Şimdi Ara

ÖSS sonuçları YARIN açıklanıyor var mı heyecan ? (ÖSS sonuçları yarın burada :) ))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Heyecan durumu nasıl arkadaşlar ? gerçi nasıl geleceğini az çok biliyoruz ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zayef ? -- 11 Temmuz 2009; 12:29:45 >

• Ben bakmadım cevaplara sürpriz bekliyorum bir umut
  • yerleştirme sonuçları daha heyecanlı olacak
  • valla biraz var. odtü bekliyorum ama baya yetiştiremedim sınavı hayatımda ilk defa. o yüzden kaydırma maydırma, aptallıklar vs. yaptım mı diye çok şüphe ediyorum. inş bir aksilik olmaz da hayırlısıyla girerim.
  • var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sendromkaan

valla biraz var. odtü bekliyorum ama baya yetiştiremedim sınavı hayatımda ilk defa. o yüzden kaydırma maydırma, aptallıklar vs. yaptım mı diye çok şüphe ediyorum. inş bir aksilik olmaz da hayırlısıyla girerim.

İyi düşünmeye çalış , deneme sınavların kaydırma yapmadıysan öss de yapmamışındır.
  • doğru söylüyorsun ama ben deneme sınavlarında 1 saatten erken bitirirdim sınavı. öss'de yetiştiremedim. elim ayağım birbirine dolandı son bilmem kaç dakika deyince görevli. kaydırma hiç yapmadım sene boyu. umarım gene yapmamışımdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • heyecan olmaz mı
  • heyecandan çok korku kendi kendime teoriler üretiyorum
    örn:acaba fen2yi edbiyata mı işaretledim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Ben bakmadım cevaplara sürpriz bekliyorum bir umut

nası dayandın yahu ben de bakmıcaktım. bi gece aniden baktım pişman oldum en iyisini yapmışın
  • Sadece katsayıların artması gibi haberlerle psikolojik olarak rahatlıyoruz.
  • Heyecan olsada olmasa açıklanacak ha 2 gün sonra ha 20 gün sonra, heyecanım ona değil de yerleştirme sonuçlarına.. Biraz da şansım varsa onca çalışmamın emeğimin karşılığını alırım umarım, her ne kadar son 3 senin sorularına yakın bir sınav olmasa da...
  • Şuan fazla yok ama pazar günü heyecanın üst sınıra çıkacağına eminim
  • quote:

doğru söylüyorsun ama ben deneme sınavlarında 1 saatten erken bitirirdim sınavı. öss'de yetiştiremedim. elim ayağım birbirine dolandı son bilmem kaç dakika deyince görevli. kaydırma hiç yapmadım sene boyu. umarım gene yapmamışımdır.

Aynen bendede öyle oldu.
    Say2 puanım 350den aşağı gelirse ösym binasını basarım
  • Zaten herkes aşağı yukarı biliyor neler olacağını ama yine de beklediğin puanın gelmeme olasılığı öldürüyor adamı.. Kaydırma, kutu taşırma gibi zottirik şeyler yüzünden puan düşerse çok koyar adama...
  • Su konulari bile gorunce heyecandan oluyorum,pazari dusunemiyorum,hatta yerlestirme sonuclarini da
  • Pazar günü saat 10 gibi ne durumda olacağımı bilemiyorum :)

Ya tamam diyip gireceğim bi yere ya da devam diyip seneye ver elini TM :)
  • Var biraz... Ben hemen bakmayacam. Önce millet baksın, koysun onların puana sıralamaya bakıp öyle bakacam. Fantazi işte
  • quote:

doğru söylüyorsun ama ben deneme sınavlarında 1 saatten erken bitirirdim sınavı. öss'de yetiştiremedim. elim ayağım birbirine dolandı son bilmem kaç dakika deyince görevli. kaydırma hiç yapmadım sene boyu. umarım gene yapmamışımdır.

valla ben de aynı durumdayım. umarım herkes beklediği puanı alır :D
  • walla tercih dönemi benim için daha heycanlı olacak gibi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.