< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
OrtakApp [İlk Mesajı Okuyun] (140. sayfa)

-
-
Yapı kredi sınırsız hesap aynı teb marifetli hesap gibi hocam ,pasif bakiye olduğu için yatırdığınız rakamın ne kadar fazla olursa getirisi yüksek oluyor,sadece eft masrafı var yapı kredide sanırım,bir ay kullanılabilir bence
-
Evet dediğiniz gibiymiş, internet şubeden kalan parayı yolladım. Teşekkürler bilgi için :)
-
500.000 de Havale, yakınında varsa ona gönderip ondan kendinize alabilirsiniz. Max 2 m. gunluk aktarılıyor. Ben denedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İngye gectim ben de an itibariyle, teşekkürler ortak. Keske bu kadar çok düşürmeseydin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Az önce nKolay'a geçtim bende.
Bileşik vs zarar ettirmez sanırım ortak'a göre.
Var mı hesabını bilen? İhtiyacım olan günlük getiri. İstediğimde bozmak vs. Vadeyi beklemek zorunda kalmamak gibi olaylarım var :)
Tamamiyle nKolay'a geçip bono aldım. İzlemeye devam. İhtiyaç oldukça bi miktar satıp devam ederim yoluma.
Ortak bileşikte üzerine koyarak devam etse bile yinede nkolay mantıklı sanırım.
-
nkolayda ugraşıp, her gun satıp tekrar alirsaniz o da bileşik olur. (tabi olası faiz düşüşlerinde dikkat etmek lazım)
Bileşik OrtakAPP ile nkolay ın 30 günlüğünü hesapladım da eğer doğru hesapladıysam default haliyle bile ortak tan daha karlı oluyor nkolay. Her gün al sat yapmasan bile daha karlı.
-
Kaç günlük yaptı bonoyu? Dün 138 vermişti. Bugün 74 üstüne çıkamadım.
-
evet öyle %0.5 etki eder ortalama.
Çok oynamaya gerek yok o zaman ya takılsın böyle :)
-
74 verdi zaten de ben sabit 74 te takılmam. Haftaya kart ödemelerim olacak bozucam her türlü.
Bana günlük ne verdiği önemli.
-
Anladım. Hepsini bozmadan ihtiyacın olan kadarını da bozabilirsin. Ben bileşik faiz olsun diye günlük sat-al yapıyordum. Şimdilik attım duruyor.
-
İşte bileşikte çok bişey farketmediğinden uğraşmaya değmezmiş onu anladık :)
Attım dursun. Kart ödemesi vs geldikçe ihtiyaç oldukça ihtiyacım kadarını bozar devam ederim.
Biraz da burda takılalım bakalım.
-
N kolay'da FX makasları çok düşüktür. Şu anda nasıl - bakmadım.
EFT-havale ücretsiz. Ve ülkedeki bütün ATM'lerle anlaşmalı - ücretsiz ATM çekimi var. Özel bir atm'ye gerek yok.
-
BAnka batarsa para gitti.
-
Dün alınan merkez bankaları kararı sonrası akbank bile mevduat faizini 43 den 45 e çıkarda ortak hala 41 :) yükseltmezlerse daha da kimse faiz kısmını kullanmaz
-
bende öyle anlamıştım. eyvallah.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X