|
Bildirim
|
asıl düşünülmesi gereken, Dünyanın hangi ülkesinde devlet vatandaşına bu zulmü yapar.
|
hayatının ekstra 1 saati mi?
insanlar o bir saatlik para için hayatının ekstra 1 gününü harcıyor. Bir de bu açıdan bakın. |
ido feribotu 71 tl olmuş. Geçtiğimiz günlerde 55-60 lira bişeydi. Yalova pendik için.
Ben sık sık İzmir İstanbul yapıyorum . Genelde ido yalova pendik veya yalova yenikapı yapıyorum. Eğer vaktim varsa zaten direk körfezi dolanıp devam ediyorum . Paralı otoyolu uzun zamandır kullanmıyorum , içine radar koymuşlar, zaten bomboş bir de radar yerleştirip ceza kesiyorlar girenlere. Bu sebepten uzun zamandır girmiyorum hiç. İzmir - İstanbul otoyolu açılınca da muhtemelen köprü ile birlikte 260-280 TL bir tutarı olur. Yaktığın yakıtın fazlasını otoyol kullanma ücreti olarak ödemen gerekir. Çöp proje resmen. Çöpün çöpü. |
köprü ücreti vermekle iş bitmiyor birde otoban kullanılıyor diye ayrı ücret isteniyor
|
hocam adamlar zaten senin gibi zenginler için yapmış onu. gerçi geçiş garantisi için bi kaç milyar tl de biz fakirlerin cebinden gidecek ama olsun, yeter ki siz rahat rahat geçin, reisin dediği gibi -itibardan tasarruf olmaz
|
Bir kere kullandım istanbuldan - Osmangaziye giderken full otoban ile gitmiştim 140 TL den sonrasını saymadım
Tövbe ettim bir daha kullanmamaya. Körfresi dolaşa dolaşa geçin köprü parası ile kestane şekeri alın 10 tl olandan değil iyisinden alın |
Firmalarin arasinda danışıklı dövüş var. Öle bi fiyat belirliyolarki kararsız kalıyosun. İzmit körfezinin adı rant körfezi olmuş beyler....
|
Körfez de doğru düzgün bir yol olsa o kadar çok ışık olmasa sorun değil fakat dur kalk yapmak ve yoğun trafik yol masrafını ikiye katlıyor. Boylece köprüden geçmekle arasında bir fark kalmıyor pek.
|
Yol, köprü, geçitler vatandaşa hizmet ve kolaylık olsun diye yapılır. Ama biz hala köprü pahalı, körfezi mi dolaşsak, avrasya çok pahalı köprüden geçelim bari durumundayız. Demek ki neymiş? Bize kolaylık sağlanmamış. Zengine koymaz zaten. Yakında arabaya binmeyiz. Tamam olur
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Knock0uT_ -- 4 Ocak 2019; 14:34:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|