|
Ortaçağın kötü olmadığı ve günümüzden daha rahat ve güzel olduğuyla ilgili bilim adamından makale (2. sayfa)
-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kardeşim sen önce insanlarla nasıl iletişim kurulur onu öğren sonra konuşuruz.
-
gayet normal iletişim kuruyorum.ortaçağ hakkında 1 ton yalan yanlış bilgi dünyada kol gezerken sen benim iletişimemi takıldın?
-
deminden beri insanlara hakaret ediyorsun tehdit ediyorsun aşağılıyorsun birader. yemişim ortaçağını yanlış bilgisini sanki çok da önemliydi ortaçağ. yukarıda yazmışlar bir diş apsesinden bile nalları dikebileceğin bir çağı gelip burada güzelliyorsun bir de ağzın bozuk. ortaçağda yaşasan şansa bir soylunun veledi değilsen muhtemelen berbat bir hayat yaşayıp 40ını bile göremeden ölüp gidecektin gelmiş burada bilimsel makale bilmem ne deyip duruyorsun. nedir bu ortaçağ aşkı anlamış değilim. çok seviyorsan bak afrika var, hindistan, afganistan var ne bileyim güney amerika ülkeleri falan var. git ortaçağı iliklerine kadar yaşa.
-
ben kimseye hakaret etmiyorum.hakareti hak ediyorsunuz.çünkü bilimsel makaleler koyduğum halde papağan gibi mal gibi aynı şeyleri tekrarlıyorsun.ortaçağda kimse berbat bir hayat yaşamıyordu.çünkü zaten niye yaşasın? herşeyden önce ortaçağ niye öyle olsun? eğer ortaçağ o kadar kötü olsaydı tüm dünya intihar ederdi.herkes intihar eder ve insanlık yok olurdu.insanlar daha yaşadıkları ülkelerdeki hayata bile dayanamayıp intihar ediyor.bak grönlanda.dünyada en çok intiharın yaşandığı ülke grönlanddır.millet orda kar ve kış görmekten köylerde yaşamaktan kafayı yemiş.sence insan psikolojisi senin o anlattığın ortaçağ versiyonlu hayata dayanabilir miydi? az aklını çalıştır.ortaçağda ortalama yaşam süresi 35-40 değildi.50-60 yıldı.hatta bazı insanlar 70-80 yaşlarını bile görebiliyordu.al sana 2. kaynak;
arkeofiliEski Zamanlarda İnsanlar Çok mu Kısa Yaşıyordu? - Arkeofilihttps://arkeofili.com/eski-zamanlarda-insanlar-cok-mu-kisa-yasiyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reallyboy -- 1 Ağustos 2024; 10:18:23 >
-
canım kardeşim hem hakaret etmiyorum diyorsun hem hak ediyorsunuz diyorsun. ve hakaret ettiğin mesajlar hala orada duruyor. sen iyi misin?
-
Orta Çağ heralde iyi en azından malum şahıs yoktu.Ve gunu birlik zamlarda yoktu ha suanki icinde bulundugumuz cag Türkiye icin konuşmak gerekirse orta cag in da gerisinde.Kadinin bri tiktokda aynen sunu diyor.İlk cag dan bahsediyor bireyin temel ihtiyacı barinma ve beslenme olurdu diyor aradan gecen kacbinseneye ragmen Gunumuz Turkiyesinde hicbisey degismedi gene en temel ihtiyac beslenme ve barinma o yuzden cokda sey etmeyin.
Dipnot: Doğalgaza %38 zam pardon guncelleme yapmışlar.Ucuyoruz kaçıyoruz sahlaniyorcuzlara en derin agiz dolu saygilarimi sunuyorum buradan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
banane la o adamdan sevan nişanyan da popüler napacaz şimdi onun dediklerini ayet mi sayacazquote:
ya kardeşim bu adam dünyaca ünlü bilim adamı ve akademisyen.
hee, tabi tabi, aynen, oldu kardeşim. başka bi isteğiniz de var mıydı beyefendi?quote:
bu adamın bu yazısını ve makalesini ortaçağda onaylamayacak ve reddedecek 1 tane bile adam bulamazsın.
allah allah yav sanki insanlık tarihinde ilk defa biri araştırma yapıyoquote:
bu adam bilimsel araştırmalarla yıllarca süren deneylerle bu yazıyı yazmış.
sana saygısızlık yapmayanlara saygısızca cevap veriyosun ve bunu ilk defa yapıyor değilsin. dünyanın hiçbir yerinde senin üslubunla konuşan birine prim vermezler.quote:
sen kim oluyorsunda adamın dediklerini yalanlıyorsun?
sakin ol. sen sakin olduğun sürece senin ortaçağ konuların keyifli oluyo. mesela şu tarz cevaplar verme:
quote:
Reallyboy@ dün
quote:
01001101@ dün
şuanki çağda yaşadığım için mutluyum.
ee ne yapalım? bu senle ilgili bir durum bizi ne ilgilendirir ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 2 Ağustos 2024; 9:12:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konu Orta çağ zihniyeti ile açılmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başka bir isteğim var birde sütlü kahve söyleyin lütfen rica ediyorum bu adam sıradan biri değil.uluslararası ünlü tarihçi bilim adamı ve akademisyen.bu adamın dedikleri doğrudur.nokta.
-
söylüyorum kahveyi hemen ünlü tarihçi de gelsin birlikte içek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu forumda zamanında ne hakaretler döndü sen bunlara mı takıldın? :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X