Şimdi Ara

Osho Neden Okudugu Kitaplar Konusunda Yalan Söylüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

150.000 kitabim var diyor hepsini okudum diyor

Matematiksel acidan imkansiz hadi okuduysa gunahina girmiyim katrilyonda 1 ihtimal be arkadas

Gunde 10 kitap bitirse ki imkansiz 41 yil aralıksız okumasi lazım

Neden bu konuda yalan söylemiş olabilir ki hic mi düşünemedi bunun fark edileceğini?

edit:konuyu açtığım için vicdanen rahatsız oldum belki de göz gezdirdi hepsine adam bilemeyiz 150 bin kitap okumasada 150 bin kitaptan çok şey bildiği bence kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 30 Mart 2019; 10:40:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazı kitaplar 30 40 sayfa olabiliyor. Belki büyük kısmı o şekildeki kitaplardan oluşuyordur. Ama bana bu pek mantıklı gelmiyor. Genelde ne kadar eğitimli olursa olsun bazı kişiler popülerlik kazanmak için böyle abuk sabuk şeyler söyleyebiliyor. Salieri kompleksine sahip kişilerin belli yetenekleri olsa bile tam anlamıyla diğer kişilere göre başarı sağlayamıyorlar. Bu da onları böyle şeylere itiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu osho kim, ben ilk defa duydum adını. Youtubedan biraz baktımda rolls royce olaylarına vs. millet deli gibi savunuyor her şeyini, müritleri falan hala var mı, varsa ne yapıyorlar bunlar.
  • Müritlerinin eşleriyle beraber olan adam değil miydi bu ?
    Bizim dini kullanarak mürit toplayan, para kazanan Menzil'den Oktar'dan ve türevlerinden farkı yok.
    Tek farkı dini değil felsefeyi sömürüyor. Bu tipler zekidir peşine o kadar mürit toplamak kolay iş değil.

Okuduğu kitap sayısında da sıktığı bariz belli.
    2 katı bir sayı da verse müritleri inanırdı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 19 Mart 2019; 5:14:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşom21

Bazı kitaplar 30 40 sayfa olabiliyor. Belki büyük kısmı o şekildeki kitaplardan oluşuyordur. Ama bana bu pek mantıklı gelmiyor. Genelde ne kadar eğitimli olursa olsun bazı kişiler popülerlik kazanmak için böyle abuk sabuk şeyler söyleyebiliyor. Salieri kompleksine sahip kişilerin belli yetenekleri olsa bile tam anlamıyla diğer kişilere göre başarı sağlayamıyorlar. Bu da onları böyle şeylere itiyor.
    Hocam kutuphaneyi cekmisler videoda kalin kalin kitaplar

Bence milyonda 1 ihtimal varsa var ki hic mantikli gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Müritlerinin eşleriyle beraber olan adam değil miydi bu ?
    Bizim dini kullanarak mürit toplayan, para kazanan Menzil'den Oktar'dan ve türevlerinden farkı yok.
    Tek farkı dini değil felsefeyi sömürüyor. Bu tipler zekidir peşine o kadar mürit toplamak kolay iş değil.

Okuduğu kitap sayısında da sıktığı bariz belli.
    2 katı bir sayı da verse müritleri inanırdı zaten.
    Knk esleriyle birlikte oldugunu sanmıyorum o kadar arastirdim hic denk gelmedim ama olursa da cok umursamazlar adam cinsellik tabusunu falan yok etmeye calisiyor cogu muridide muhtemelen o yuzden yaninda zaten :D

Dusunceleri felsefesi falan bazi acilardan cok güzel ama bazi boyle cok açık sacmaladigi yerler var

• şaklabanın teki olduğu için
    wild wild country izle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

şaklabanın teki olduğu için
    wild wild country izle
    Atlaya atlaya hepsini izledim de cok yanlı sığ ve Amerikan propagandasi dolu bir belgesel hocam cok basarisiz buldum

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    gayet iyi propaganda da yok hatta abd anayasasındaki boşlukları öne çıkarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

gayet iyi propaganda da yok hatta abd anayasasındaki boşlukları öne çıkarıyor
    hocam abd son derece hosgörüsüz davranıyor üstüne üstlük hiçbir suçu olmadığı halde mahkemelerde süründürerek en sonunda suçu varmış gibi itiraf ettiriyorlar çünkü adamın vücudu zayıf

itiraftan sonra da direkt salıyorlar abd dışına çıkmak kaydıyla çünkü suçu muçu yok sadece abd güç gösterisi yapıyor

tarikatının içinde diğer suç işleyen kesimin suçları da bireysel onlar eşek gibi yatıyor suçu olsa osho da yatardı

bazı kritik yanlışlar yaptı şilayı tehtit ederken devlete de atarlanmak gibi bu yüzden abd medyaca çok abartılmış bir örgütü bu şekilde yenerek güç gösterisi yaptı halbuki hukuksuzluk eden bizzat abd idi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.