Şimdi Ara

Osmangazi Köprüsü - Körfezi dolaşmak ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83
Cevap
2
Favori
24.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kopru degil lunaparka giris icin para veriyoz sanki. 1 saat gezerim eglenirim yolu uzatirim daha iyi. Zaten pahaliliktan arabaya binemez oldum. Binince sanki kendime vakit ayirmisim gibbi geliyor eglenceli oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbuldan antalya ya gidilecekse, yol uzunsa korfezi dolaşmak daha çok yorgunluk yapıp riski arttiracağı için köprü mantıklı. fakat bursaya gidecek için köprü hiç mantıklı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    istanbul antalya yapan köprüyü kullanmaz zaten.
  • dikkat, SOYGUN içerir.

Osmangazi Köprüsü - Körfezi dolaşmak ?
  • Yol yabdı..

.. ama geçemiyosun pahalı
  • duggac kullanıcısına yanıt
    neden kullanmasin yolu gayet kısaltıyor. uzun yolda bir saatlik yorgunluk çok farkediyor. kazaların büyük kısmı son bir saatte oluyor.

• eskiden bayram trafiğinde vapur kuyruğuna girmemek için körfezi dolanırdık. şimdi söğüşlenmemek için aynı şeyi yapıyoruz.
  • ist-izm. otoyol kaç para tutacak acaba bilen var mı? 2 gün sonra açılıyor.
  • Burda devletin yapması gereken belli. Zaten gecilmeyen paraları halk ödeyecek. Şimdiden yap 15 lira geçiş ücreti. Kalanını şimdiden ödemeye başla. Vatandaş ödemek istemiyor bes belli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darker kullanıcısına yanıt
    Sözleşmede km başına 5 cent geçiyordu, kabaca 400 km 20 dolar diyebiliriz, onu da yuvarladık mı 100 lira gibi bir meblağ ortaya çıkar.
  • Valla hiç geçmedim geçmem de heralde ama bi tanıdığım geçmiş ve dediği aynen şu.

Köprü parasıyla kalmadım köprüye girerken para verdim köprüde para verdim köprüden çıktım para verdim diyor ne kadar doğru bilmem

• snoppy kullanıcısına yanıt
    Hocam bu nedir tam olarak benim yazdığım muhabbet mi az önce ki ?

• Senkei kullanıcısına yanıt
    İsveç’in Malmö şehri ile Danimarka’nın Kopenhag şehrini birbirine bağlayan köprü var. Gişeden bilet aldığınızda araca göre en düşük 53€ ve en yüksek 198€. Motosiklet ise; 29€.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

İsveç’in Malmö şehri ile Danimarka’nın Kopenhag şehrini birbirine bağlayan köprü var. Gişeden bilet aldığınızda araca göre en düşük 53€ ve en yüksek 198€. Motosiklet ise; 29€.
    dediğin ülkelerin geliri bizim 10 katımız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

neden kullanmasin yolu gayet kısaltıyor. uzun yolda bir saatlik yorgunluk çok farkediyor. kazaların büyük kısmı son bir saatte oluyor.
    Köprüyü kullanırsan 698 km, kullanmayıp sakaryadan eskişehire inersen 720 km mesafe var. 22 km için 100 lira veren adam cahildir net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: transverse

Köprüyü kullanırsan 698 km, kullanmayıp sakaryadan eskişehire inersen 720 km mesafe var. 22 km için 100 lira veren adam cahildir net.

Alıntıları Göster
    kağıt üstünde mesafe dediğin gibi 22 km gözüküyor ama süre 35 dakika fark ediyor.
    fiiliyatta o 35 dakika en az bir saate çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

kağıt üstünde mesafe dediğin gibi 22 km gözüküyor ama süre 35 dakika fark ediyor.

Alıntıları Göster
    Yok artık daha neler ya her zaman gittiğim yolu bilmesem inanırım

• quote:

Alıntıları Göster
    Yanlış yönlendirmeyin, ist antalya istikametinde süre aynı köprü yada sakaryadan. Köprüye para verilmez

• transverse T kullanıcısına yanıt
    O zaman sana iyi yolculuklar 😋

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yok 5 saat farkediyor aslında. Siz 100 lira verin 17 dakika için ne diyeyim memlekette böyleleri olunca kazı kazı bitmez

Osmangazi Köprüsü - Körfezi dolaşmak ?Osmangazi Köprüsü - Körfezi dolaşmak ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.