vardır da bankaya %4-5 makas ödeyip yıllık %1 faiz almak yerine kripto borsasından veya başka yerlerden alınabilir illa altın alınacaksa < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 6 Kasım 2024; 15:37:34 > |
OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (18. sayfa)
-
-
Saat 17.00 de parayı çekmek istesek nasıl yapariz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kredi kart ekstresi geçtikten bir gün sonra gramaltın sitesinden fiziki alınabilir.Şu an fiyat olarak en iyi burası galiba.Bir sonraki ekstre son ödeme gününe kadar altın için ödenecek para faizde bekletilir ve böylece piyasa maliyetine gram altın almış olunur.Ben denemedim ama bankalar izin verirse yani bloke koymazsa olabilir.Mailiyetine fiziki almak isteyen deneyebilir
Siteyi koyayım şöyle ilgilenen baksın
-
çekemezsiniz büyük ihtimal saat 15.00 de kapatıyorlar işlemleri
-
Az önce 0546 lı bir numaradan arandım ortak uygulaması ıcın arıyorum dedı 3-5 dk konuştuk, buradan bahsettim evet haberim var dedı bızde takıp edıyoruz o platformu dedi… o zaman bire bir insanlarla konuşun hesap açın insanların kafalarındaki negatif yöndeki sorunlara eğilin dedim bunu bizde düşünüyorduk dedi…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam al sat makasından bahsediyorsanız zaten altın dediğimiz şey orta vade bile Pek sayılmaz uzun vadeli yatırım yani o al sat farkı kaybolur gider diye düşünüyorum uzun dönemde
Burgandan buraya geçtim, 10 dk içinde geçti para... Bir sorun yaşamadım. Paranoya yapacak bir şey yok... Sadece mesai saatleri dışında ertesi güne para transfer etme imkanı sunulmalı nemalandirilan bakiyeden...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlla bu şekilde alınacak ise AHLATCI'ya bakın. Şu an fiyatlar daha uygun.
Şu an Pazarama'daki satıcılar bile daha uygun.
-
sanırım, yatırımın güvencesi konusunda, hala emin olabilmiş değiliz.
-
Dediğiniz sitelerde bir tık fazla hocam ama bu gramaltin sitesinde kimlik doğrulama da istiyorlar.Bilgilerimi firmalara vermem diyen,sizin dediğiniz yerlerden de alabilir
Zaten bir kâr falan da olmuyor.Sadece piyasa maliyetine yakinsamış oluyor.Hani yatırımlik düşünüp fazla komisyonda boğulmak istemeyenler deneyebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dalgınlığıma gelmiş, Kripto bölümüne 100 bin aktardım, para geçti. Kripto dan hisse bölümüne transfer edemiyorum. Aktar ekranında limit sıfır görünüyor. Normal ekranda param görünüyor aslında. Çözümü bilen?
Kripto kısmına yatırınca bir süre öyle olabiliyor, güvenlik sebebiyle sanıyorum.. bikaç kere oldu 15dk 20dk bekletti.
Bu arada kripto kısmında daha çok banka listelendiği için gayri ihtiyari insanın eli oraya gidiyor, oysa birkaçı hariç hepsinde işbankası ibanı var 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kripto Ekranında altta mavi bölüm paran değerlerinden aktarma denediniz mi?
Denedim ama para sıfır görünüyordu. 20 dakika sonra düzeldi.
Sabah erken parayı attım. Ortak çalışanları sanırım uyanmamışlardı
Merhabalar,
Geri bildiriminiz için teşekkürler. Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Teknik ekibimiz konuya hızlıca müdahale ederek para transferlerinin başarılı bir şekilde gerçekleşmesini sağlamıştır.
Sevgiler,
ortak Ekibi
-
Ortak ekibi forumda üyelik açtığına göre en merak edilen konuda insanlara bilgilendirme rica ediyoruz:
Günlük verdiğiniz %55 faiz için yatırılan paralar da YTM'nin taahhüt ettiği 1.1 milyonluk güvence altında mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 7 Kasım 2024; 12:21:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
1.000 TL kampanyamız ortak’ı deneyimlemen için 1 hafta geçerli bir bonustu. 1 hafta sonunda kampanyan sonlanıyor, kazancın senin zararın iste ortak tarafından karşılanıyordu.
Sevgiler,
ortak Ekibi
-
@XpressMusic34 Firma yetkilisi ünvanı yok yönlendirirmisiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 7 Kasım 2024; 12:24:4 >
ben dün whatsapp'dan sorduğumda günlük getirideki para bu tanzim kapsamına dahil cevabını verdiler. buradan da yanıt alalım garanti olsun.
burgan 56'yı düşürmüş, ortak'a taşıdım oradakini.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X