Şimdi Ara

Osram'ın yeni bombası, Night Breaker Unlimited ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
15
Favori
53.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheStig

Beyaz ışık mı veriyor?

Tam Beyaz degil,ama standart sari helojene gore bayagi beyaz...Sanki nasil desem,tam dengelemisler,Ne sari nede tam beyaz...Karisimi diyeyim...Tam beyaz olsa göz alir bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudeboy87

arkadaşlar 98 model passat sahibiyim..bu gün tekzen de gördüm ve almak istedim ama tereddüt ettim..benim bulduğum un yanında H1 yazıyordu? bu uyumlu olur mu acaba bendekı araca..bu numara neye göre değişiyor çoğunun yanında da h3 y6 vs yazıyor?

Far ampul numarasi...H1-H4-H7 arasi...

Mesela arastirin sizin kisa farlar kac numara kullaniliyor...H1? H4? H7?

Ona gore aliyorsunuz ampulü..

Megane 3 H7 mesela...Honda Civic H7..

Her markanin ayri yani kimisi H7 kullanir kimisi H1 H4...

• Beyler Osram NightBreaker Plus önceki plus olmayan modeli çabuk arıza çıkartıyor diye revize görmüş hali. Siz genede ampüllerin ömrünü kısaltmamak için kontağı çevirmeden önce farları yakmayın, yakarkende bir anda çevirmeyin kademeli olarak 1-2sn park modunda bekleyip sonra kısaları yakın. Kontak kapatmadan öncede de aynı şekilde farları kademeli şekilde yavaş kapatın sonra kontak kapatın. Ani dalgalanmalara karşı ve yüksek voltaj hassasiyeti olduğu söyleniyordu. Birde son olarak ampülleri yerine takarken çıplak elle elinizde tutmayın eldiven kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 18 Şubat 2014; 13:56:08 >
  • Beyaz ışık verecek halojen ampul arıyorum. Bu Night breaker serisinin rengi nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

arkadaşlar 98 model passat sahibiyim..bu gün tekzen de gördüm ve almak istedim ama tereddüt ettim..benim bulduğum un yanında H1 yazıyordu? bu uyumlu olur mu acaba bendekı araca..bu numara neye göre değişiyor çoğunun yanında da h3 y6 vs yazıyor?

Far ampul numarasi...H1-H4-H7 arasi...

Mesela arastirin sizin kisa farlar kac numara kullaniliyor...H1? H4? H7?

Ona gore aliyorsunuz ampulü..

Megane 3 H7 mesela...Honda Civic H7..

Her markanin ayri yani kimisi H7 kullanir kimisi H1 H4...

çok teşekkürler..galiba araştırdığıma göre h7 kullanıyor..gündüz kontrol ederim üzerinde bi yerde yazıyordur herhalde? bazıları ise bosch marka bi ampul kullanmışş..hangisi daha iyi olur karar veremedim ..philips,bosch,osram

• rudeboy87 kullanıcısına yanıt
    Bana sorarsan Osram aralarinda en verimlisi...Cogu testlerde 1. Elde ediyor..

• ben de nb plus kullanıyorum ve çok çok memnunum. ömür meselesi önemli :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımda mercek mevcut, sizce direk xenon takmak mı daha iyi olur yoksa bu tip bir ampul mu?
  • Yurtdışı fiyatları ne kadar acaba?
    Kargoyla gümrükten geçer bu. ebay'da bulunsa.
  • Karşılaştırma

• ben bu ampüllere bu parayı vermem. yakında piyasaya 2000 lümenlik xenonlar çıkacak 20watt gücünde. bu ampüller için mercek,far yıkama gibi zorunluluklar da olmayacak.
  • quote:

sizin kısalar h7 uzunlar h1 serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: akula06

quote:

sizin kısalar h7 uzunlar h1 serisi

çok teşekkürler not ettim bu bilgiyi..
  • xenon olmadıkça, aydınlatma bir yere kadar oluyor. xenon dönüşümü, en iyi modifiyedir beyler.
  • Şuan piyasadaki en kaliteli ve performanslı ''Halojen'' ampul Unlimited, kesinlikle harika bir ürün
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.