Şimdi Ara

Ortalama Kaça Satayım? 206!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaz çıkışı ekim ayı gibi arabamı satma ihtimalim var.
    Aracım 2006 model 206 X-desing km si daha 35600 de. Ama yaz sonu ekim gibi sanırım 42000 felan olur sanırım kmsi.
    Ekim/2009 da Atiker sıralı taktırdım ve hiç bir sıkıntısı yok tüpte ,mis gibi biniyorum çok şükür.bu arada şehir dışı 6,8 lt ,karma 8,5 lt lpg yakıyorama yazın klima çalıştırınca %10 artar sanırım bu tüketim.
    Sağ ön çamurluk ve sağ marşbiyelde ayrı ayrı zamanlarda sürtmeden dolayı yüzelsel boya var.Kaza darbe değişen hiç bişesi yok!
    Yıllık bakımı Nisan sonu yapıldı(yağ-filtreler-bujiler-fren bakımları fren hidroliği -rot başları ve kolları-nnt bor power-rot balans)
    Lastiklerde iyi durumda değişmesine gerek yok...sigara içilmemiş
    İşte böyle arkadaşlar aracın 2.sahibiyim aracı bi bayandan 5700 km de iken aldım 2,5 yıldır da ben kullanıyorum.
    Aracımdan çok memnunum sadece yılda bir kez yılllık bakım yaptırıyorum o kadar yani...
    kızımın ana kucağı örümcek vs. gibi eşyaları sığmadığı için değiştimeyi büyük bir araba almayı düşünüyorum.
    Sizce araba kaç para isteyeyim,kaça gider???

resmi:http://img696.imageshack.us/img696/1164/206s.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhanak -- 17 Mayıs 2010; 17:57:31 >

• Türkiyede araba satmak e zor işlerden biri leş kagrası olan galericiler aramaya baslar ılan verdıgınde ve aracını kuşa çevirip öldürürler sonra senı kafalamaya çalışır şerefsizler. Ama saın piyasanın altına verme ben 206 nın piyasasını bılmıyorum ama senı galerısı olucak kan emici köpeklere karşı uyarmak istedim. Aracını alıcıya satmanı temenni ederim , galerici denen ne üdüğü belirsiz soysuzlarla sakın iş yapma...

Saygılar
  • Yahu bu aslana nasıl kıyıp satıcan??
  • quote:

Orijinalden alıntı: login35

Yahu bu aslana nasıl kıyıp satıcan??

Haklısın hocam arabama nasıl kıyacam bilmiyorum ama ailem genişliyor ve bagaj ihtiyacımızda arttı.
    Yoksa hiç satmayı düşünürmüyüm:(
  • Aile genişliyorsa başka çaren yok elbet.
    Sende benim gibi yap al bir 307 SW şöle 110'luk dizel bak keyfine ben öyle yaptımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

Türkiyede araba satmak e zor işlerden biri leş kagrası olan galericiler aramaya baslar ılan verdıgınde ve aracını kuşa çevirip öldürürler sonra senı kafalamaya çalışır şerefsizler. Ama saın piyasanın altına verme ben 206 nın piyasasını bılmıyorum ama senı galerısı olucak kan emici köpeklere karşı uyarmak istedim. Aracını alıcıya satmanı temenni ederim , galerici denen ne üdüğü belirsiz soysuzlarla sakın iş yapma...

Saygılar

Sevgili arkadaşım galericiler hakkında söylediğin şeyler doğru veya yanlış bişey demiyorum. Ama elbette her mesleğin kötüleri ve o mesleğin onurunu zedeleyici insanlar vardır. Ama böyle bir genelleme yapman çok yanlış. Mutlaka aralarında iyi olup işini dürüstçe yapanlarda vardır.

Bana düşmez ama seni uyarmak isterim gıybet ederek böylece tüm galericilerin hakkına girmiş oluyosun. Selametle...

• 16.000-17.000 civarı eder sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: fordfocus

quote:

Türkiyede araba satmak e zor işlerden biri leş kagrası olan galericiler aramaya baslar ılan verdıgınde ve aracını kuşa çevirip öldürürler sonra senı kafalamaya çalışır şerefsizler. Ama saın piyasanın altına verme ben 206 nın piyasasını bılmıyorum ama senı galerısı olucak kan emici köpeklere karşı uyarmak istedim. Aracını alıcıya satmanı temenni ederim , galerici denen ne üdüğü belirsiz soysuzlarla sakın iş yapma...

Saygılar

Sevgili arkadaşım galericiler hakkında söylediğin şeyler doğru veya yanlış bişey demiyorum. Ama elbette her mesleğin kötüleri ve o mesleğin onurunu zedeleyici insanlar vardır. Ama böyle bir genelleme yapman çok yanlış. Mutlaka aralarında iyi olup işini dürüstçe yapanlarda vardır.

Bana düşmez ama seni uyarmak isterim gıybet ederek böylece tüm galericilerin hakkına girmiş oluyosun. Selametle...

Ozman buna ek olarak bende şöyle yazıyım bu yazıyı okuyup sinirlenen galerici var ise üstüne alınmış demektir , bu sözüm üstüne alınan galericilere . Ama yüzdeye vursak %85 i namussuz yalancı ve şerefsiz...

zaten bir galericilik birde 2. el cep telefon işi yapılacak son mesleklerden , bu iki meslek sahibi kişilerin arkalarından denmeyen laf yok ne yazıkkı . Yazık ama gerçek ....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fordfocus

quote:

Saygılar

Ozman buna ek olarak bende şöyle yazıyım bu yazıyı okuyup sinirlenen galerici var ise üstüne alınmış demektir , bu sözüm üstüne alınan galericilere . Ama yüzdeye vursak %85 i namussuz yalancı ve şerefsiz...

zaten bir galericilik birde 2. el cep telefon işi yapılacak son mesleklerden , bu iki meslek sahibi kişilerin arkalarından denmeyen laf yok ne yazıkkı . Yazık ama gerçek ....

Bu iki mesleğin yapılacak son mesleklerden olduğuna katılıyorum. Ama ısrarla önerimi tekrarlıyorum. Bu kadar iddialı konuşma. Ayrıca bu yargıya nasıl ulaştın. Türkiyedeki tüm galericileri toplayıp içindeki %85 inin kötü olduğunumu tespit ettin.

• ozaman turkıyeyı genelleme yapmayalım dıcem ama para ıcın kendını satan mılletız en azından ben ve benım gıbıler haric öyleyız,

kocaeli ye gelmenı tavsıye edıyorum, galerıcıler sıtesındekı esnafı dolasmanı tavsıye edıyorum dostum ozaman benım vardıgım kanı ya sende varacaksın en azından bu konuda iddialıyım. Bu arada 2. el telefon ısı yapan esnafıda kocaelide gezmenı şiddetle tavsıye edıyorum ne mal olduklarını ozaman cok daha ıyı anlayacaksın.

Sırf gözlem adına size bu 2.el telefon ve otomobıl ıcın bır hıkayemı anlatacım.

gecen şubat ayında sıfır cep telefonu aldım 5800 express muzik nokia sıfır kutu içerigi garantısı hatta ekran jelatını halen duruyor, şu anda sıfırı 520 tl civarlarında, sadece izimirn şerefsiz telefoncu esnafını gezdım 150 lira verdiler sırf bunun arastıması ıcın bunu sıze soyluyorum . -Bukadar kapasitesiz acık yazıcam namussuz müslüman dıye gezen ateist allahsız o. evladı esnaf olabılır bence. acıkcada yazıyorum ısteyen dava acabılır o. evladı cunkı.

galerılere gelınce arakdasın 1 sene evvel sıfır arac aldı hundai fabrıkada calısıyor zaten yoksa nasıl alacak, gel dedım gıdelım aracı gosterelım adam sıfır aracta 1 ay sonra boya var degısen var dedı bu esnaf o. çocugu degıl nedır sızce ?

anca fıyat kırsın mılletın ahlı malını beleşe alsın hespsi ..... evladı benım ıcın en azından ızmıt... o nedenlede fıkrım sabıt , leşçi olmuslar suratını bılnemle ettıklerım. turkıyenın durum malum %85 olma nedenı de kosullar herkes para ıcın ozelıkle bu şerefsizler anasını satar...

• üstüne alınmayan namuslu esnafa helal ekmek kazanana ınan zerre lafım yok onlardan ozur bıle dılerım bu yazdıklarım ıcın . Ama şerefsiz olan ustune alınan herkese bu lafım...

milletin malı denız hesabına gıdenlere...
  • dbmaster'ın galericiler üzerine yaptığı bütün tespitlere canı gönülden katılıyorum ve arkadaşı bu soysuzlara karşı uyarıyorum. Galericinin verdiği fiyattan biniciye satarım gene de yüzünü güldürmem o namussuzların. 206 piyasası hala çok geniş olan bir araçtır 16 civarına gidebileceğini tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

dbmaster'ın galericiler üzerine yaptığı bütün tespitlere canı gönülden katılıyorum ve arkadaşı bu soysuzlara karşı uyarıyorum. Galericinin verdiği fiyattan biniciye satarım gene de yüzünü güldürmem o namussuzların. 206 piyasası hala çok geniş olan bir araçtır 16 civarına gidebileceğini tahmin ediyorum.

kesinlikle ıyı bır tesbit , o namussuzlara verecegıne git vatandasao kan emıcı kopeklere verecegın fıyataver için rahat etsın...
  • Galericiye araba vermeyin araba almayın benden tavsiye araba binicisine satılır altın kuraldır binicisi araba temiz ise 3'e 5'e bakmaz alır arabayı ayrıca alan kişi temiz araç için önceki sahibine dua eder.İlan verirken galericiler aramasın diye büyük puntolarla not düşün benden tavsiye.Arabanız temize benziyor anlattığınız gibi ise çok sürmez satarsınız acele etmeyin alım satım işleri nasip kısmet işidir alıcısı sizi bulur satlık ilanınızı verin yeterli.
  • aynen arkadasın dedıgı gıbı bu notu dusun esnafa yok kardesım araba yazın yalakcılar arıyor sıklıkla
  • 2000 model Palio Weekend aracımı birkaç tane galericiye gösterdim. Biri en çok 8,000 veririm, diğeri ise 8.500 veririm dedi ki güya bu galericiler tanıdık.
    Ben de sahibinden.com'a ilan verdim ve aracı 9,500 liraya sattım.

Şimdi otomatik araç alacağım. Bir tane 2006 Mitsubishi Colt var. Birkaç galericiye "Piyasası nedir?" diye sordum: "Biz 14.000-14,500 e alırız, ama 16.000-16,500 e satarız." dediler.
    14 milyar para ile 2 milyar kazanmak süper doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

2000 model Palio Weekend aracımı birkaç tane galericiye gösterdim. Biri en çok 8,000 veririm, diğeri ise 8.500 veririm dedi ki güya bu galericiler tanıdık.
    Ben de sahibinden.com'a ilan verdim ve aracı 9,500 liraya sattım.

Şimdi otomatik araç alacağım. Bir tane 2006 Mitsubishi Colt var. Birkaç galericiye "Piyasası nedir?" diye sordum: "Biz 14.000-14,500 e alırız, ama 16.000-16,500 e satarız." dediler.
    14 milyar para ile 2 milyar kazanmak süper doğrusu.

işte goruldugu gıbı dost kazıgı hesabı ne tanıdık ne yabancı galerıcı olucak kan emıcı oğlanlarla sakın sakın iş yapmayım hepsı piç evladı

• evet arkadaşlar arkadaşımız bir soru sormuş ama sadece 1 kişi 16000-17000 eder demiş gerisi hava civa yazmış. Bende acaba benim araçta kaç para eder diye okuyayım dedim ama boş muhabbete takıldık :)((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.