< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
OrtakApp Günlük %46 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (115. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
N Kolay’dan fon mu aldınız? Bono aldıysanız bileşik faiz için her gün alıp satmanız gerekiyor. Alıp satmazsanız çok büyük bir getiri farkı oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geldi milyon üstü
-
Skandal ya 2 saatte para geçiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bono aldım. önceden de bono alıyordum zaten ama o zaman burası %58, nkolay %48 idi. çok farkettiriyordu. şimdi o da kalmadı. ayrıca nkolay bono'yu bozmazsanız mayıs 2025'e kadar aynı faizle devam ediyor. faiz oranları düşme eğiliminde iken burası daha güvenli bir liman bence. fonları daha araştırmadım.
-
900.000 anında geçti
hocam çok defa yazdım bileşik getiri elde etmediğiniz için aldığınız faiz her 15 günde 1 puan düşüyor bilginiz olsun. bono alınacak zaman değil, ppfleri araştırın ve öğrenin mümkünse bugün 13.30a kadar
-
1m üstü anında geldi
Faiz aynı devam ediyor da bileşik faiz olmadığı için net getiri diğer alternatiflere göre düşüyor. Şu an baktığımda 113 günlük %42.5'tan veriyor bana Nkolay Bono XL'yi. Düşük şu an için ve bileşik değil.
Ancak normal bono için konuşursak Ortak ile paralel ilerliyor. O düştü mü bu da düşüyor ve arasında %1'lik bir oran oluyor. Ama tabii o da bileşik değil. O da bileşik olsa Ortak'da 1 kişi durmazdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 31 Ocak 2025; 12:10:38 >
Uğraşmadım çekmekle, ortaktan fsk aldım faizdeki parayla.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bonoyu bozmazsanız faizinize faiz gelmez. Mesela bakiyeniz bir ayda 30000 lira artsın, bir dahaki ay o 30000 lira üzerinden %45 faiz alamayacaksınız. Uzun zamandan hesaplayınca 20-30 bin liradan fazla gelir kaybı demek oluyor.
Normal 4 aylık vadeli hesap açıp yatırmış gibi olmuyor muyuz ? Bononun tek artısı istediğin zaman istediğin tutarda bozabiliyorsun ve o güne kadar aldığın faizi alıyorsun.Bilmediğim için soruyorum mantık bu değil mi ?quote:
Orijinalden alıntı: victoribarbohocam çok defa yazdım bileşik getiri elde etmediğiniz için aldığınız faiz her 15 günde 1 puan düşüyor bilginiz olsun. bono alınacak zaman değil, ppfleri araştırın ve öğrenin mümkünse bugün 13.30a kadar
hocam faize faiz alamadığınız için atıyorum 1. gün 10bin tl'ne faiz alıyorsanız 16. gün bu para 10.100 tl üzerinden nemalanmalıyken (bu getiriyi elde ettiniz ama satmadığınız için faize faiz alamıyorsunuz) hala 10bin tl üzerinden faiz alıyorsunuz. bu yüzden bileşik getiri alan birisi sizle aynı faiz oranını almasa bile aynı kazanıyor. ppfde ise öyle bir durum yok. vergisi değişse bile siz ölene kadar stopajı %10 olarak kalacak onun satmadığınız sürece
bunun ayrıntılı hesaplamasını yapmıştım ancak o mesajı bulmam mümkün değil
-
Ppf’ leri de mi her gün al-sat mı gerekiyor?
Arkadaşlar sistemde durum ne şu an 530 bin civarı garantiye hemen gelir mi yoksa mecbur ortaktan alacağım ppf
hayır al sat gerekmez bileşiktir ppfler
-
100 100 çek dene hocam. ben şaşırıyorum millette iyi cesaret var fast olmadan 1m çekiyorlar :D ben 10ar kez transfer ettim sorun çıkmasın diye
-
Hocam sence garantiden almanın avantajı olur mu ortaktan almaya göre? Ortak uygulamasını seviyorum aslında
Sabah 9 da 550k saniyesinde enparaya gecti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ortak’ta ppf alan satan oldu mu? Fon satisinda hemen paraya geciyor mu yoksa bazi uygulamalar gibi 14.30 sonrasi mi para hesaba geciyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X