Şimdi Ara

OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.874
Cevap
150
Favori
126.389
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet, İşlemlerim > Hesap hareketlerimde tüm yaptıklarım görünüyor.

Aylık değişim ile geçen ay yaptığım tüm işlemlerim de gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteJAWS -- 4 Kasım 2024; 9:32:0 >
  • WhiteJAWS kullanıcısına yanıt
    31 Ekim ve 1 Kasım hesap hareketlerim halen görünmüyor. Bugün daha denemedim.
    Bilgi için teşekkürler üstad.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün başka bankaya EFT yaptım ve Kasım ayı hesap hareketlerinde görünüyor. Ama yeterli değil, her hesap hareketi, kazanılan faiz, stopaj kesintisi hepsi görünmeli. Bu konuda adım atacaklarını düşünüyorum kısa sürede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    Tabiki yazdıklarınız kesinlikle çok çok gerekli.

• huzyin67 kullanıcısına yanıt

İnsanların çoğu %55 mevduat getirisi için burada gördüğüm kadarıyla.. Sizin bahsettiğiniz 1 milyonluk koruma mevduat hesapları için geçerli değil. Mevduat için tsmf garantisi gerekir ki öyle bir garanti yok burada, onun garantisi de 650 bin tl ye kadardır.

• Halen sorunlu uygulama mesai saatlerinde 1 milyon çekim olmasına rağmen 100 bine izin veriyor 7 kez tek tek çekim yaptım risk almak isteyenler devam edebilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt

Aynen katılıyorum bunlar da gözükürse çok çok daha iyi olur.

• ilyada İ kullanıcısına yanıt
    Mevduat toplama yetkileri olmadığı için tmsf garantisi de yok.

Ortak'in banka hesabına yatırdığın para YTM garantisinde, günlük getiri dahil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

Ben tmsf olmadığı için ytm'nin mevduat hesapları dışındaki menkuller için geçerli olduğunu düşünmüştüm. Dediğiniz gibiyse sorun yok o zaman.

• Zaten 1 mln a kadar veriyorlar bu oranı. Çok matah bir oran değil. Gözünüzde büyütmeyin. Gerçek enflasyonun % 100 olduğu bir ülkede reel olarak zarardayız. Nominal kazanç bizimki.

3 - 4 mln olsa elimde kesinlikle girmem bu işe. Gayrimenkul en iyisi. Kira getirisi olarak sadece bakmam. Reel olarak belki o da zarar yazar ama nominal olarak % 50 den fazla getirir. Benim düşüncem bu tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 4 Kasım 2024; 11:37:19 >
  • ilyada İ kullanıcısına yanıt

ben paramı ortak app hesaplarına attığım anda o para ytm garantisinde hocam. zaten mevduat kelimesi yerine nemalanma kelimesini kullanıyorlar. bu borsa aracı kurumlarında da var ve gecelik repo olarak da geçer. sonuç olarak ytm garantisinde paralar. merak etmeyin. ben yine de cimere yazıp ytm den bilgi alacağım.

• Arkadaşlar ortak appteki yatırımımız kaç gün sonra toplam ne kadar olur hesaplayabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebden 1 teklik attım hemen geçmedi, teb güvenlik arayıp onay aldı 5 dakika sonra geçti geç gelme durumu gönderilen bankanın onayi ile alakalı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 4 Kasım 2024; 13:36:42 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Yanlışınız var. Özellikle geçen hafta 31'i ve 1'i bu sorun çok yaşandı. Para karşı bankaya ulaştı onlar ortak hesabına tanımlayamadılar.

OrtakApp Günlük %50 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomax01 -- 4 Kasım 2024; 14:52:53 >
  • YTM ye yazdım. cevabı burada paylaşırım.

• Tefasdaki ppf mi iyi ortakın 55 faizi mi daha fazla getiri sağlar.

• Hesabı açtım bir miktar parayı gönderdim.5 Dakikada para hesaba geçti ve günlük yatırıma başladım.Beğendim.Bakalım biraz daha kullanalım yazarım olumlu olumsuz.

• muhammet atış M kullanıcısına yanıt
    Uygulama çok iyi değil çok geliştirilmesi lazım.
    Para yatırma çekme sorunu geçen haftaydı bu hafta şimdilik bir sıkıntı yok.

• bomax01 B kullanıcısına yanıt

Evet uygulama geliştirilmesi gerekiyor. Ben küçük bakiyeler ile denemek için açtım hesabı.Para nemalansın yeter.Çokta arayüz önemli değil.

• huzyin67 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

YTM ve TMSF arasındaki fark nedir? TMSF’nin sitesinde 650 bin TL'ye kadar olan mevduat ve katılım fonu hesaplarının TMSF güvencesinde olduğu belirtilirken, YTM’nin sitesinde azami tazmin tutarı olarak 1.143.379 TL ifade edilmiş.

Bu iki kurumun tazmin ettiği hesap türleri mi yoksa kurumların kapsamı mı farklıdır? Açıklama yapabilirseniz memnun olurum.

Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.