Hepinize merabalar arkadaşlar, Sezon 5 başlamadan çok iyi olmasada bi takım kurmak ve geliştirmek istiyorum. Artık soloQ dan zevk almamaya sureklı flame yapan oyuncular arasında oyun oynamaktan sıkıldıgımdan ötürü böyle bi yol sectim kendime. 0 dan bi takım kurmak amacım ligim PLAT 4-5 arasında gidip geliyorum. Mainim support thresh morgana alistar favori champlerim özellikle thresh ve morganada ustalaştıgımı düşünüyorum sezon 4 boyunca threshle 90 küsür oyunum var 4/6/14 kda ya sahibim. Ligi PLAT seviyesinde olan kesinlikle flame yapmayan skype kullanan arkadaşların iletişime geçmesini rica ediyorum. Herkese iyi günler.. [Oyun içi nickim : WhenJunkCaptain ]
Merhaba bronz 1 im ancak golddan oyuna giremediğim içn. bu sezon odaklanamadım ancak kendime güveniyorum. mainim adc tris varus graves jinx ve corki oynuyorum ağırlıklı corki ve varus. takım kurarsan bulunmak isterim. yaşım 28.oyun içi adım badihalit.teşekkürler
Bende plat 4-5 arasında gidip geliyorum adc oynuyorum genelde. Echoessss
gold fill'im bu sezon plata kasacam hafta sonları hafta içi 2 gibi falan giriyorum.