Şimdi Ara

os x el capitan , lol yükleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • macbook pro, 13.3'' eski kasa, os x el capitan yüklü, 2 aylık cihaz.

bi çok yere baktım ama sorunun çözümünü bulamadım,
    ilk yüklediğimde uygulamayı applicationsa attıktan sonra açık olan yükleme ekranından yüklemeye çalışmıştım olmamıştı, sonra silmiştim, aygıtı çıkar da demiştim.
    baştan indirdim,
    lol supporta girdim, uygulamayı applications a attıktan sonra applications menüsüne girip açmam gerekiyormuş, öyle yaptım. bu sefer de lol dosyası hasar görmüş silmelisiniz dedi. 3 defa silip baştan indirdim yaramadı. redownloader kısmından indirdim lol sitesinden, yine olmadı.

özetle; siteye giriyorum, türkçe mac os x seçiyorum, dmg çalıştırıyorum, applicationsa atıyorum, applications dan tıklayınca dosya hasarlı uyarısı alıyorum. ne yapmalıyım?

edit : hata metni.
     os x el capitan , lol yükleyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihacikgoz -- 13 Kasım 2015; 2:09:49 >

• Hocam finder'dan lol ile ilgili herşeyi bul ve sil. Siteden .dmg dosyasını indir. Applications'a at. Sonra finder'dan o Applications'a attığın lol e sağ tıkla aç de.
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    yaptım hocam yaptım nafile
    baştan yaptım lol launcher geldi, sanırım sağ tık - aç yapmakta bitiyormuş olay ben hep çift tık yapmıştım, teşekkürler :)
  • fatihacikgoz kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. OS X bazen App Store dışından indirilen uygulamalarda böyle yapıyor. El Capitan'da bunlar biraz daha rahatsız edici hale geldi. Ama dediğim gibi ilk defa açarken sağ tık+aç demek çözüyor sonrasında normal açabilirsiniz
  • Mac sürümü milyonlarca hatalı windowsta oyna dual bootla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    aldığımda lion x vardı el capitana güncellediğime pişman oldum sanki yavaşlamış gibi geldi biraz daha can sıkıcı bi hal aldı
  • evde pek duramıyorum hocam o da gözümde büyüdü, bide windows için donanım gücü düşük kalır verim alamam diye düşündüm
  • Hocam bende Boot Camp var. Ama açıkçası 2 el lol atıcam diye kapayım Windows'a geçmiyorum. Ha performans farkı yok mu, var. Hatalar yok mu, eskisi kadar olmasa da var. Ama yine de oynanabilir durumda. Çok fazla oyunumu etkileyecek sıkıntı yaşamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Hocam bende Boot Camp var. Ama açıkçası 2 el lol atıcam diye kapayım Windows'a geçmiyorum. Ha performans farkı yok mu, var. Hatalar yok mu, eskisi kadar olmasa da var. Ama yine de oynanabilir durumda. Çok fazla oyunumu etkileyecek sıkıntı yaşamıyorum.

Windows 10'la beraber şuan Mac çok çöp kaldı zaten bence Mac kullanmanıza bile gerek yok diye düşünüyorum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veins -- 13 Kasım 2015; 18:51:01 >
  • Windows 10'a evet çok güzel özellikler geldi. Bende bir ara BootCamp ile 10'a geçmeyi düşünüyorum. Bir kullanıp bakıcam nasıl. Ama kişisel kullanım açısından bir şuan için OS X'i önde görüyorum. W10'da gerçekten bir şeyler değişmiştir gerçekten işe yarar gelişmeler vardır. Abuk subuk sinir krizi edecek durumlar karşıma çıkmıyordur. En ufak bir şeyi bile kolaylıkla değiştirebilirim o zaman geçerim. O yüzden denemeden W10 hakkında yorum yapamam.
  • quote:

Windows 10'a evet çok güzel özellikler geldi. Bende bir ara BootCamp ile 10'a geçmeyi düşünüyorum. Bir kullanıp bakıcam nasıl. Ama kişisel kullanım açısından bir şuan için OS X'i önde görüyorum. W10'da gerçekten bir şeyler değişmiştir gerçekten işe yarar gelişmeler vardır. Abuk subuk sinir krizi edecek durumlar karşıma çıkmıyordur. En ufak bir şeyi bile kolaylıkla değiştirebilirim o zaman geçerim. O yüzden denemeden W10 hakkında yorum yapamam.

Her türlü os elimden geçmiştir. Ubuntu mac windows linuz mint vesayre vesayre. Eğer djlikle bilim modellemeyle uğraşmıyorsan macin hic bir artisi yok windowsa karsi windows7,8,10 hepsinde ben windowsun maci 10'a katlayacagini dusunurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veins -- 14 Kasım 2015; 0:44:47 >
  • Hocam en basiti uygulama rahatlığı yedekleme rahatlığı. Önceden olan iPhoto(şuanki fotoğraflar zımbırtısını o kadar sevmedim). Bir ayarı değiştirmek Windows 7-8'e nazaran daha kolay olması. Hemen tek tuşla sesi hangi cihazdan dışarı vermek istediğimi veya hangi cihazı mikrofon olarak kullancağımı seçebilmek. Windows'ta ara sıra bu olay patlıyor çok mantıksız şeyler olabilir. Ve düzeltmek için biraz uğraşmak gerekiyor benide sinir ediyor. Onun dışında çoklu pencere yönetimi bunlar arasındaki rahat geçişlilik. Bir de günlük kullanım olarak Macbook'u ultrabooklarla kıyaslıyorum. Ben alırken çokta bir fiyat farkı yoktu aralarında. Belki aynı özellikte ultrabooka nazaran 800-1000 lira pahalıya geldi. Ama onunda Retina ekran ve OS X için olduğunu düşündüğümüzde mantıklı gibi. Ha tabiki eksik yanları yok değil. Var, Windows'un Macten çok üstün olduğu yanlarıda var. Ama yinede güzel. Kullanım alanı açısından bakmak lazım. Ha oyun performans falan bakınca Windows çok üstün. Ama genelde arkadaşlarımla oynadığım oyunlar Mac'te de var o konuda rahatım

• quote:

Hocam en basiti uygulama rahatlığı yedekleme rahatlığı. Önceden olan iPhoto(şuanki fotoğraflar zımbırtısını o kadar sevmedim). Bir ayarı değiştirmek Windows 7-8'e nazaran daha kolay olması. Hemen tek tuşla sesi hangi cihazdan dışarı vermek istediğimi veya hangi cihazı mikrofon olarak kullancağımı seçebilmek. Windows'ta ara sıra bu olay patlıyor çok mantıksız şeyler olabilir. Ve düzeltmek için biraz uğraşmak gerekiyor benide sinir ediyor. Onun dışında çoklu pencere yönetimi bunlar arasındaki rahat geçişlilik. Bir de günlük kullanım olarak Macbook'u ultrabooklarla kıyaslıyorum. Ben alırken çokta bir fiyat farkı yoktu aralarında. Belki aynı özellikte ultrabooka nazaran 800-1000 lira pahalıya geldi. Ama onunda Retina ekran ve OS X için olduğunu düşündüğümüzde mantıklı gibi. Ha tabiki eksik yanları yok değil. Var, Windows'un Macten çok üstün olduğu yanlarıda var. Ama yinede güzel. Kullanım alanı açısından bakmak lazım. Ha oyun performans falan bakınca Windows çok üstün. Ama genelde arkadaşlarımla oynadığım oyunlar Mac'te de var o konuda rahatım

Valla sizin o dediğiniz ayarların hepsi windowsta rahat bi sekilde yapılabilir.

patch atıyodu kapattım vize haftamdı istanbula döndükten sonra da bi cs go oynadım valla lol'e girmediğimden yorum yapamıyorum hocam

@katheryn yani, alışması zor oldu biraz, cs go oynarken ctrl yerine fn tuşu olması çok uğraştırıyodu, bi app indirdim double command adında, onun sayesinde tuşları değiştirdim. @ işareti yapmak isterken dalgınlıkla cmd + q yapınca koskoca formu doldurduğunuz sayfa falan gidiyor da, akıcılık bakımından iyi, bide iphone kullancısına bütün olanağı sağlamış adamlar itunesda, o da etken, bide ben kampanyadan almıştım 13.3'' pro cdrom lu olan, 2.400 e almıştım vatandan. retina ekran farkı da var ama win10 dan sonra windowsun çığır açtığı kesin :)
    Hocam bugün gelen Patch'den sonra Launcher dahi açılmıyor. Mac kullancılarının Rito'dan çektiği dert ne böyle ya :(
    hocam valla arkadaşların hatrına giriyorum oyuna o da ara sıra, o yüzden sorun olmuyor bana ama size üzüldüm :/ dualboot yolu gözüktü desenize size de
    Hallettim hocam. Dün mesajı editlemeyi unutmuşum. VPN ile LoL'ü açmayı deneyince Launcher açıldı devamı geldi. Şaka bir yana Windows'taki çok nadir işlerim için Bootcamp-Windows 8- kullanıyorum.
    iyi hocam sevindim çözülmesine sorunun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.