Şimdi Ara

öss den(simdiki ygs lys) cıktıktan sonra ne hissettiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ODTÜ bilgisayarı seçmen biraz garip olmuş tabi hayalinin pesinden gitmek istemissinidr belki ama ne biliyim Hacettepe tip varken veya ODTÜ elektrik elektronik varken 15.000 ile ogrenci alan bilgisayara girmen kötü olmuş bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

İlk bine girip
    ODTÜ bilgisayarı seçmen biraz garip olmuş tabi hayalinin pesinden gitmek istemissinidr belki ama ne biliyim Hacettepe tip varken veya ODTÜ elektrik elektronik varken 15.000 ile ogrenci alan bilgisayara girmen kötü olmuş bence.

Hocam nasıl ya odtu bilgisayar ilk 3000 ile alıyor diye biliyorum ben.En fazla 4000 olur
  • quote:

İlk bine girip

15.000 mi? Son yerleştirmede 528 ile kapattı sıralamasını bilmiyorum, ondan bir sene önce de 3510. muydu neydi en son aldığı kişi. Ve mühendisliklerin puanı düşüyor. Yukarıdaki arkadaşın girdiği sene tahminen 2.000'lerdedir.
  • bulunsun
  • Boşalmış bir beden olur ya öyle bir şey işte .
    1 senenin yorgunluğunu atıyorsun .
    Soruların cevapları falan seni biraz gersede sonuçta sınav geçmiş oluyor.
    Sınav salonu çıkışında , hele biraz iyimser isen sınavla ilgili inan yeni doğmuş gibi oluyorsun.
    İstediğiniz yerleri kazanmanız dileğiyle
  • Gecen gün 2010 sırasına baktimda 5.500yaziyormus ben 15 diye görmüşüm özür dilerim :)
  • Bi garip hissetmiştim.Kendi kendime dedim lan iyi mi geçti kötü mü?Ben de tam bilmiyordum açıkçası.Sonra eve geldim mal mal bilgisayara bakıyordum.Bir şeyler karıştırdım.Sonra televizyona soru cevaplarına bakmaya gittim.Beklediğimden çok daha iyiydi.Açıkçası mutluluktan kendimi duvardan duvara vurasım gelmişti.Tercihler sırasında da zaten nereye gidiceğimi bildiğim için pek heyecan yapmadım.Sıralamam hayli hayli yetiyordu.
  • bu konu tutar
  • mesajım bulunsun, takipteyim
  • Ben sınavdan sonra sizin yaşadığınız duyguları yaşayamayacağımçünkü ygs den sonra bir yaz boyu yetenek sınavları var ve o yazın sıcağında eşşek gibi elimde kalem desen çizicem
  • Arkadaslar su konuyu merak ediyorum, umarım konu dağılmaz.

Ygs lys'ye göre daha kolaydı değil Mi?

Ygs'de çıkan sorular konunun en dip yerlerinden geliyor mu yoksa konuya giristeki sorular gibi Mi oluyor? Bunları merak ediyorum.
  • Bu yıl sınava giricem ama OKS zamanımı hatırlıyorum, sınavdan çıktım nasıl gecti bilmiyorum bile ama sınav bitip dışarı çıktığımda Ohh be bitti demiştim ve eve gidesiye kadar sovdum, evde test kitaplarını yırttım gittim yaktım ama yok öyle bir özgürlük ya aradan 1 yıl gecti ÖSS diye basımın etini yediler, su sınav bitsin istediğim yeri kazanıyim OKSde istediğim yer gelmemişti, iste o zaman dünyalar benim olur heralde, İstedigim yer geldigi zaman dunyanın en mutlu adamı olucakmisim gibi bır his var, tatil planları hepsini gerçekleştirsem. Ve ÖSYM ye tazminat davası acicam
  • hocam ygs kolay olacak tabi ki belirleyici sorular olacak ama sonuçta şöyle düşün en kötü öğrenci bile barajı geçip 350 falan yapsa diğer sınava da girmek isticek ee diğer sınav için de toplam 70-90 lira arasında para ödeyeceğiz yani işi maddi boyuta taşıdılar artık o yüzden YGS konusunda rahatım
  • ilk girişimde daha doğrusu çıkışımda arkadaşlarımla gezdim
    ikincisinde tv karşısına geçip öğretim üyelerinin programını izleyip evet buda doğru evet buda doğru dedim dedim dedim sonra arkadaşlarımla gezdim :D ve ünideyim
  • Aman beyler ygsden cikinca rahatlamayin lys var rahatlama ondan sonra. :)
  • Heyecan yapmaya gerek yok bu yıl 2.girisim gecen sene calısmadım sonucta tm2 38binde kaldım bu sene ins ilk 5 bin Ben hemen kıtapcıgı acınca mantık sorusunu gordum.Butun keyfım kaçtı size sunu soliyim gercekten sorulr kolay ama sınav anında ne oluyorsa yapılmıor heyecanlanmadan duzenlı bı sekılde sınavı bıtırmek onemli
    sınavdan cıkınca ınsan bı farklı oluyor yasayın goreceksınız
  • Merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numside

quote:

İlk bine girip

15.000 mi? Son yerleştirmede 528 ile kapattı sıralamasını bilmiyorum, ondan bir sene önce de 3510. muydu neydi en son aldığı kişi. Ve mühendisliklerin puanı düşüyor. Yukarıdaki arkadaşın girdiği sene tahminen 2.000'lerdedir.

2009'da 3500'lü bişey 2010'da 5500 küsürlerle öğrenci aldı giderek düşüyor bu mühendislikler sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Arkadaslar su konuyu merak ediyorum, umarım konu dağılmaz.

Ygs lys'ye göre daha kolaydı değil Mi?

Ygs'de çıkan sorular konunun en dip yerlerinden geliyor mu yoksa konuya giristeki sorular gibi Mi oluyor? Bunları merak ediyorum.

ygs için söylemek gerekirse hedeflerin yüksek değilse konulara göz atıp her konuda bi fikir sahibi olarak ortalama bi puan alabilirsin, ama mesela biri ygs'ye günde 10 saat ders çalışıyorsa biri günde 2 saat ders çalışıyorsa, 10 saat çalışan ygs'de diğerini kesin geçer diyemeyiz, ygsde daha bi o an düşünmeye dayalı sorular çıkabilir ama lys çalışma işi
  • ygs kolayde lys de edebiyatdan tırsıyorum cok ya en nefret ettıgım konu 50 sorudan garan 10 yanlıs cıkar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.