Şimdi Ara

ÖSS sonuçları YARIN açıklanıyor var mı heyecan ? (ÖSS sonuçları yarın burada :) )) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

quote:

Orjinalden alıntı: Sendromkaan

valla biraz var. odtü bekliyorum ama baya yetiştiremedim sınavı hayatımda ilk defa. o yüzden kaydırma maydırma, aptallıklar vs. yaptım mı diye çok şüphe ediyorum. inş bir aksilik olmaz da hayırlısıyla girerim.

İyi düşünmeye çalış , deneme sınavların kaydırma yapmadıysan öss de yapmamışındır.

En çok korktuğum bu.Hiçbir deneme sınavında kaydırmadım fakat içimde öyle bir korku var.Aslında her sınavda yaptığım şeyi yaptım.Her testten 8-10 soruyu kontrol ettim.Örneğin 4-8-10-15-20-21-25 şeklinde.Benimde korkum ede-sos i fen1 testine işaretlemek ama son kontrolde öyle olsa farkederim diyorum kendi kendime.Korkuyorum valla.Zaten umduğum gibi gitmedi ama öle bir durum olursa toptan biterim.

• Postacının getirmesini bekleyin heyecanlı olsun , sonucu beğenmezseniz sinirinizi postacıdan çıkarırsınız
  • hatırlamıyorum geçen sene açıklandıktan kaç saat sonra bakabilmiştik? bakanlar saat kaçta baktıklarını hatırlıyo mu?
  • BURAYA BAKARKEN BAŞLADI YUSUF DÜRTMEYE AMA YERLEŞTİRME SONUÇLARI DAHADA HEYECANLI OLUCAK GİBİ
  • Yerleştirme daha bi manyak olacak bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeO91

heyecandan çok korku kendi kendime teoriler üretiyorum
    örn:acaba fen2yi edbiyata mı işaretledim?

Ya inş ben böle bişi yapmamışımdır inş...Şimdi düşündümde başımdan kaynar sular döküldü..sanki öle bi hata yaptım..hepsi art ardaydı

• Sınav anı benim için bir rüya gibiydi hatta kabus diyebilirim. Sorular beklediğimden çok farklıydı. Deneme sınavlarında hiç böyle soru tipleriyle karşılaşmamıştım.
    Şimdi geriye bakınca, aklıma sınav anını getirince tuhaf oluyorum. Saat tam 9:28 iken kol saatime bakıp 2 dk. sonra başlıyorum demek paha biçilemez. İyi yönde olması şart değil. Ama öyle böyle bir duygu değil, çok farklı. "Başlayın" demelerinden sonra ilk soruyla tanışmak ve "Aylardır hep sizi merak ettik. Şimdi karşımızdasın." demek sorulara, manyak bir şeydi.

Şimdi ise sonuçları bekliyoruz. Pazar günü saat 10:30!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 11 Temmuz 2009; 21:41:00 >
  • Benimde tırstığım nokta, beklediğim puanın gelmemesi çeşitli nedenlerden dolayı Adam heyecan yapıyor durduk yere ne varsa sanki heyecan yapacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: emure

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Ben bakmadım cevaplara sürpriz bekliyorum bir umut

nası dayandın yahu ben de bakmıcaktım. bi gece aniden baktım pişman oldum en iyisini yapmışın

Valla hocam sınav sürpriz olunca sonuçlarda öyle olsun dedim

• Ben deneme çözer gibi çözdüm.Başımı dayadım elime çöz babam çöz
  • quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

Ben deneme çözer gibi çözdüm.Başımı dayadım elime çöz babam çöz

aynen ben de,bi ara soru kiyapçığına karikatür gibi şekiller çiziyordum.
    (tabi sonra zaman sıkıntısı basınca rüyadan uyandım)
  • quote:

+1

umut fakirin ekmeği

ayrıca saat kaçta koycaklar sonuçları arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_961 -- 11 Temmuz 2009; 0:47:05 >
  • saol arkadaşım
  • 10:30 da açıklanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emure

quote:

nası dayandın yahu ben de bakmıcaktım. bi gece aniden baktım pişman oldum en iyisini yapmışın

Hiç bakmadm 9 kere girsem gene bakmam

• Sadece sosyal1 ve TÜrkçe'ye kolay oldukları için bakmıştım onlardan da 28 ve 26 net geliyor.Diğerleri sürpriz olacak benim için...Onun heyecanı var sadece...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nymphadora

quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

Ben deneme çözer gibi çözdüm.Başımı dayadım elime çöz babam çöz

aynen ben de,bi ara soru kiyapçığına karikatür gibi şekiller çiziyordum.
    (tabi sonra zaman sıkıntısı basınca rüyadan uyandım)

Ben acayip oldum o gün.Sınava koşa koşa geldim girdim.15dk de içerde bekledim.Elim ayağıma dolandı geç kalacam diye.Sınav başladı sosyalden başladım gittim.Zamanda yetti allahtan yoksa işim zordu.İnşallah iyi gelirde kurtulurum.Ama soruları rahat çözmek iyidir.Doğru sayın artar.

• AÖF Rulez !
  • Yusuf yusuf yusuf yusuf .......
  • Ben bakmadım cevaplara babam baya ısrar etti ama dayandım.Şimdi elim ayağım titriyo ag
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.