Şimdi Ara

Örümcekli vagonlu biryer buldum (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyuna yeni basladim, yere maden kazdim ve gidebildigim kadar gittim, daha sonra vagonlu raylı, orumceklerin ağların cok oldugu biryer buldum burası nedir ne işe yarar, surekli orumcek cikiyor nedir burasi, bide agların icinde icinde ates olan yanan kutu gibi birsey vardi, nedir ne ise yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orası terk edilmiş maden. Bir işe yaradığı yok bildiğim kadarıyla. Şanslıysan vagon içinde sandık bulursun. Fazla derinde ise elmas bulmak için kullanırsın.
    Ağların içindeki ateşili şey ise mob spawner. Yaratıklar onlar sayesinde doğar. Ağları kılıç yardımıyla kesip, onuda kazma yardımıyla kırabilirsin.
  • Orada sandıklara bak içinden elmas filan çıkıyor.Eğer şanslı isen eğer filanda çıkıyo zaten sadece sandıklardan eğer çıkıyo.
  • HitTheLights H kullanıcısına yanıt
    Size yardım ettiğimi sanıyordum.
  • Sandıklardaki eşyaları toplamayı unutma.
  • sağolun olayı çözdüm :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinden ateş çıkan demirden olan küçük şey spawnerdir ondan örümcek doğuyor onun sayesinde level kasabilirsin kırma onu sana önerim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruisy

İçinden ateş çıkan demirden olan küçük şey spawnerdir ondan örümcek doğuyor onun sayesinde level kasabilirsin kırma onu sana önerim :)

ah be keşke önceden yazsaydım, içeriyi merak ettim, gezmek için kırdım :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.