Şimdi Ara

ortaöğretimden vhki ya da bilgisayar işletmeni olma şansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şansımız var mı arkadaşlar ona göre bilgisayar sertifikası alıcam. varsa en az kaç puan almak gerekir?

• artık kurumlar yan hizmetler dışında ortaöğretim neredeyse hiç almıyor hoş yan hizmetlerde 3-5 tane alıyorlar. alınsa bile 96 97 puan lazım ama eğitimin belgenin kötüsü olmaz sonuçta al dursun kenarda
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    kardeş kesinse bu durum girmiyim en iyisi ya da madem başvuru yaptım giricem ama bi beklentim yok. bu seneki tasfiyeler nedeniyle bi ihtimal bile yok mu?
  • kbulut94 kullanıcısına yanıt
    Tasfiyelerin merkezi alıma pek etki edeceğini düşünmüyorum. Küçük bir etki olabilir ancak zaten bir atamada 5-10 alansız ortaöğretim var 15-20 olsa ne fark eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben de tasfiyelerin alıma bi etkisi olacağını sanmıyorum.
    Hadi senin güzel hatrın için en fazla 88 puan olsun...Ama kusura bakma daha aşağısı da kurtarmaz :(

• sağolun arkadaşlar alım çok az evet ama 90 küsür alabileceğimi düşünüyorum. deniyim en azından.

bilgisayar sertifikası ile ilgili bilgisi olan var mı nerden alınır ne kadara mal olur?
    Bilgisayar sertifikası halk eğitim merkezlerinden bedava alınır, yanlış hatrlamıyosam kursun süresi 2 ay.

En yakın halk eğitim merkezine giderek meb onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikası alabilirsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jönnnn J kullanıcısına yanıt
    sa?olun bi de ba?ly?y sertifika alycam diye açtym ama ?imdi memurlar.net te yazylanlara göre lise-üniversitede alynan bilgisayar derslerini belgelersek de oluyormu?.

bunla ilgili bi?ey biliyo musunuz ? emin olmak istiyorum. bazylary gerekmez diyor bazylary da kesin dille gerekir diyor bo?una masraf yapmyyym
  • Bildiğim kadarıyla kurumlar meb onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikası olması şartını koşuyorlar, bilgisayar derslerini aldığını kanıtlaman geçerli olmayabilir...

Bi de şöyle düşünürsen lise ve üni mezunu herkes hadi iyimser davranalım yüzde yetmiş beşi bilgisayar dersi almıştır. Böyle bi durum biline biline şartlara işletmenlik sertifikası olacak ibaresi koyuyolarsa belgeyi istiyolar, okuldaki dersi dikkate almıyolar demektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jönnnn

Bildiğim kadarıyla kurumlar meb onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikası olması şartını koşuyorlar, bilgisayar derslerini aldığını kanıtlaman geçerli olmayabilir...

Bi de şöyle düşünürsen lise ve üni mezunu herkes hadi iyimser davranalım yüzde yetmiş beşi bilgisayar dersi almıştır. Böyle bi durum biline biline şartlara işletmenlik sertifikası olacak ibaresi koyuyolarsa belgeyi istiyolar, okuldaki dersi dikkate almıyolar demektir...

ben de öyle düşünüyorum anlam veremiyorum. neden o zaman sertifika veren kurumlar var ? ama şimdi bile başka bi forumda gerekli olmadığını kesin dille bildiren bir arkadaş gördüm 1dk önce :D kesinlikle gerekmiyor diyor bazıları. bakalım bi. teşekkürler yorumlarınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.