Şimdi Ara

OSİLOSKOBİLİTESİ VAR MI?:))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde kullanmadığım 14" bir monitör var. Çarpılmadan onu osiloskoba dönüştürebilir miyim?:))
    Saptırma bobinlerini kestiğimde yatay bi çizgi oluşturabilidim. Ancak bunlara dışarıdan voltaj verdiğimde
    pek alakalı bi grafik çıkmadı ortaya. Bobinleri bir af amfiyle sürsem ne olabilir kine? Teşekkürler.

• bence sen aşmışsın bilem kardeş sen neyaptınsa ayrıntısınnan bize yaz bi bakalım belki bizde sana ortak olurus...
  • osilaskop dediğin dalgaların ŞEKLİNİ değerini ve akımını (kare dalga sinüs dalga doğru akım ses dalgası vb. gibi) ölçen ve gösteren bir cihazdır ve özel devreler gerektirir, senin monitörde yaptığın saptırmadaki bobin uçlarını kesmen algıladığı sinyalleri monitöre dağıtmak yerine bir nokta da toplanmasına yol açar

eğer mühendislik seviyesinde bir elektronik bilgin varsa osilaskop yapabilirsin BEN YAPAMAM
  • aklıma gelen ilk şey yatay saptırıcılara testere dişli üçgen dalga uygulaman tabi bunu güzel bi sinyal üreteci ile yapki ayarlı olsun neyse dikeye ise ölçmek istediğin sinyali ver ama ne kadar bi sinyal genliği nedir falan hiç bi fikrim yok dediğim gibi sadece aklıma gelen ilk fikir bu oldu
  • Profesyonel bir beklentim yok zati. 1.5 milyardan başladığını biliyom cihazın. Biraz fantaazi yani.
  • 280 dolara kadar var sıfır olaraktan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.