Şimdi Ara

öss den(simdiki ygs lys) cıktıktan sonra ne hissettiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar sınavdan çıktıktan sonra ne hissettiniz. Optigi verdiniz ve artık sınav bitti. O an ki duygularınız, okuldan çıkışınız falan nasıldı

• ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legida92 -- 25 Ocak 2013; 6:23:54 >
  • moonwalk yaparak çıktım
  • Boşluk hissediyosun kesinlikle Yapıcak bişeyin kalmamış gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

moonwalk yaparak çıktım

• Genellikle erken çıktığım için herkes etrafıma toplanır soru sorarlar.Ordan birini gözüme kestirip olayı anlatırım
  • Anlatılmaz yaşanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2011 ygs den bir SORU!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ah ah zamanı 2 sene ileriye alabilsem keşke
  • Son sınavı soruyorsun sanırım. LYS-2'den şöyle çıktım: "Ohh be bitti. Kaç yaptım, kaçıncı olurum, millet naptı?."

Bir de unutmadan: "Keçinin sevmediği ot dedim ve gerisini böyle getirdim ***************** " içimden böyle geçti. En nefret ettiğim kişiyle sınavda yan yana denk geldim. Bir de kalabalık bir ilde. Şansımı düşünebiliyor musunuz?
  • kesinlikle boşluk oldu çıkarken daha sonra eve doğru giderken kaza yaptık daha sonra eve geldim cevaplara bakmadan hunharca oyun oynadım
  • Buraya yorumlarını yazanlar nereyi kazandıklarını da belirtsin bence
  • sene 2006 haziran. şu mat2 dalgası falan yeni çıkmış ilk biz girecez. o yüzden kimse bilmiyor şimdiki netler geçen senenin neyine denk gelir falan. çıktım böyle sınavdan, annemle babamı arıyorum kalabalıkta, komşular arkadaşlar falan da var, herkes derece bekler gözlerle bakıyor, süper geçti oldu bu dememi bekliyor, anneme kötü bişey desem ağlayacak direk o halde.. o an bişey hissedemiyorum sınavla ilgili, 2 tane türkçe boşum vardı sanırım ona biraz sinirliyim, hiç emin değilim nasıl geçtiğinden, o sıralar denemelerde fulle yakın çekiyodum hep, o yüzden biraz karamsardım boş falan bırakınca, ya kazanamazsam diye, sınav da zor sayılırdı o sene, hedef yüksek, beklentiler daha da yüksek. annemler emin ama, sınavlarım kötü bile geçse gene de yüksek alırdım çoğu zaman, gene ona güveniyolar bizimkiler, eve gidiyoruz hep beraber, alt komşunun kızı da girdi sınava, onlara geçiyoruz, ailecek beraberiz işte tvdeki olayı bekliyoruz, ben baya mutluyum her şey bitti diye, bi yandan da o 2 boş soru aklımda hep, azıcık da olsa karamsarlık.. tv den sorulara bakıyoruz, iyi gidiyorum, doğru gibi çoğu, fen 2 ye geliyor en son, 3 tane fizik yanlışım var tv ye göre, ama ben yaptıklarımdan yüzde yüz eminim, babama diyorum bu cevaplar yanlış, benimkiler doğru, rahat ol sen, sonra ösym açıklama yapıyor cevap anahtarında hata var diye, 2 sorunun cevabı değişiyor öteki 1 tanesi de iptal oluyor, fen 2 den 29da 29 çeken ender insanlardan oluyorum, o an baya mutluyum, üç aşağı beş yukarı hesaplıyorum puanımı, ortaöğretimden de 1.5 puanım gidiyor, o an kıymetini bir kez daha anlıyorum o 1.5 puanın, puan yetecek gibi duruyor istediğim yere, herkes de sınav yeni ve zor olduğu için geçen seneye göre baya düşer diyor zaten puanlar, nitekim öyle de oluyor, ilk bine giriyorum say2den ve çocukluğumdan beri hayal ettiğim bölümü kazanıyorum..

ne kadar ders çalışma sinir stres vs de olsa bunu yazarken farkettimki, özlemişim o sınav zamanını, maratonu, lise hayatını. tadını iyi cıkarın gencler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 13 Şubat 2011; 19:15:07 >

• ne öss si olm martta değilmi ?
  • Çok rahattım

Herkes ağlamaklı ya şu çok zordu bu şöyleydi falan diye dolanıyordu. Ben de zor değildi ki onlar kesin yanlış yaptım, zıçtık iyi mi diye takılıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

sene 2006 haziran. şu mat2 dalgası falan yeni çıkmış ilk biz girecez. o yüzden kimse bilmiyor şimdiki netler geçen senenin neyine denk gelir falan. çıktım böyle sınavdan, annemle babamı arıyorum kalabalıkta, komşular arkadaşlar falan da var, herkes derece bekler gözlerle bakıyor, süper geçti oldu bu dememi bekliyor, anneme kötü bişey desem ağlayacak direk o halde.. o an bişey hissedemiyorum sınavla ilgili, 2 tane türkçe boşum vardı sanırım ona biraz sinirliyim, hiç emin değilim nasıl geçtiğinden, o sıralar denemelerde fulle yakın çekiyodum hep, o yüzden biraz karamsardım boş falan bırakınca, ya kazanamazsam diye, sınav da zor sayılırdı o sene, hedef yüksek beklentiler daha da yüksek. annemler emin ama, sınavlarım kötü bile geçse gene de yüksek alırdım çoğu zaman, gene ona güveniyolar bizimkiler, eve gidiyoruz hep beraber, alt komşunun kızı da girdi sınava, onlara geçiyoruz, ailecek beraberiz işte tvdeki olayı bekliyoruz, ben baya mutluyum her şey bitti diye, bi yandan da o 2 boş soru aklımda hep, azıcık da olsa karamsarlık.. tv den sorulara bakıyoruz, iyi gidiyorum, doğru gibi çoğu, fen 2 ye geliyor en son, 3 tane fizik yanlışım var tv ye göre, ama ben yaptıklarımdan yüzde yüz eminim, babama diyorum bu cevaplar yanlış, benimkiler doğru, rahat ol sen, sonra ösym açıklama yapıyor cevap anahtarında hata var diye, 2 sorunun cevabı değişiyor öteki 1 tanesi de iptal oluyor, fen 2 den 29da 29 çeken ender insanlardan oluyorum, o an baya mutluyum, üç aşağı beş yukarı hesaplıyorum puanımı, ortaöğretimden de 1.5 puanım gidiyor, o an kıymetini bir kez daha anlıyorum o 1.5 puanın, puan yetecek gibi duruyor istediğim yere, herkes de sınav yeni ve zor olduğu için geçen seneye göre baya düşer diyor zaten puanlar, nitekim öyle de oluyor, ilk bine giriyorum say2den ve çocukluğumdan beri hayal ettiğim bölümü kazanıyorum..

ne kadar ders çalışma sinir stres vs de olsa bunu yazarken farkettimki, özlemişim o sınav zamanını, maratonu, lise hayatını. tadını iyi cıkarın gencler

Nereyi kazandın hocam?

• Geçen sene ilk girenlerdendim. Son sınavdan da çıktıktan sonra herkesin dediği gibi için boş oluyor. Eskiden uğraşırken içinin rahat olmadığı şeyleri zevkle yapıyorsun. Kendini özgür hissediyorsun, yeni mapustan çıkmış gibi. Yaptığın herşeyden zevk alıyorsun. Son sınavdan geldiğim gün sabah ezanına kadar Empire: Total War oynamıştım. Şimdi oynasam o günkü zevki alamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JönTüRk-

quote:

sene 2006 haziran. şu mat2 dalgası falan yeni çıkmış ilk biz girecez. o yüzden kimse bilmiyor şimdiki netler geçen senenin neyine denk gelir falan. çıktım böyle sınavdan, annemle babamı arıyorum kalabalıkta, komşular arkadaşlar falan da var, herkes derece bekler gözlerle bakıyor, süper geçti oldu bu dememi bekliyor, anneme kötü bişey desem ağlayacak direk o halde.. o an bişey hissedemiyorum sınavla ilgili, 2 tane türkçe boşum vardı sanırım ona biraz sinirliyim, hiç emin değilim nasıl geçtiğinden, o sıralar denemelerde fulle yakın çekiyodum hep, o yüzden biraz karamsardım boş falan bırakınca, ya kazanamazsam diye, sınav da zor sayılırdı o sene, hedef yüksek beklentiler daha da yüksek. annemler emin ama, sınavlarım kötü bile geçse gene de yüksek alırdım çoğu zaman, gene ona güveniyolar bizimkiler, eve gidiyoruz hep beraber, alt komşunun kızı da girdi sınava, onlara geçiyoruz, ailecek beraberiz işte tvdeki olayı bekliyoruz, ben baya mutluyum her şey bitti diye, bi yandan da o 2 boş soru aklımda hep, azıcık da olsa karamsarlık.. tv den sorulara bakıyoruz, iyi gidiyorum, doğru gibi çoğu, fen 2 ye geliyor en son, 3 tane fizik yanlışım var tv ye göre, ama ben yaptıklarımdan yüzde yüz eminim, babama diyorum bu cevaplar yanlış, benimkiler doğru, rahat ol sen, sonra ösym açıklama yapıyor cevap anahtarında hata var diye, 2 sorunun cevabı değişiyor öteki 1 tanesi de iptal oluyor, fen 2 den 29da 29 çeken ender insanlardan oluyorum, o an baya mutluyum, üç aşağı beş yukarı hesaplıyorum puanımı, ortaöğretimden de 1.5 puanım gidiyor, o an kıymetini bir kez daha anlıyorum o 1.5 puanın, puan yetecek gibi duruyor istediğim yere, herkes de sınav yeni ve zor olduğu için geçen seneye göre baya düşer diyor zaten puanlar, nitekim öyle de oluyor, ilk bine giriyorum say2den ve çocukluğumdan beri hayal ettiğim bölümü kazanıyorum..

Nereyi kazandın hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

quote:

Orijinalden alıntı: -JönTüRk-

quote:

Nereyi kazandın hocam?

odtü bilgisayar

• :) bu konuyu açtım çünkü okudukça gayret gelsin
  • dostum iyi yapmışsın benim de bu aralar motivasyona ihtiyacım var bir de ben şunu merak ediyorum sonuçlar ilk açıklandığı an ne hissettiniz ya da ne yaptınız ve hangi inüversitede hangi bölüme girdiniz?? teşekkürler
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.