merak edenler linke tıklayabilir 15 inciye dikkat http://www.internethaber.com/galeri/gallery.php?id=4738&no=1
Başlığı açınca 2. selimle ilgili bir şey olacağını tahmin ettim. Yalnız ikinci selim büyük ihtimal cariye değil oğlan kovalıyordu.
ALTINCI MEHMED VAHİDEDDİN:Son Osmanlı padişahı olan Vahdettin Atatürk tarafından 16 MAYIS 1926’da öldürüldü
quote:Orijinalden alıntı: demonchild Başlığı açınca 2. selimle ilgili bir şey olacağını tahmin ettim. Yalnız ikinci selim büyük ihtimal cariye değil oğlan kovalıyordu.
quote:Orijinalden alıntı: TniesT ALTINCI MEHMED VAHİDEDDİN:Son Osmanlı padişahı olan Vahdettin Atatürk tarafından 16 MAYIS 1926’da öldürüldü ALTINCI MEHMED VAHİDEDDİN: Son Osmanlı padişahı olan Vahdettin San- Remo’da 16 MAYIS 1926’da kalp krizinden öldü. Böyle yazıyor
quote:Orijinalden alıntı: SemolicK quote:Orijinalden alıntı: TniesT ALTINCI MEHMED VAHİDEDDİN:Son Osmanlı padişahı olan Vahdettin Atatürk tarafından 16 MAYIS 1926’da öldürüldü ALTINCI MEHMED VAHİDEDDİN: Son Osmanlı padişahı olan Vahdettin San- Remo’da 16 MAYIS 1926’da kalp krizinden öldü. Böyle yazıyor onu ben salladim
quote:Orijinalden alıntı: TniesT quote:Orijinalden alıntı: SemolicK quote:Orijinalden alıntı: TniesT ALTINCI MEHMED VAHİDEDDİN:Son Osmanlı padişahı olan Vahdettin Atatürk tarafından 16 MAYIS 1926’da öldürüldü ALTINCI MEHMED VAHİDEDDİN: Son Osmanlı padişahı olan Vahdettin San- Remo’da 16 MAYIS 1926’da kalp krizinden öldü. Böyle yazıyor onu ben salladim neden?