Şimdi Ara

OS X Mountain Lion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu satın alan varmı nasıl bir şey bu cd filanmı gönderiyorlar nasıl bir işletim sistemi bu farklımı bir çok isim var kafam karıştı. store.apple.com/tr/product/D6377ZM/A/os-x-mountain-lion Eğer alırsam kendi pc'me kura bilirmiyim? Yada benim pc'me mac os kurulurmu?www.hepsiburada.com/liste/fujitsu-lifebook-ah512-gl100-intel-core-duo-b960-22ghz-2gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600170&categoryId=98

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MhmmdZdmr -- 10 Mart 2014; 3:24:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla mac os ler pcler varsayılan işletim sistemi olarak çalışmıyor. Bunun için virtual machine (sanal makine) yöntemi ile yüklemek gerek ben daha önce bilgisayarıma yüklemiştim. Videolarını netten bulabilirsiniz. Sizin verdiğiniz link macler için yükseltme cdsinin linki ;)
  • boşa heveslenmişim yani teşekkürler :)
  • MhmmdZdmr kullanıcısına yanıt
    Teoride Mac OS X sadece Apple marka bilgisayarlarda çalışır. Ama bazı illegal yöntemlerle PC'lere Hackintosh kurulabiliyor. Ama bunun için bilgisayarınızın Mac OS X ile uyumlu olması gerekiyor. Yani bir Apple bilgisayarla benzer donanımlara sahip olması gerekiyor. Ben kendi bilgisayarımda Mac OS X Mavericks kulanıyorum. Sistem özelliklerinizi yazarsanız size yardımcı olmaya çalışırım.
  • Orjinal ürünü alsam kura bilirmiyim peki hacklenmiş değilde şöyle elle tutulur CDsi olan bir mac os satın alsam...
    Bahsettiğiniz özelliklerden eksik olanı varsa tamamlamam için yardımcı olursanız sevinirim, biraz basite kaçtım netten kopyala yapıştır yaptım.

Model : LIFEBOOK AH512-100
    Ekran : 15.6"
    İşlemci : Intel Pentium B960 2.2GHz 2MB
    Chipset : Intel HM75
    Wireless : integrated WLAN b/g/n
    İşletimSistemi : Free Dos
    Ekran Çözünürlük : Glossy 16:9 WXGA (1366 x 768) LED Backlight
    Bellek : 2 GB DDR3 1600 MHz PC3-12800
    Sabit Disk : HDD SATA 320 GB 5.4k
    Ekran Kartı : Intel® HD Graphics or HD Graphics 3000
    Kamera : HD-camera
    Optik : DVD SUPER MULTI
    Bluetooth : Bluetooth V4.0
    Ses : 2x built-in speakers (stereo)
    Modem-Ethernet : Gigabit (10/100/1000 Mbit)-LAN
    Portlar : 4 in 1 card reader SD/MS/MSPro/MMC, integrated digital microphone, Touchpad, Kensington lock slot, Driver and Utility DVD (DUDVD) , incl. 6cell battery, Interfaces: VGA , HDMI, 3x USB 2.0, Express card 54/34mm, RJ45 for LAN, audio in and audio out
    KG : 2,5
    Batarya : AC Adapter 20V/65W + EU cable
    Diğer :
    Garanti : 2 yıl collect & return
    : Made in Germany

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MiUi vs Hyper Os
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.