar mühendisliğinde iş sadece kendinde bitiyor
  • gtü eğitimi gerçekten çok iyi imiş
    bizzat ordan mezun olan birisiyle muhabbetim olmuştu öğretmenler bilkent,boğaziçi,odtü itüden falan mezun açıp bakabilirsin internet sitesinden ve mit deki eğitim sistemini buraya uygulamaya çalışıyolar daha ilk haftadan tonlarca ödev veriyolarmış yani zorla öğreniyorsunuz gibi bişey artık :D eğitim konusunda sıkıntı çekmezsin yani ulaşım falan şuan biraz zor ama gebzeye metro açılıyor metro okulun içinden geçicek hatta taa halkalıdan bile tek metro ile gelebilirsin
    mezun olunca iş konusunda sıkıntı çekmezsin anlaşmalı olduğu şirketler bile var tubitakla falan anlaşmalı cybersoft falan iş görüşmesine geliyomuş okula
    tek sıkıntısı şehir dışında olması :DD
  • expenables E kullanıcısına yanıt
    Tavsiyen için sağol hocam da şehirden ne kadar uzaklıkta şimdi kocaeliyi pek bilmiyorum ama iyte gibi değildir umarım

• Kültür üni . Nasıldır

• Kocaeli üniversitesi iyi diye biliyorum

• gebze teknik kartal metrodan 17b onunden geciyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.