Arkadaşlar öncelikle araştırdım forumda ama yeterince cevap bulamadım. Sorun şu ki Mail uygulamasına Hotmail hesabımı eklemiş bulunmaktayım ama ayrıyeten iphone ve ipad de kullanmaktayım. Mesela iphone ve ipad e mailler anında düşmekteyten Mac e bikaç dakika sonra düşmekte. Aynı şekilde mail yollarken de mac de gönderilmesi uzun sürüyor. çözüm önerisi var mı yoksa Mac de mail alıp göndermekten vazmıgeçelim bilemeden. Cihazımda Macbook pro retina late 2013. İyi forumlar.
Bendede aynı.Airmail kullanmya başladım memlun kaldım.Sonra outlook'a geçtim.Şu an outlook tayim.En rahat ettiğim program oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: mogosan
Bendede aynı.Airmail kullanmya başladım memlun kaldım.Sonra outlook'a geçtim.Şu an outlook tayim.En rahat ettiğim program oldu.
Bu outlook olayı nasıl oluyor hocam ? Biraz anlatırmısın
quote:
Orijinalden alıntı: BABAHAKKI
quote:
Orijinalden alıntı: mogosan
Bu outlook olayı nasıl oluyor hocam ? Biraz anlatırmısın
Beta olduğu için tereddüt etmiştim.Mail alım hızı nasıl ?
Bu uygulama gmail ve dropbox ile entegre çalışıyor, gmail'e mail geldiği anda sisteme bildirim gönderdiğinden diğer uygulamalar gibi belirli aralıklarla kontrol yapmıyor. Her mail geldiğinde anlık olarak bildirim geliyor sisteme. IOS'ta da uzun zamandır kullanıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme