Aynen. Birde 1M sınırını bir arttırsalar. |
OrtakApp [İlk Mesajı Okuyun] (139. sayfa)

-
-
Ben de 1 mln altı olduğu için sorun yok :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel kazançlar sağladık, ortaklık ettik ama %41 az oldu be ortak
Ortaklık bozuldu artık, geçmişte kazandırdıkların için teşekkürler.
Nkolay'a geçtim az evvel. Günlükte durmam gerekiyor ve Nkolay şimdilik işimi görür.
-
Hocam günlük dediğiniz N kolay bonomu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nkolay nedir hocam ,ortak gibi bisey mi,bende günlük arıyorum,tavsiye eder misiniz,şuan oran iyi mi?
Evet günlük bono.
-
58 ile başlayan serüvenimiz burada sona erdi.
Ben de tavsiye üzerine geçtim bugün. Yeni üye oldum, henüz ben de yeni olduğum için tavsiye edemem. İlk günüm bugün.
Tam da bunu bulmuşken, Qnb de %45,5 faiz mesajı atmış bana. Pasif bakiye var tabi ama iyi hesap yapmam lazım. Bazı kriterleri sağlarsam %46,5 veririm günlüğe diyor. Eski müşteri olduğum için o kriterleri zaten sağlıyorum ve 45 günlüğüne %46,5 ile sanırım QNB ye geçiş yapacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar_Fedaisi -- 20 Mart 2025; 11:41:59 > -
bunun türkçesi nedir ?
-
Qnbde pasif var dikkatli bakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesajımı okudunuz mu? Pasif bakiye var yazdım zaten :)
-
Qnb de görüntülü görüşmeyle müşteri olanlara eft masraf muafiyeti oluyormuş sizde durum nasıl ? birde günlük eft limitleri nekadar ? ve 45 gün boyunca sabit mi veriyormuş bu 46.5 u ?
-
Ben çok eski müşteriyim, görüntülü görüşme ayrıntılarını bilmiyorum. Ben zaten eft ve havale gibi şeylere ücret ödemedim hiç . Günlük EFT limiti 10.000.000 lira. Günlük mevduat için 45 günlük sabit veriyormuş evet.
-
45 pasif bakiyesi ne kadar hocam ?
Yatıracağınız para miktarına göre değişiyor. İnternet sitesinde yazıyor ayrıntılar, bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar_Fedaisi -- 20 Mart 2025; 11:53:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bar_FedaisiBen çok eski müşteriyim, görüntülü görüşme ayrıntılarını bilmiyorum. Ben zaten eft ve havale gibi şeylere ücret ödemedim hiç . Günlük EFT limiti 10.000.000 lira. Günlük mevduat için 45 günlük sabit veriyormuş evet.
Maaş müşterisi olduğunuz için mi eft ücretinden muafsınız yoksa başka bir kampanya mı? Birde bu 45.5 u 46.5 yapmak için Ayın kazançlı müşterisi olmak gerekiyormuş; örneğin ben bugün açsam hesabı 45.5 tan başlasam bu ay içinde görevleri tamamlasam ayın müşterisi olsam 12 gün sonra Nisan 1 den itibaren 46.5 mu olucak faiz oranı ? yoksa bu ay hesabı açmadan önce ayın müşterisi olup önümüzdeki aymı hesabı açmam lazım 46.5 a geçmek için?
-
EYT liyim, emekli maaş hesabım burada. Yine de EYT olmadan önce de eft ödemiyordum, neden ödemiyordum bilmiyorum. Dediğim gibi çok eski müşteriyim.
Zaten Ayın Kazançlı Müşterisi olduğum için ayrıntılarına bakmadım ben, bilmiyorum ne zaman başlıyor yeni üyelerinki. Müşteri temsilcisi bunun cevabını verecektir. Ben şu an %46.5 faiz ile faydalanabiliyorum.
-
Sabit kalacak mı orada getir gibi atayım orada dursunmu yoksa günlük al sat mı yapmak gerekiyor?
Ben fikrimi değiştirip QNB ye geçtim ortaktan. Bu arada Nkolay günlük EFT limit 500.000 lira haberiniz olsun. Benim içeride param kaldı, onu da yarın alacağım. Yeni üye olduğum için ayrıntıları bilmiyorum tam. sadece içeride kalan paramı bono hesabına yatırdım günlük. Kalan 500.000 lirayı da yarın Qnb ye aktaracağım. 74 günlük bono açılıyor gibi bir ayrıntı yazdı. 74 günden önce bozdurabilirsiniz, günlük bono getirinizi %43 üzerinden alacaksınız gibi bir yazı da gördüm. Yine de bilene danışın, ben Nkolay da yeniyim. Daha bugün üye oldum.
-
mobil 500 internet şube 500 telefon şube 500 olması lazım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X