Şimdi Ara

OSMANİYE nasıl bir yer beyler :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
19.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sacramental

Adana işte,Adanadan bir farkı yok,10-12 sene önce Adanaya bağlıydı.O şekilde değerlendir.

Sosyal ortam büyükşehirlere göre çok kısıtlıdır.

Adana ile aynı kefeye osmaniyeyi mi koyuyorsun Alakası yok. Yanlış bilgilendirme olmasın, Adanada yaşıyorum ve 2 sene osmaniye de okudum ve tek kelime berbat bi şehir osmaniye. şu anda da orda bulunuyorum ama güç bela. 2aydır çarşıya bile çıkmadım apaçiler ve yobaz insanlardan dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenSparrow

quote:

Adana işte,Adanadan bir farkı yok,10-12 sene önce Adanaya bağlıydı.O şekilde değerlendir.

Adana ile aynı kefeye osmaniyeyi mi koyuyorsun Alakası yok. Yanlış bilgilendirme olmasın, Adanada yaşıyorum ve 2 sene osmaniye de okudum ve tek kelime berbat bi şehir osmaniye. şu anda da orda bulunuyorum ama güç bela. 2aydır çarşıya bile çıkmadım apaçiler ve yobaz insanlardan dolayı

Bende adana insanindan gicik kapiyorum. Hic bari osmaniye esnafi, dolmuscusu felan daha iyi.

Apaci ve yobaz insanlar her yerde var. Bizim karsimiza neden cikmiyor. Demekki takildigin insanlara dikkat etmelisin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenSparrow

quote:

Öyle bir yazmışsınki bir an ben başka şehirde yaşıyorum sandım..

Adanalıyım,Adana Osmaniyeden daha berbat apaçi ve cono konusunda.

Önceki mesajımda dediğim gibi sosyal yerler tabiki çok kısıtlı Osmaniyenin,o yönüyle Adanayla boy ölçüşemez.

İnsanı aynıdır,biraz cinlik vardır Osmaniyelilerde özellikle Kadirlililer bu konuda fenadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Osmaniyeli takildigim hic arkadasim yok olmasinda zaten. Tamamiyle yobaz bi memleket,adanada cono dedigin olay kasim gulekten yukariya gecince biter ama osmaniyenin her metrekaresi ayni. Dolmuscularina normal diyenler denk gelmemis mi el ele dolmusa binen ciftlere sevisiyor muamelesi yapip dolmustan atilmalari. Sosyal ortamda sifir zaten. Dini imani para olan bi memleket burasi kim ne derse desin...

• quote:

cehaletin böylesi ya adanayı hiç görmedin ya da osmaniyeyi. bilmiyorsan forumda insanları yanlış yönlendirme

edit: adana yaşıyormuşsun sende gitme birader apaçilerin ortasına. Kadirliliyim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 14 Ağustos 2013; 22:42:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemEnable

Merhaba beyler osmaniye nasıl bir yer mağaza sosyal ortam bakımından ? çarşısı nasıl ? gezilecek yerleri var mı

sosyal ortam yok,gezilecek yer yok,çarşı berbat her yer tekyön,mağaza olarak park 328 başka bişi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogecoin

quote:

Orijinalden alıntı: SystemEnable

Merhaba beyler osmaniye nasıl bir yer mağaza sosyal ortam bakımından ? çarşısı nasıl ? gezilecek yerleri var mı

sosyal ortam yok,gezilecek yer yok,çarşı berbat her yer tekyön,mağaza olarak park 328 başka bişi yok.
    geçen yıl ramazanda mehter çaldırdıklarını duymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

acıktıysan, Osmaniye

Yemedim beni beğenmesin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: lne

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yok kardeş hiçbir şey yok . adanalıyım osmaniyede okuyorum gelme. pişman olursun
  • Adanalıyım ama genelini sevmiyorum. Adana ile Osmaniyeyi karşılaştırmak doğru olmamış çok fark var.

• Osmaniyenin insanlari cok sicakdir benimde enistem osmaniyeli carsida esnaf hatta yarin gidecegim suan gaziantepteyim gezilcek yer yok apaciye falan gelirsen her yerde var takmamaya calisacaksin ha bu arada osmaniyeye ugrayanlar bi aksam çin lokantasina gitsinler

• Arkadaşlar şu anda osmaniyede gorev yapmaktayim normalde mersinliyim ve kesinlikle bu köyden bozma ili tavsiye etmiyorum hiç bir sosyal ortam yok yobazı bol sadece tavuk doner yemek isteyenler gelsin kisacasi berbat bi şehir

• quote:

Orijinalden alıntı: mavzer33

Arkadaşlar şu anda osmaniyede gorev yapmaktayim normalde mersinliyim ve kesinlikle bu köyden bozma ili tavsiye etmiyorum hiç bir sosyal ortam yok yobazı bol sadece tavuk doner yemek isteyenler gelsin kisacasi berbat bi şehir
    Bilmiyorum :D
  • Biz düştuk osmaniyeye sen düşme yoksa her tarafi köy kahvesi olan bir ilde kahvede domino oynar siğir yetiştiricileri derneğinde at yarişi izlersin :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: mavzer33

Biz düştuk osmaniyeye sen düşme yoksa her tarafi köy kahvesi olan bir ilde kahvede domino oynar siğir yetiştiricileri derneğinde at yarişi izlersin :)))
    emekli olunca geldin :) genclere gore degıl. cımrı pıntı isen, kaliteyı ucuza alayım dıyorsan tam yerı. baska da bı nane yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

emekli olunca geldin :) genclere gore degıl. cımrı pıntı isen, kaliteyı ucuza alayım dıyorsan tam yerı. baska da bı nane yok

Alıntıları Göster
    orası nere la ilk defa duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dont cry leatherface

orası nere la ilk defa duydum

Alıntıları Göster
    Bi simit yemiştim şeker tadı geliyordu
  • Guzel, daha da guzel oluyor bu kucuk sehir. ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü.gerçekten kötü.

Not: osmaniyedeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yuh be adam gibi salla.iki şehre gitmemişsin çok belli.Adana Paris gibi kalır osmaniye yanında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.