Şimdi Ara

Ortaklığın giderilmesi davası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,benim annemler 3 kardeş 2 si satmak istiyor fakat dayım tarlayı icrara verdiğinden ve bize 5 kuruş vermediğinden satmak istemiyor.Neyse biz avukata vekalet vererek dava açtık.Hakim satışa çıkmasına karar kıldı fakat itiraz etmiş dayım kendi hakkı için.Tarla tam bölünecek metrekarede olmadığından süreç şuan 2-3 ay uzadığını söyledi avukat.Bu itiraz bir kere olup karar tekrar hâkime mi bırakılıyor yoksa bu adam sürekli itiraz edip sonsuz döngüye sokabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 17 Ağustos 2024; 2:28:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk derece mahkemesi karar vermiş davalılardan biri kararı istinaf etmiş olabilir. Bilirkişi raporu gelmiş rapora itiraz etmiş mahkeme ek rapor talep etmiş olabilir.

''Tarla tam bölünecek metrekarede olmadığından süreç şuan 2-3 ay uzadığını söyledi avukat.'' Bu cümlede ne ifade edilmeye çalışılmış anlamak güç.

• Özkan kullanıcısına yanıt

Yani o kısmı ben aslında kafadan uydurdum avukat bize 2,-3 ay sürecin uzadığını söyledi kısaca.Dayım satışa çıkmasını istemediği için itiraz etmiş.Böyle söyledi avukatHi.Hakime güveniyorum itirazı kabul etmeyip satışa çıkacaktır yine dedi çünkü hakimi biraz tanıyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 17 Ağustos 2024; 12:19:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.