OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (17. sayfa)
-
-
Nemalandirma dediği şey aslında gecelik fon yani yan yatırım aracı. Bunu güvence altına alıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son kullanıcı olarak adı faizmiş, nemalandırmaymış, hatta Mahmut'muş çok da umurumda olmaz. Sonuçta SPK ve YTM güvencesi var.
Hatta bankalara TMSF 600 bin güvence verirken, bunlarda YTM'nin 1,2 milyona yakın güvencesi var.
Kısaca Ortak'la oyna devam, faizi düşürmediği sürece...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 6 Kasım 2024; 12:34:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nemalandırma farklı yatırım araçlarıyla olur ve getirinin oranını garantileyemez. Garanti getiri oranı sadece mevduatta vardır. Bir de saadet zincirlerinde..
-
YTM kurumun yetkisi dahilindeki işlemlere garanti veriyor. %55 garanti faiz ne işlemi ise yetkisi dahilinde olmadığı kesin.
-
1 saati geçti enparadan yollayali hala ortak hesaba geçmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujigef -- 6 Kasım 2024; 12:52:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ortakapp deki nakitleriniz YTM ile güvence altındadır. Bilgi için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. İnanmayacaksınız ama aracı kurumdaki nakitleriniz bankalardan daha fazla miktarda güvence altında.:)
https://www.youtube.com/watch?v=UymzEjqSH0k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 6 Kasım 2024; 13:24:39 > -
bu kanıya nereden vardın, nemalandırma nasıl yetkisi dahilinde olmayabilir? ytm sayfasında yazanlar gayet açık
https://www.ytm.gov.tr/Home/Sayfa/45
Neler tazmin kapsamındadır?
Tazminin kapsamını, yatırımcılara ait olan ve yatırım hizmeti ve faaliyeti veya yan hizmetler ile bağlantılı olarak yatırım kuruluşu tarafından yatırımcı adına saklanan veya yönetilen nakit ödeme veya sermaye piyasası araçlarının teslim yükümlülüklerinin yerine getirilmemesinden kaynaklanan talepler oluşturur.
Neler tazmin kapsamında değildir?
Yatırımcıların yatırım danışmanlığı veya piyasadaki fiyat hareketlerinden kaynaklanan zararları tazmin kapsamında değildir.
Yatırım hizmeti ve faaliyeti veya yan hizmetler ile bağlantılı olmaksızın yatırım kuruluşuna teslim edilen nakit veya sermaye piyasası araçlarının teslim edilememesinden kaynaklanan zararlar tazmin kapsamında değildir.
6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 106 ncı ve 107 nci maddelerde yer alan suçlardan veya suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçundan mahkûm olan yatırımcılara ait talepler, söz konusu eylemlerle ilgili alacaklarla sınırlı olmak üzere, tazmin kapsamı dışındadır.
-
Paylarını MKK de görebiliyor musun? Bize de göster. Ne payıysa..
-
Banka adı ve açıklamayı elle mi yazdın?
İkinci cümleden bu kanıya vardım.
Neler tazmin kapsamında değildir?
Yatırımcıların yatırım danışmanlığı veya piyasadaki fiyat hareketlerinden kaynaklanan zararları tazmin kapsamında değildir.
Yatırım hizmeti ve faaliyeti veya yan hizmetler ile bağlantılı olmaksızın yatırım kuruluşuna teslim edilen nakit veya sermaye piyasası araçlarının teslim edilememesinden kaynaklanan zararlar tazmin kapsamında değildir.
6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 106 ncı ve 107 nci maddelerde yer alan suçlardan veya suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçundan mahkûm olan yatırımcılara ait talepler, söz konusu eylemlerle ilgili alacaklarla sınırlı olmak üzere, tazmin kapsamı dışındadır.
-
Dün görüntüledim diye hatırlıyorum bugün bakınca göremedim firmaya yazdım sizde yazın düzeltilmezse ben çekerim bakiyeyi uğraşamam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Kasım 2024; 13:51:49 >
Bu tür uygulamalara güvenmeyin diyerek enpara mt reddetti, neyi nasıl anladılar anlamadım.
Banka güvenliğe takılmış yeniden atmanız gerekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Kasım 2024; 13:54:28 >
Ben de ilk başladığımda 3 para gönderdiğimde güvenlik merkezi aramıştı. Tabii ki işlem dahilinde değil devam ettim. Şimdiye kadar 10 işlemi geçmişimdir sorun yaşamıyorum artık.
Yakında 55 i düşürürler zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sefer kabul etti
-
stopaj da %10 olunca,
uzun vadede dokunulmayacak parayı altına yatırıp unutsam mı diyorum..
Bu ara Altına hesabı olup yllık %1 faiz de veriyorlar dedi bi arkadaş,
bunu yapan var mı , var mı öyle birşey?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X