< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
OrtakApp Günlük %46 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (117. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Al-sat yapmadıkça fon miktarı artmadıkça, bileşik faiz nasıl yükseliyor, anlamış değilim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o özellik midas veya ortaka gelirse direkt geçerim, talep yapacaktım bu örnek güzel oldu. bu konuyu aradım bulamadım bile, bileşik faiz hesabını burada anlatmıştım. mesajımı buldum
BİLEŞİK GETİRİ HESAPLAMASI
%50'den bono bağlayıp bileşik getiri elde etmek isteyenler için hesaplama;
nkolay bonoya %50 orandan 456bin bağladım. günlük getirisi 575 tl
16 gün sonunda 9bin küsür faiz geldi, bileşik faizle devam etmek istediğim ve oran da %49a düştüğü için getirilerin aynı olduğunu gördüm.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
%52'den bono bağlayıp bileşik getiri elde etmek isteyenler için hesaplama;
%52den bono aldım 70bin tllik. günlük getirisi 92 tl
49 gündür bonoda kalmış ve 74405 tl olmuş ama hala %52 orandan 70bin tl üzerinden faiz alınıyor. %49'dan 74.405 tl bağlarsam 92 tl elde ediyorum. yani %52 faizin de etkisi yok olmuş durumda
özet bilgi: oran %1 düştüyse ve bileşik faizden yararlanmak istiyorsanız 15 gün kadar beklemeniz gerekiyor, aksi halde zarar yazar
-
çünkü para verip lot alıyorsunuz, lotun değeri artıyor. lot değerinin artması demek bileşik faiz demek.
-
Her gün Al-sat yapmadıkça elindeki fon sayısı değişmiyor. Yani, bileşik faiz olabilmesi için elindeki fon sayısının artması gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaşayıp görebilirsin.
-
ilk yatırdığın para 0.13 artıyoya hani....sonrasında alsat yapmadan bakiye artışı 0.13 olarak devam ediyo...1.gün yatırdıığın para değil günlük bakiye artıyo yani....okmi....
-
bu bankaların faiz oranları gecelik faiz mi yoksa aylık vadeli hesap mı?
-
ortak habire oranı düşürüyor, bugün getiriyi sonlandırma saatini kaçırdım. pazartesi ilk iş ortaktan paramı çekiyorum
-
Emin misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ppf 1'dir hep bakmaya gerek yok.
Anaparaya faiz eklenerek devam ediyor. Anlamayacak birşey yok.
-
gecelik. aylıklarda pasif yok ama oranları bilmiyorum
-
Bunların hepsi risksiz para piyasası fonları.
Getiriler değişebilir zira içinde bulunan dibs oranları farklı. En yüksek oranda dibs taşıyan FSK şu anda.
-
O zaman bileşik getiri konusu, bakiye büyükse önemli, 300-500k da çok farkettirmez gibi oluyor herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 31 Ocak 2025; 16:22:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Al sat yapsan bile para eklemediğin sürece fon sayın artmaz, fonun değeri artıyor zaten.
Herhangi bir işlem yapılmaya gerek kalmadan bileşik faiz var.
Sağol hocam hangi bankayı önerirsin ppf için? Nkolay nasıl bu konuda , Bide günlük farkı almak için saat kaça kadar bozmamız lazım 15.30 mu..
süresine bağlı olarak değişir ama bir iki yemek parasını (hesaplamadım ne kadar tutuyor :D) niye bırakasınız ki? her 15 günde 1 puan düşüyormuş gibi düşünün. ortakta mesela 10ar gün arayla 2şer puan düştü, terk ettik faiz düştü diye
-
Ben de nrg fsk ve bgp aldım umarım pişman olmayız :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X