Şimdi Ara

Osram'ın yeni bombası, Night Breaker Unlimited ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
15
Favori
53.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berk Erden

O zaman sadece kısalar için aliyim

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-h7-osram-h7-night-breaker-unlimited-110-fazla-isik-150892768/detay

Burda fiyat iyi gibi geldi

Sizin baktiginiz Unlimited...Yeni bir fardir..

Test edilmis,saglam ve uzun suredir kullanilan far ise Night Breaker Plus...

Test verilerinde 1. Elde eden fardir,diger rakip markalara kiyasla...Bosh olsun,phillips olsun...

Bu far yeni oldugu icin Bauhaustan Night Breaker Plus alip kullanin..Isinizi fazlasiyla gorecektir emin olun..

Bu yeni far biraz kullanilsin bakalim nedir ne degildir..

Night Breaker vardi mesela kullanim omru cok kisaydi..Herkes memnundu fardan ama dayaniksizdi...Performans ampuller oldugu icin...Sonra Plus cikardilar..Night breaker Plus..Daha uzun omurlu...

Bu arada kesinlikle göz almaz,o bakimdan da iciniz rahat olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 14 Şubat 2014; 1:31:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    O zaman plusları araştirim çok teşekkürler bilgiler için
  • Rica ederim,iyi forumlar..;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Aynen aynen, bir kutuda çift ampül var...Uzunlar ayrı,kısalar ayrı..Parklar ayrı...Parklarada led takın bence hos duruyor..Led ampüller ucuz yani5 tl falan...

Night Breaker Plus ; BAUHAUS'da 65 Tl...Bilginiz olsun...

Zam mı gelmiş? Ben daha geçen salı günü Beylikdüzü Bauhaustan H4 nb plus aldım 48lıraya. Broadway de bıle guzel bır aydınlatöma sağladılar.
  • RONNIE kullanıcısına yanıt
    1 ay oldu alali valla bilmiyorum

• quote:

Ok. O zaman anlaşıldı. Fiyat düşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

quote:

Ok. O zaman anlaşıldı. Fiyat düşmüş.

Haaa benim arac H7 yalniz...Fiyat farkeder ;)

• Arkadaşlar unlimited çıkalı 1 sene olmuş müşteri hizm. ile konuştum. o kadarda yeni sayılmaz
  • bu ampüller bayadır aklımda ama dayanıklılığı nasıl o düşündürüyor araba değilde motosikletime almayı düşünüyorum sakat olan kısım şu motosikletin kısa farları devamlı yanıyor kapatma seçeneği yok o yüzden baya bir uzun ömürlü olması lazım dediğim gibi motora bindiğin sürece far devamlı yanık bu konuda tecrübesi olanlar var mı ? devamlı kısa far yanık dolaşan falan.... ömür konusunda
  • Tam senlik
  • extrem_015 kullanıcısına yanıt
    Benim Fiat Doblo aracımıda h7 night breaker plus var, 1 yıldır sorunsuz yanıyor. Benim aracımın hergün kullanılan bir araba olduğuna bakarak, motosiklette uzun yıllar kullanılabilir diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drive-R -- 14 Şubat 2014; 18:27:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drive-R

Benim Fiat Doblo aracımıda h7 night breaker plus var, 1 yıldır sorunsuz yanıyor. Benim aracımın hergün kullanılan bir araba olduğuna bakarak, motosiklette uzun yıllar kullanılabilir diye tahmin ediyorum.

Her gün farlar yanık dolaşıyormusunuz ? Dediğim gibi motosiklet çalıştığı sürece gece gündüz hep yanacak.
  • Göz alır diye almıyordum. Ciddi ciddi alınabilirmiş.
  • Demage kullanıcısına yanıt
    yine bir macera başlıyor galiba
  • 360 TL nin üstüne 1000 TL daha kor şahin alırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • extrem_015 kullanıcısına yanıt
    Sorun olacağını düşünmüyorum, dediğim gibi benim aracım ticari bir otomobil ve şehir dışına gidip geldiği için farları yoğun olarak kullanılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drive-R

Sorun olacağını düşünmüyorum, dediğim gibi benim aracım ticari bir otomobil ve şehir dışına gidip geldiği için farları yoğun olarak kullanılıyor.

peki teşekkürler.
  • Beyaz ışık mı veriyor?

• arkadaşlar 98 model passat sahibiyim..bu gün tekzen de gördüm ve almak istedim ama tereddüt ettim..benim bulduğum un yanında H1 yazıyordu? bu uyumlu olur mu acaba bendekı araca..bu numara neye göre değişiyor çoğunun yanında da h3 y6 vs yazıyor?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.