Şimdi Ara

öss den(simdiki ygs lys) cıktıktan sonra ne hissettiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    güzel konu eline sağlık.
    Ya mobilden grdigim icin nickini hatırlayamadım . Ilk bine giren arkadas deneyimlerini bıraz daha bize aktarırsa gercekten daha iyi olcak .
  • Girdiğim duygularla çıktım.Sadece sınava girip çıkmakla bitmiyor ki bu olay.
  • Öyle ama artık o kadar zamandır beklediğin sınav gelmiş ve geçmiş o an ki duyguları merak ediyoruz tabiki orada bitmiyor
  • sırada bir şey olacak mı beklentisi ile çıktım.sanki sahipsiz hissettim kendimi ...
  • İnanılmaz bir rahatlık, boşluk... Bir anda herşeyi unuttum. Zihmin inanılmaz rahatladı. Sonraki sonuçların açıklanmasına kadar olan beklenti insanı yoruyo ama
  • daha girmedim inşallah 27 martta giricem düşündümde şöyle bi o an ne kadar yalnız olduğumu insanı karamsarlığa sürüklüyo....
  • içimde anlatamayacağım bir duygu fırtınası vardı, nasıl desem sevinç,hüzün (keşke şu konulara biraz baksaydım gibisinden),pişmanlık... bir duygu karmaşasında kalmıştım.
  • Bir de diğer mesajıma ekleme: Eve geldiğimde garip hissetmiştim.
    Bilgisayara oturdum direk. Oyun oynadım.

Sonuçlar açıklandığında:
    Sıralama sonucunda: Beklediğimden biraz düşük geldi açıkcası.
    Tercih sonucu geldiğinde: Beklediğim yer geldi, sonuçtan ötürü fazla sevinmedim çünkü zaten nerenin geleceğini biliyordum sevinceğimi sevinmiştim.
  • İyi geçti kesin kazandım hissi oluşmuştu.Sonra anladım ki her hisse aldanmamak gerek
  • "O girerken gördüğüm sarışının numarasını isteyecektim ya. Okula girene kadar da yanımda gelmişti, kahretsin yaa" olmuştu. Çıktıktan sonra da bakındım kıza ama göremedim, üzülmüştüm.

Nasıl bu kadar rahat olabildiğime gelince, ben "öpülmüş yanağın davası olmaz" diye düşünenlerdenim. Bitti gitti işte, yapabileceğim bişey yok. Dövünsem de sevinsem de bitti
  • Kapıdan sanki 1.olacakmış gibi çıktım soranlara çok kolaydı ya falan dedim.Bi boşlukta hissettim kendimi sonra eve geldim kalemleri falan bıraktım anneme babama güzeldi dedim.Attım kendimi sokaklara sorulara cevaplara hiç bakmadım o gün ertesi gün gazeteden baktım beklediğim gibiydi bi kaç soru dışında.Sonuçta 23.bininci oldum ygsde ve lysde istediğim bölümdeyim mutluyum darısı sizin başınıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opps
    Kapıdan sanki 1.olacakmış gibi çıktım soranlara çok kolaydı ya falan dedim.Bi boşlukta hissettim kendimi sonra eve geldim kalemleri falan bıraktım anneme babama güzeldi dedim.Attım kendimi sokaklara sorulara cevaplara hiç bakmadım o gün ertesi gün gazeteden baktım beklediğim gibiydi bi kaç soru dışında.Sonuçta 23.bininci oldum ygsde ve lysde istediğim bölümdeyim mutluyum darısı sizin başınıza.

Harika bir duygudur 1'olacak gibi çıkmak. Inş hepimiz bu şekilde istediğimiz yerlere yerleşiriz. Ne okuyorsun acaba
  • boşlukta çıktım.. birinci olacakmış gibi hissetmedim hiç eve gidince bisikletimi elden geçirip gezmeye çıktım. soruların cevaplarına falan bakmamıştım..
  • çıkışta sorular çok kolaydı ya diyerek çıktım öte yandan o kadar kolay diorumda lan acaba o soruyu doğrumu yaptım diye bir düşüncede almıştı beni. o gün eve gelince dolabımda ne kadar öss kitabı varsa raflardan kaldırdım üst üste koydum bir baktım ki nerdeyse boyuma gelmiŞ :D sonra hepsini evin görünmeyen bir köşesine yığdım. pc ye oturdum sabaha kadar nette takıldım ( o zaman pc'm oyun kaldırmıyordu). birkaç gün sonra internetten sorulara baktım, üstünden biraz zaman geçince tabi şıkları tam hatırlayamadım ama heralde böyle yapmıştım ya diyerek doğru sayıp geçtim bazı soruları. tahminen ilk 10bine girebiliyordum belkide 9bin de olabilrdi.

sonuçlar açıklanınca dünyam yıkılmışa döndüm. o kadar emin olduğum, evde kontrol ederken tekrar tekrar çözdüğüm soruların yanlış olduğunu görünce ne yapacağımı bilemedim. sinirden duvara öyle bir yumruk attım ki 2 hafta el bandajlı ve kullanılmaz şekilde gezdim. kesin yanlış yaptım dediklerim zaten yanlıştı, emin olmayıp yanlış saydıklarım vardı onlarda yanlış geldi zaten bekliyordum da.ama kesin doğru dediğim o kadar kolay sorular vardı ki yanlış gelen. sonuçta 15bin küsuruncu olmuştum. bir an da kendimi öyle bir boşlukta hissettimki, ulan ben şimdi nereye girecem diye düşündüm. hedefler beklentiler hep gelen sonucun üstündeydi. tercih dönemi öyle sancılı geçtiki. annem bir yandan muazzam bir karamsarlığa büründü. babam bi yandan sessiz sessiz bir takım hesaplar yapıyor. anneme kalsa kalmıştım ben sınavdan bi b*k olmazdı benden. babam ise tamam oğlum olan olmuş, elimizdekini en iyi şekilde değerlendirmeye bakacağız dedi biraz rahatlar gibi oldum. tercihlerin son gününde listeyi okula verdim. babamla işyerine döndük, tercihlerin kapanmasına yarım saat kala internetten tercihlerin 1. sırasına sabancı yı ekledik. aslında benim aklımda orası vardı ama verdiğim listeye yazmamıştım. %100 burslusu zaten hayaldi, %50 si geçen sene 10binde kapamış ben 15bininciyim olmaz gözüyle bakıyordum. ama işte o gün lisenin müdürü kendi oğlunu ballandıra ballandıra anlatınca ( ki o da sabancıda okuyor ) babam arabaya bindiğimizde ah be oğlum kaçırdık güzelim yeri dedi. içim bi hoş olmuştu. işyerine gelince maillerinde sabancıdan gelen bir postayı görüncede birden gaza geldik, tutmasada ne kaybederiz ki dedik yarım saat kala en tepeye nasılsa tutmaz ama hadi içimizde kalmasın diyerek onu da yazdık. sonuç: şu an sabancıdayım :D

lafı fazla uzattım k.bakmayın

iyi geceler...

• Ya arkadaşlar bu seneki sınavdan çok korkuyorum.Tuvalet iznide yok,tuvaletim gelir diye korkuyorum :S Ne yapcam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Ya arkadaşlar bu seneki sınavdan çok korkuyorum.Tuvalet iznide yok,tuvaletim gelir diye korkuyorum :S Ne yapcam ya

iyiki o izin kalktı. bir insan sınav sırasında tam 10 kere tuvelete gidermi ya. bide kösele ayakkabı giymişti her gidişinde tak tak. normal bir deneme sınavı olsa bi tarafımda değil ama konu öss olunca insanın bütün kimyası değişiyor en ufak bir sesi dahi takabliyorsun dikkatin dağılıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Ya arkadaşlar bu seneki sınavdan çok korkuyorum.Tuvalet iznide yok,tuvaletim gelir diye korkuyorum :S Ne yapcam ya

eğer gelirse dersen gelir .:)

yok sınavda harbiden geldi,dikkatini de dağıtıyor,su şişesi su içerken oraya düşsün ve hepsi oraya boşalsın .sonra da rahat rahat işe . ciddiyim
  • Kalem sesi var şimdi :/
  • ygs değilde lys çok fenaydı.matematiğe bir başladım ilk sorular takır takır çözüyordum türev integrale geldiğimde elim kitlendi ya denemelerde baya iyi yapardım. fizik sınavı zaten Allah ne verdiyse yaptım mantıklı sallamaya çok başvurdum.kimyada ise 20 soru çözdüm wc ye gittim kalan organiği 5 dakkada bitirdim .biyoloji tam faciaydı 5 dk durdum çıktım sonuç 7 net..ama sınavdan çıktığım zamanki boşluk varya hiçbirşeye değişmem..zaten ondan sonra 1-2 hafta hep soruları düşünürsün ah keşke şöyle böyle yapsaydım dersin... not:ktü elk-elktronik mh kazandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

quote:

Orijinalden alıntı: -JönTüRk-

quote:

Orijinalden alıntı: acheron

sene 2006 haziran. şu mat2 dalgası falan yeni çıkmış ilk biz girecez. o yüzden kimse bilmiyor şimdiki netler geçen senenin neyine denk gelir falan. çıktım böyle sınavdan, annemle babamı arıyorum kalabalıkta, komşular arkadaşlar falan da var, herkes derece bekler gözlerle bakıyor, süper geçti oldu bu dememi bekliyor, anneme kötü bişey desem ağlayacak direk o halde.. o an bişey hissedemiyorum sınavla ilgili, 2 tane türkçe boşum vardı sanırım ona biraz sinirliyim, hiç emin değilim nasıl geçtiğinden, o sıralar denemelerde fulle yakın çekiyodum hep, o yüzden biraz karamsardım boş falan bırakınca, ya kazanamazsam diye, sınav da zor sayılırdı o sene, hedef yüksek beklentiler daha da yüksek. annemler emin ama, sınavlarım kötü bile geçse gene de yüksek alırdım çoğu zaman, gene ona güveniyolar bizimkiler, eve gidiyoruz hep beraber, alt komşunun kızı da girdi sınava, onlara geçiyoruz, ailecek beraberiz işte tvdeki olayı bekliyoruz, ben baya mutluyum her şey bitti diye, bi yandan da o 2 boş soru aklımda hep, azıcık da olsa karamsarlık.. tv den sorulara bakıyoruz, iyi gidiyorum, doğru gibi çoğu, fen 2 ye geliyor en son, 3 tane fizik yanlışım var tv ye göre, ama ben yaptıklarımdan yüzde yüz eminim, babama diyorum bu cevaplar yanlış, benimkiler doğru, rahat ol sen, sonra ösym açıklama yapıyor cevap anahtarında hata var diye, 2 sorunun cevabı değişiyor öteki 1 tanesi de iptal oluyor, fen 2 den 29da 29 çeken ender insanlardan oluyorum, o an baya mutluyum, üç aşağı beş yukarı hesaplıyorum puanımı, ortaöğretimden de 1.5 puanım gidiyor, o an kıymetini bir kez daha anlıyorum o 1.5 puanın, puan yetecek gibi duruyor istediğim yere, herkes de sınav yeni ve zor olduğu için geçen seneye göre baya düşer diyor zaten puanlar, nitekim öyle de oluyor, ilk bine giriyorum say2den ve çocukluğumdan beri hayal ettiğim bölümü kazanıyorum..

ne kadar ders çalışma sinir stres vs de olsa bunu yazarken farkettimki, özlemişim o sınav zamanını, maratonu, lise hayatını. tadını iyi cıkarın gencler

Nereyi kazandın hocam?

odtü bilgisayar

Helal olsun hocam büyük adamsın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.