Öss ile alakalı kafama takılan bir husus var ve cevabını arıyorum ..
Arkadaslar,Bu seneki ( önümüzdeki hafta :D ) yapılacak olan sınava girecegim.Amacım Sözel den yüksek bir puan toplamak. Ve Matematik ve Fen den hiç anlamam.Size sorum, Eğer sadece sözel soruları yapıp.Matematik ve Fen i yapmasam.sözel puanım ile alakalı bir sorun olurmu ?
Diger bi sekille, Fen ve matematik sorularınıda yaparsam ( ki büyük cogunlugu yanlıs olacak ) Sözel puanımı kötü yonde etkiler mi ???
Cevap veren arkadaslara simdiden tesekkürler ...
Matematik veya Fenden soru yaparsanız eksiye düşme ihtimaliniz var elbette.
Ama sözellerden hepsinden 2 yanlış yaptınız diyelim, SÖZ-2 : 256,721 geliyor.
Sallarsan tabiki eksiye düşersin ama matematikten en az bir 15 net yaparsan puanın güzel bir şekilde artar.Tecrübe konuşuyor
Eyw.Dostlar ..
Sadece Sözel için kafa yoracağım :) Sayısala hiç bulasmim en iyisi. sayısaldan 5 neti gecemem herhalde :D
Sayısal yapmadan çok yüksek puan topluyamassın, kaldıki kimse sana sözelleri full çekeceğinin garantisini vermiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Méxes
Sayısal yapmadan çok yüksek puan topluyamassın, kaldıki kimse sana sözelleri full çekeceğinin garantisini vermiyor.
Dogru acak , Sayısalım 0 .
Gecen sene MAT'den 6 Fenden 7 dogru yapmıs bi insandan ne beklenirki ..
Bende bu sebebten ötürü sözele agırlık vermem ve sayısalı es geçmem gerektigini düsünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: !Léon!
quote:
Orjinalden alıntı: Méxes
Dogru acak , Sayısalım 0 .
Gecen sene MAT'den 6 Fenden 7 dogru yapmıs bi insandan ne beklenirki ..
Bende bu sebebten ötürü sözele agırlık vermem ve sayısalı es geçmem gerektigini düsünüyorum.